bastan boyle anlatmadin ki nasil anlatiysan ona gore yorumladik,
ilk anlattigindaki gibiyse yanlis anlamistir kadin,
hem diger arkadaslara katiliyorum neden anlatma geregi duydunuz ki:26:
ben kimseye öcü gibi yaklaşmıyorum.evet biraz takıntılıyım her insan gibi.Böyle günlük yaşamın içinde geçen diyaloglardan bu kadar etkileniyomusunuz gerçekten
Yada konu olsun diyemi yazıyosunuz anlamıyorum...
Kadıncağız ne anlar o kadar terimden oğlunu savunmaya geçmiş
Sen git kendine baktır diye..
Abartıcak bişey yok yani..Annecim oğlundan diye değil bendendir belki kontrol için doktorun ikimizede bakması lazımmış dersin
olur biter..
İnsanlar sinirden bi çok şey konuşabilir..Herkese öcü gibi yaklaşmayın..
evet anlatamadım herhalde.ben de polikistik over var rahimim ters ve yumurtalarım çatlamıyor
eşim annesine söylemiş doktora gidiyoruz diye.yarın sabah randevum var demiş.banada
sorunca bende öyle dedim.bendemi suç konuşmalımıyım kalbim kırıldı.2 gece gözüme uyku
girmedi.anladığınizi umuyorum
evet anlatamadım herhalde.ben de polikistik over var rahimim ters ve yumurtalarım çatlamıyor
eşim annesine söylemiş doktora gidiyoruz diye.yarın sabah randevum var demiş.banada
sorunca bende öyle dedim.bendemi suç konuşmalımıyım kalbim kırıldı.2 gece gözüme uyku
girmedi.anladığınizi umuyorum
Bende pko hastasıydım. Zar zor bir evlat sahibi oldum. Sonra sürqriz bir şekilde geldi ikincisi hep bahsederim.
Ama hiçbir zaman bunun için kendimi suçlamadım.
Allahın takdiri dedim. Bu bir hastalık.
Ve o kadar çok çocuk isteyen ben, demek ki benim çocuğum olmayacak deyip razı olduğum ay hamileydim. Ve kaç tane düşüğe rağmen şu anda şeker bir kız annesiyim.
Lütfen rahat olun.
Bastırdığınız bir suçluluk duygusu hissetmiştim daha önce de yazdım size.
Sanki bende sorun yok mesajı vermek istemişsiniz kayınvalidenize.
İçinizdeki kırgınlık ve o kötü his, size istemediğiniz bir cümle kurdurtmuş.
Benim ilk eşimin ikinci evliliği Allah bağışlasın eşimin ilk evliliğinden 1 kızı var bende evlendikten 6 ay sonra normal yollarla hamile kaldım ama kısmet olmadı.2 yıl bebeğim olmadı ne eşim nede ben hiç bişeyden şüphelenmedik tabi en sonunda kendi adıma başladık testlere yok herşey noırmal eşimin sperm testinde eşimde ciddi anlamda sayı ve morfolofi sorunları olduğunu tüp bebek dışınd a hamile kalmamın mucize olacağını öğrendik şükürler olsun 5. denemede kızıma hamileyim. uzun old anlattım ama demek istediğim öncesinde çocuğu olması asla bir kriter değil
ben eşimin ailesine asla hiç bir şey anlatmadım hatta çok sıkıştırdıklarında kanda pıhtılaşma sorunum varmış demiştim. ne bileyim rencide olur gibi hisetmiştim açıkçası bana kalırsa hiç karıştırma aileleri bu işe tedavi oluyoruz deyip geç kırılmışsın haklısın belki ama oda anne olşarak sanırım istemeden cvp vermiş sana bence ara ne eşini nede kendini bu yeterince stesli dönemde daha fazla strese sokma sonrasındada kimseye hiç bir şey anlatma hakkında hayırlısı olsun..
sıkma canını anlıyorum seni cidden ama şundan emin ol eğer eşini gerçekten sseviyosan sorunun kimde olduğu önemli değil ben hata edip kendi aileme söylemiştim çok pişman oldum onların bile eşime bakış açıları değişti hepsini tersledim yine söylüyorum sorunun kimde olduğu hiç önemli değil sadece kimseye hiç bir şey anlatma sorun neymiş dediklerinde hiç bişey bulamadılar tedavi oluyoruz de o kadar çok çift varki sebepsiz yere çocukları olmayan. sorun bendeymişte deme kimseni ağzına laf verme en kısa zamanda kavuşursun inş kuzucuğuna..derdimi paylaştığız için çok teşekkür ederim kızlar kimseye anlatamadım kafayı oynatacaktım az kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?