- 20 Mayıs 2009
- 23.910
- 63.650
- 598
E değişim kartı verildiyse değiştirmesi göze alınmış demektir. Neden bu kadar alınmış ki konu sahibi o zaman?Değişim kartını kaybetmiş sevgilisi 2. Numarada yazıyor.![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
E değişim kartı verildiyse değiştirmesi göze alınmış demektir. Neden bu kadar alınmış ki konu sahibi o zaman?Değişim kartını kaybetmiş sevgilisi 2. Numarada yazıyor.![]()
Kizmada sevgilin gorgusuzun teki. Bir insan -hele ki sevgilin- sana zor koşullarda düşünüp bir hediye aldiysa o hediye alinir bagira basilir, kullanmaya kiyilmaz, bir omur saklanır ve hep minnet duyulur. Ve sevgilinin beğenip aldiği hediyeyi begenmemek diye birşey olamaz. Asik olduğum insanin zevki diye o hediyeye de asik olunur. Değişim de anca küçük geldiyse büyük boyu ile söz konusu olabilir bunun içinde faturaya gerek yoktur değişim fişi yeterli olur. Beyefendi üzerine biraz daha ekleyip daha iyi birşey alacak herhalde. Yok yok bu heriften adam olmaz yerinde olsam verirdim yolu gitsin![]()
Beğenmesin, değiştirsin sorun değil zaten. Zevkleri tutturmak cok zor. Ama resmen açgözlülükten yaptı. Parasına ekleyerek farklı bişey almak için. O zaman ben ona hediye almayayım, alışveriş çeki alayım, ne anlamı kalıyor ki diye düşündüm. Abartmış da olabilirim. Teşekkürler yorumunuz için =)İyi de ne var bunda ya bence normal yani... Ben de ilk kez 2 hafta önce sevdiğime hediye aldım başta o da sizin ki gibi beğendiğini söyledi sonra 'Kapşonlu olmasa daha iyi olurdu ' deyince ben değiştirmeyi teklif ettim gittik beraber değiştirdik. Bana dediği 'Senden hediye almışım onu da dolabın bir köşesinde bekletmek istemiyorum' mantıklı geldi velhasıl siz de hediye almışsınız kötü bir hatıra olarak iz bırakmayın bırakın gönlünce kullanabilsin. :)
Fiyatı önemli değil görsün zaten. Ama hediye kültürü diye bişey verdir. Öyle fatura istenir mi hiç, garipsedimneticede beğenmemiş vs. ve değiştirmek istemiş... değişim kartını da ne çabuk atmış çöpe... ama gittiği mağazada zaten aldığın hediyenin fiyatını görmüştür... o yüzden faturayı istemesinde de senin vermende de bir sıkıntı yok.... zevkleriniz uyuşmamış olabilir... aldığın hediye pahalı bir hediyeyse en azından verilen paraya değsin... istediğini alsın... oda mutlu olsun... ama bu durumdan sende mutsuz olma.... açıkçası beğenmediği birşeyi bende zorla kullanmasını istemem...
Hata sizde. Alınan hediyeye beğenmeme ihtimali düşünülerek değiştirme kartı konulur nezaketen. Böylece kimse fatura istemek ya da kullanmayacağı bir şeyi saklamak zorunda kalmaz. Ayrıca sevgiliniz de olsa hediyeyi beğenmek zorunda değil ki.
Uuu, gerçekten kötü bir durummuş. Şuana kadar öyle pahalı hediye falan almadı. Öyle bir davranışını görmedim. Ama bayagı ayıp geldi, annem de kızdı bayagı anlatınca.Çok ayıp bir davranışşş..Bu ne biçim bi yüzsüzlük.Ben bu adamla olsaydım bir kez degil bin kez düşünürdüm ilerde bu insanla olabilecekmiyim diye.Benıım eskı sevgılımde resmen paracıydı pintiydi.Resmen bana gümüş takım almıstı diye yemek yediğimiz hesabı bana ödettirmişti.Midemi bulandırıyordu yaptıgı hareketler.
ayhh.. eski günlerimi hatırladım.. ben de eski sevgilime doğum gününde çok pahalı bir saat almıştım, heralde o kadar paraya kıyamacağımı düşünmüş olacakki sahte olabilir mi bu dedi..
ayrıldık üzerine kaç ay taksitlerini ödedim ben düşün..
salağım ya.
ayıp etmiş hem de çok... sen bilirsin ne diyeyim.. sen özveride bulunduğun şeyi anlamayabiliyorlar..
aranızdaki samimiyeti bilmiyorum... tamam hediyenin pahalısı ucuzu olmaz... heleki sevgililer arasında... neticede ne ince elenip sık dokunup alınıyor.... ama sende pahalı bir hediye almışsın... bu kadar para vermişsen ve oda bunu kullanamayacağını düşünmüşse.... istediğiyle değiştirsin hem o mutlu olsun istediği oldu diye hemde sen mutlu ol...Fiyatı önemli değil görsün zaten. Ama hediye kültürü diye bişey verdir. Öyle fatura istenir mi hiç, garipsedim![]()
Daha bugün ona sürpriz olsun diye iki ay bursumu verip yeri zaman aç kalacagım takdirde hediye bakıyordum. Bu davranışından sonra doğum gününü pasta kesip, hediye alıp geçiştirmeye karar verdim. Sizin durumunuz da kötü olmuş. Empati, erkeklere neden yabancı kelime bu kadar ya![]()
Bundan sonra doğum günleri hariç hediye almayacağım sanırımBir daha hediye alınmaması gereken insan tipi sevgilinzcok haklisiniz valla ayip etmis gercekten emeğe saygı yahuu
Ben de arada sürpriz falan yapardım, şimdi bırakın sürpriz yapmayı, doğum günü hariç hediye almak bile içimden gelmiyor.Haklisin..
Bir okuzde bende var yedigimden ictigimden kıstım yeri geldi otobuse binmedim yuruyerek gittim ona 500tl lik cok ihtiyaci oldugu bir hediye aldim aradan birazcik zaman gecti laf arasinda demesinmi zaten 100lira bisey diye... Kirildimda demedim ama bir daha ona igne bile almam diye kendime soz verdim.
Değiştirsin tabi sorun değil. Ama kırıcı geldi tepkileri onun için alındım biraz . Haksızlık mı ediyorum diye bu konuyu açtım hatta. Teşekkür ederim yorumunuz için =)E değişim kartı verildiyse değiştirmesi göze alınmış demektir. Neden bu kadar alınmış ki konu sahibi o zaman?
Daha önce kendisinin almak istediği bir şeydi aslında, sadece iştahı kabarmış olacakki başka bişey alacağını, bunu sade bulduğunu söyledi dün cok begendim deyip sarılmasına ragmen. =) Teşekkürler yorumunuz için =)sizi kırmamak için beğendim demiş ama demekki kulanamayacağı bişey.. belkide zor aldığınız için severek kullanmak istiyordur.. ben kötü bi niyet göremedim..
Çok çok pahalı bişey değil, sonuçta öğrencitim ben de =) Daha önce de kendisinin beğendiği bişeydi. Zaten asıl kırıldığım nokta fatura olayı ve bana düşüncesiz gelen yorumları, tepkisiydi. Teşekkürler yorumunuz için =)aranızdaki samimiyeti bilmiyorum... tamam hediyenin pahalısı ucuzu olmaz... heleki sevgililer arasında... neticede ne ince elenip sık dokunup alınıyor.... ama sende pahalı bir hediye almışsın... bu kadar para vermişsen ve oda bunu kullanamayacağını düşünmüşse.... istediğiyle değiştirsin hem o mutlu olsun istediği oldu diye hemde sen mutlu ol...
An itibariyle buna değmeyeceğine karar verdim zaten, zararın neresinden dönersek kardırSakın haa.. bi de burs parasını yediriyorsun adama.. hiç değmez emin ol.. yarın bir gün seni yolun ortasında bırakıverir öyle yedirdiğin burs paraları ile dımdızlak kalırsın ortada..
ortalamadan hiç şaşmıycaksın.. ne kendini zora sokucaksın ne de onu şımartıcaksın.. ne gerek ya..
burs parasını veriyor bi de... akıllı ol noluuur kuzum.. valla erkek milletine değmez..
Demekki sonradan içine sinmemişte olabilir,değişim kartı yok,kaybetmiş yani ,fatura olmadan nasıl değiştirecek faturayı o yüzden istemiştir,yarın birgün sizde onun aldığı hediyeyi beğenmeye bilirsiniz,normal yani fazla kafaya takamayın.Bundan sonra doğum günleri hariç hediye almayacağım sanırım
Ben de arada sürpriz falan yapardım, şimdi bırakın sürpriz yapmayı, doğum günü hariç hediye almak bile içimden gelmiyor.
Değiştirsin tabi sorun değil. Ama kırıcı geldi tepkileri onun için alındım biraz . Haksızlık mı ediyorum diye bu konuyu açtım hatta. Teşekkür ederim yorumunuz için =)
Daha önce kendisinin almak istediği bir şeydi aslında, sadece iştahı kabarmış olacakki başka bişey alacağını, bunu sade bulduğunu söyledi dün cok begendim deyip sarılmasına ragmen. =) Teşekkürler yorumunuz için =)
Çok çok pahalı bişey değil, sonuçta öğrencitim ben de =) Daha önce de kendisinin beğendiği bişeydi. Zaten asıl kırıldığım nokta fatura olayı ve bana düşüncesiz gelen yorumları, tepkisiydi. Teşekkürler yorumunuz için =)
Şuana kadar durumunun gayet müsait olması ve teklif etmesine rağmen (öyle söz arasında sana sunu alayım mı diyor da niyeti yok zaten, yoksa sormadan alırdı) Kabul etmedim. O da almadı zaten =) Ben de durumumca hediyeler aldım, hatta biraz daha yğkseğini. Onu mutlu edince ben de mutlu oluyordum, ama değmeyeceğini anladım. Teşekkür ederim yorumunuza =))Benim kizkardesim de sevgilisine 100 liralik cicek almis, yahu yapmayin kizlar. Parayi sokakta mi buluyorsunuz? Ne karsinizdakinden maddi degeri yuksek bi hediye kabul edin, ne de siz ona verin? Yazik...
Benden tavsiye sizlere...
Konu sahibi arkadasim, ver faturasini ne istiyorsa alsin. İlk basta begenip sonra degistirmek istemesi cok sacma zaten.
Bazı kişiler normal demiş hala şaşırıyorum bu olayın neresi normal Allah, Peygamber aşkına ?
Zor koşullarda hediye alıyorsun ve bunu biliyor. Beğendiğini söyleyip teşekkür ediyor ''Bu kız bana zor koşullarda bunu yapıyorsa bu benim için değerlidir.'' diye düşünmeli... Öküzlük değil gördü ve nezaket kurallarını bilmiyor.
Özelliklede fatura istemesindeki sahne tam bir karaktersizlik. Bunun doğru insan olduğuna emin misin?
O hediye ona cok zor kosullarda alındığı için biraz alınganlık yapmıs olabilirim. Teşekkürler yorumunuz için =)erkek arkadaşım bana böyle dese bana tuhaf gelmezdi. hatta şaka bile yapardım bunun üstüne. ilk gün beğendm demek zorunda kalmış demekki kırılma diye.
onada böyle sürekli çok zor koşullarda aldım demiyosunuzdur inşO hediye ona cok zor kosullarda alındığı için biraz alınganlık yapmıs olabilirim. Teşekkürler yorumunuz için =)
Ahahah, kesinlikle demiyorum, utanırım zaten ben öyle konuşamam paradan falan babamla bileonada böyle sürekli çok zor koşullarda aldım demiyosunuzdur inş![]()
Whatsapp'tayazdı üstüme gelme dedim. Ne yaptım sana dedi, hatana anlayana kadar konuşma dedim. Hiçbişeye değmezsin, git başımdan dedim. İlk defa bu kadar ağır konuştum tartısşmadığımız halde. Yarına kadar bekleyeceğim hatasını anlaması için =) Teşekkür ederim yorumunuza =)haklısın.hatasını anlayacak biriyse ve daha önce böyle bir şey yapmadıysa , aldığın hediye çok pahalı ise ve paranın boşa gitmesini istemediyse affedilebilir bence :) bi de başka öküzlüükleri ve huyları yoksa çok uzatma yine sen :)