• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haksız mıyım?!

Whatsapp'tayazdı üstüme gelme dedim. Ne yaptım sana dedi, hatana anlayana kadar konuşma dedim. Hiçbişeye değmezsin, git başımdan dedim. İlk defa bu kadar ağır konuştum tartısşmadığımız halde. Yarına kadar bekleyeceğim hatasını anlaması için =) Teşekkür ederim yorumunuza =)

Bir yanlış için " hiçbirşeye değmezsin" ağır olmuş bence.

Bir yanlış için " hiçbirşeye değmezsin" ağır olmuş bence.

Vallahi haklısınız. Herşey o kadar da iyi gidiyordu ki, içim acıyor şuan kırıldı diye. Ama mesaj atmayacağım inatla. Bi söz vardır, "Acıma yetime, ..." diye. Daha önce çok çok büyük konularda hakaretleriyle vs. o kadar kırdı ki, küçük bir konu da olsa acımasız olacağım =(

Ben olsam degistirme karti da koyardim icine. Hediye diye begenmedigi bi seyi kullanmak zorunda degil ki

Vallahi haklısınız. Herşey o kadar da iyi gidiyordu ki, içim acıyor şuan kırıldı diye. Ama mesaj atmayacağım inatla. Bi söz vardır, "Acıma yetime, ..." diye. Daha önce çok çok büyük konularda hakaretleriyle vs. o kadar kırdı ki, küçük bir konu da olsa acımasız olacağım =(

Tabi msj. atmayın artık. Bekleyin ilk adımı o atacaktır zaten. Bu saatten sonra üzülüp geri adım atmak olmaz zaten.
Madem herşey güzel gidiyor, tüketmeyin böyle beş para etmez konular yüzünden.
Samimiyetinize güvenip düz mantıkla hata yapmış.
Kızılacak bir konu , tribinizide elbette atın ama büyütülecek kadar değil meseleniz.

Tabi msj. atmayın artık. Bekleyin ilk adımı o atacaktır zaten. Bu saatten sonra üzülüp geri adım atmak olmaz zaten.
Madem herşey güzel gidiyor, tüketmeyin böyle beş para etmez konular yüzünden.
Samimiyetinize güvenip düz mantıkla hata yapmış.
Kızılacak bir konu , tribinizide elbette atın ama büyütülecek kadar değil meseleniz.

Eğer cevap atarsa büyütmeyi düsünmüyorum, biz büyük badireler atlattık daha önce =) Çok teşekkürler yorumunuz için =)

kız Allah aşkına bırak bu kadar süründürecek bişey yok adet falan mı oldun gelgitlerin mi var :KK53:

kız Allah aşkına bırak bu kadar süründürecek bişey yok adet falan mı oldun gelgitlerin mi var :KK53:
Ahahahhh, hiç benlik olmayan bir tepki veriyorum, genel olarak sinirli bir insanım da ona karşı toleransım yüksek olurdu, ben de şaşırdım bu duruma. O da anlayamadı zaten :D Gerçi 1 hafta var adet olmama, şimdiden gelmeler olabilir, haklısın valla :D

Ahahahhh, hiç benlik olmayan bir tepki veriyorum, genel olarak sinirli bir insanım da ona karşı toleransım yüksek olurdu, ben de şaşırdım bu duruma. O da anlayamadı zaten :D Gerçi 1 hafta var adet olmama, şimdiden gelmeler olabilir, haklısın valla :D
melisa çayı falan iç derin nefes al ve sakinleş inanki değmez bu kadar kırıldığına da kırdığına da :D

ah erkekler bu kadar öküz olmak zorunda mı, incelik dersi verilmeli bunlara :KK45:
fiyatı için değil değişim için istemiş bunu anlayışla karşılarım, çünkü ben hediyenin işe yarayan bir şey olması taraftarıyım ama keşke değiştirme kartını saklayasaymış da onla değiştirseymiş. fişi istemek hiç nazik bir hareket değil:63: tatlı bir trip at ama bu sebepten aranızı da açmayın sakın :)

Back
X