sen niye durduk yere oğlundan sperm testi istedi dr dedinki snçta bu sizin özeliniz
ben 2 senelik evliyim ve bebeğim olmuyor.çapada tedavi görüyorum.ve benim bu 2 evliliğim.eşimin ilk evliliğinden1kızı var.
geçenlerde çay içerken kaynanama oğlundan sperm testi istedi doktor dedim.ve bana kaynanam döndü benim oğlumun yarısı kadar kızı var
senin çoçuğun olmuyor sen git doktra dedi ve ben kalakaldım sofranın başinda.başımdan kaynar sular döküldü.keşke ölseydim orada.
benki istanbulda gitmediğm doktor kalmadı.doktora bile tek gidiyorum istanbulu bilmediğim halde.geçen pazarda evlerine gittiler.ve dün eşim bana annemi ara nasılmış sor dedi
ben anneni aramam bana sen üstü kapalı sen kısırsın diyen biri ile konuşmam dedim.eşimde arada kaldı ne zorluklar çekidim kızlar anlatsam donar kalırsınz.
neyse ben şimdi haklımıyım haksızmıyım?
aramalımıyım sizce eşimlede konuşmuyorumne yapacağimı şaşırdım
yardım lütfen!!!
Bence bu cevaba sizin ifade ediş tarzınız neden olmuş. Bir kere "eşimden" yerine "oğlundan" ifadesi hoş değil. Sonra pat diye oğlun kusurlu ondan sperm istediler manasına gelebilcek şeklde söylemişsiniz ki kadın da annelik refleksi ile pat diye cevap vermiş.
"Çocuk için tedavi olacağız" demek daha mantıklı olurdu.
Kaldı ki onlar sormadan siz neden söylüyorsunuz. Normalde hep sorar büyükler. Onlar sorunca uygun bir dille haber verirdiniz.
bakın kızlar sorun zaten bende ben sadece oğludan demedim orada eşimin ismini söyledim
yanlış ifade ettim.zaten benim zoruma giden sorun sende sen git doktora demessi
sonuçta ben pat diye de demedim yarın sabah niye doktora gidiyo diye sorduu bende
tahlil verecek dedim ben haksızmıyım yani???
ben daha kaynanamın bana neden bebeğin olumuyor kalk doktora gidelim demedi bende salaklık zaten
sana sorulmayan şeyi neden anlatıyon durduk yerde cevabımı aldım işte şimdide
kendi kendimi yiyorum işte arkadaşım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?