Haksız mıyım?

Dediğim gibi esnek olmayın o zaman, daha yolun başındayken ayrılın.
Kimseye istemediği bir şeyi zorla yaptıramazsınız ki. Yazın gitmek istememiş, mezuniyetten sonra gitmeye karar vermiş, sizin yapabileceğiniz hiç bir şey yok. Benim için yapabilirdi, benim için yapmalıydı, ikimiz için çabalamalıydı faslına hiç girmeyin çünkü yapmamış zaten, şu saatten sonra yapmalıydı etmeliydilerin bir faydası yok. Kendi bir karar almış o yolda ilerliyor ya da sırf tembelliğinden ve keyfine düşkünlüğünden erteliyor. Ama sonuçta sizin yaptığınız planlara uymuyor. Şu durumda ya esnek olup bekleyeceksiniz ya da yolunuza gideceksiniz. Bunun bir üçüncü şıkkı var mı sizce?

sorumluluk sahıbı degıl ve sızın gıbı evlılık konusuna yakın degıl
hakkınızda hayırlısı olsun
Hiç bir zaman sorumluluk almamış
1 sene önce e yazin ne yapıyorsun dediğimde eylül ayında dil kursuna başlayacağım demişti. E peki planın ne yaz dönemi boş boş mu duracaksın dediğimde olay tartışmaya evrilmiş ve benim planım olmadığını nereden biliyorsun ben ne yapacağımı bilirim demişti. 1 sene geçti bir arpa boyu yol alınamadı dil konusunda.

İşiniz zor gerçekten, bu yaştan sonra pek değişmez belli ki.

sen her ayrıntıyı düşünürken karşındaki insanın hiç umursamaması... haklısınız bence sizde artık bu muhabbete girmeyin bakın davranışlarına belli bir süre eğer değişim yoksa iyice zaman ilerlemeden ayrılın kendinize yazık etmeyin.

Inanın sabrım kalmadı bu konuda. Tatlılık ile yapacak gücüm de yok. Bitirmeyi bilr planlıyorum şuan. Çünkü kendimi aptal gibi hissediyorum. Ben bu beklentilere ici boş bir şekilde girmedim.

haklısınız.

eğitim dili ingilizce olmayan bölümden 7 senede mezun olup bir de ingilizce öğrenecek de iş bulacak. geçiniz.

Şu kadar yorum arasında bir tane bile haksızsın çıkmadı. Arkadaş grubum ile paylaştığımda da haksızsın diyen kimse olmadı. Ama karşımdaki insan bırakın haklısın demeyi ben planları anneme anlattım diye kızdı. Ben artık gerçekten çok bunaldım. 3 sene okulun bitmesini bekledim 3 senede dili halletmesini beklerim herhalde

haklısınız.

eğitim dili ingilizce olmayan bölümden 7 senede mezun olup bir de ingilizce öğrenecek de iş bulacak. geçiniz.
Sabrım kalmadı. 3 senedir inanın oturup derste anlattım, notta buldum.
2 sene boyunca sınav zamanı yemeğimi fazladan yaptım ona da götürdüm yemek derdi olmasın diye. Notunu da buldum.
Yapmadığım fedakarlık kalmadı.
Ama ben şuan sanki bencil bir insanım gibi karşılanıyorum. Bana da bu durumda bencil olan tamamen kendisi geliyor.
Okulu defalarca uzatmasına rağmen canin sağolsun çabaladın olmadı dedim.
Ama bir 3 senede dili, işi halletmesini bekleyemem ki

Inanın sabrım kalmadı bu konuda. Tatlılık ile yapacak gücüm de yok. Bitirmeyi bilr planlıyorum şuan. Çünkü kendimi aptal gibi hissediyorum. Ben bu beklentilere ici boş bir şekilde girmedim.
Canim bu tukenmislik durumunda yapilmasi gereken belli. Evlilik konusunu kapa sen hayatina bak. Iliskiyi de rolentiye al. Yani bi sure sen kendinle, ailenle, arkadaslarinla ilgilen. Aradiginda kisa ama sicak konus, yazdiginda kisa ama guzel yanitlar ver bulusmak isterse hep bi islerin olsun bu evde kalip dinlenmek de olur yani bulusma, ona biraz sensizligi yasat. O arada da sen toparlan biraz kafa olarak. Ama bi kac ay boyle yap, arada kisa gorusmelerle. O zaten acar konuyu niye boylesin diye sen de anlatirsin plan bu var misin, yok musun dersin.

Keşke yapabilsem bunu. Şuan bile bana yazmiyor biliyor musunuz. Yanı ben tamamen haksızım onun gözünde. Bana yazmiyor aramıyor sormuyor.

benim de okulum uzadı mühendislik okuyorum okul belki 7-8 senede biter ama ben bilgisayar okuyorum mesela dersim olmayan dilleri bile öğreniyorum, sevgilim aynı şekilde onun da okulu uzadı ama adam şu an dünyanın en iyi şirketlerinden birinde staj yapıyor. oturmuyoruz yani. 7 yılı boş geçiren bir mühendis sahada kendine yer bulamaz ki. cidden oturup açık şekilde konuşun, hayatınızı birleştirmek istiyorsanız herkes kendi üstüne düşeni yapmalı.

Keşke yapabilsem bunu. Şuan bile bana yazmiyor biliyor musunuz. Yanı ben tamamen haksızım onun gözünde. Bana yazmiyor aramıyor sormuyor.
Rahata alismis biri. Sen onu zorluyorsun yani rahatini bozuyorsun. Tabii ki aramaz, yazmaz cunku senin soyleyeceklerini duymak istemiyor. Lafimi yanlis anlama ama o da sanirim seni boyle yola getirmek istiyor. Sen ustune gidersen o uzaklasacak sen de onu kaybetmemek icin ne derse tamam diyceksin.

haklısınız
ınsanda sabır dıye bırseyde kalmaz
degısmezde kısı boyle bırı bu net
sız bu kısıyle evlenmek ıstedıgınıze emın mısınız
dusunsenıze bır omur boyu belkı coluga cocuga karısacaksınız onları evlendıreceksınız her turlu sorunlarla bırlıkte basa cıkabılecek mısınız

Erkekler bizim gibi ince düşünemiyor maalesef

ne kadar üzücü bir durum haksız duruma düşmek hem de her şeyi planladığını sanıp icraatta parmağını oynatmayan bir insandan dolayı ama yine haksız sizi görüyor. ailesi de evlendirmeyi pek düşünmüyorsa valla siz de bırakın ailesiyle yaşasın. sizde hayatınıza bakarsınız.

Bence sizin ortak hedefleriniz yok. Sen gerçekten evlilik planlarını tek başına yapmış gibi duruyorsun.
Ingilizceyi bahsettiği şekilde öğrenmek çok zor. Kaldıkı ingilizce ogrenmek icin pek isteği de yok gibi. Gider yurt dışına ogrenemeden geri gelir.

Muhtemelen malta planları yapıyordur. Gider deniz kum güneş kızlar takılır 1 yıl gibi geldi.

Bekleme.

Kurstan da bir şey beklemesin. Kurs dil öğretmiyor. Kurs ağzına götürüyor, yeyip yememek senin elinde. Öğrenmek için gitmezse ben öğrenebileceğini de düşünmüyorum. Kursa gidicek de yurt dışına çıkıp gelicek de. Böyle tembel ve sorumluluğunu bilmeyen bir adamla yapamazdım.

Ki Müh okuyan birinin bu yaşa kadar çoktan en az A2 seviyesinde İngilizcesi olması gerekirdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…