Haksiz miyim

Fadik5

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2017
253
126
53
Selam bayanlar
Yarin sabah kp umreye gitcek yarin sabah saat10da. Zaten beraber oturuyoruz. Kp herkesle helallesti. Gelmeyenlerde yarin havaalanina bizim minibusle gelicek.bizde esim le bu aksam gezicektik hava soğuk ogluma kv bakcaktik neyse ben hazirlsndim kv esime yarin babaniz umreye gitcek buaksa m gitmeyin dedi
Bende anne hergun beraberiz sabah zaten uguruycaz zaten kp camide gelince yarim saat sonra uyuyacak ne yani o kadar felan dedim simdi de esim de aa yok olmaz felan yarin gezeriz dedi canim sıkıldı simfi acaba haksizlik mi yapiyorum yoksa kendimden fazla mi ödün veriyorum

Selam bayanlar
Yarin sabah kp umreye gitcek yarin sabah saat10da. Zaten beraber oturuyoruz. Kp herkesle helallesti. Gelmeyenlerde yarin havaalanina bizim minibusle gelicek.bizde esim le bu aksam gezicektik hava soğuk ogluma kv bakcaktik neyse ben hazirlsndim kv esime yarin babaniz umreye gitcek buaksa m gitmeyin dedi
Bende anne hergun beraberiz sabah zaten uguruycaz zaten kp camide gelince yarim saat sonra uyuyacak ne yani o kadar felan dedim simdi de esim de aa yok olmaz felan yarin gezeriz dedi canim sıkıldı simfi acaba haksizlik mi yapiyorum yoksa kendimden fazla mi ödün veriyorum
Adam gidiyor zaten sabret

Hakli kadin

Hayır yani adam zaten yarın gidiyormuş başka günlerin suyu çıkmadı ki. İdare edin ne olacak sanki. Bugünü mü buldunuz. Bence haksızsınız

Gidip de dönmemek var diye bir laf vardır bilir misiniz?

Haksızsınız. Bu kendinizden ödün sayılmaz adam yarın gidiyormuş. Onu ugurladiktan sonra gezersiniz. Gezecek zaman bir şekilde bulunur ama yolcunuz var. Kv haklı.

Amaaaaan, ne dert dert

Haftaya çıkarsınız. Değer mi surat asmaya?

Sonra kocalar çok öfkeli oluyor, sebep?

Adamcağız sabah yola çıkacakmış, bu akşam çıkmayıverin yani bu mu büyük dert? Bence haksızsınız.

E yani yarın gezerdiniz doğru olanda o zaten

Yani evde misafirler yoksa gezmeniz de ne sakınca var ki. Bu umreye gidiş dallı budaklı hale getiriliyor. Ben gittim hiç öyle bir herkesi ayağı kaldırma durumum olmadı ben mi yanlışım yoksa.

Allah aşkına çok mu acil gezmeniz günlerin suyu mu çıktı belki gelen giden olur hala adam yarın gidiyor siz gezmeye gidip çocuk bırakacaksınız aynı yerde oturuyor olsanız da bir akşam durabilirsiniz ayıp yani. Millet sizin minibüsle gidecek diye özellikle gezme ayarlamışsınız beni götür diye. Adam gidince gezersiniz sabah gidiyormuş sonra gezin haksızsınız

Back
X