Sevgilimle tartıştık dün gece.Biz 4 buçuk senedir birlikteyiz ailesiyle tanıştım oda benim annemle tanıştı.Ama sadece sevgiliyiz ve erkek arkadaşım beni ailesiyle ilgili her ortama her özel güne sokmak istiyo..ben çok fazla onun ailesinin ortamına girmek istemiyorum o beni suçluyo...sen evlenincede böyle olursan beni arada bırakırsan seninle işimiz zor o evlilikten hayır gelmez fazla sürmez fln bisürü şey diyo.Ya ben neden gitmek istemiyorum,çünkü; henüz hiçbişey değilim tamam 4 buçuk senedir o aile beni tanıyo ama ortada fol fos yokken her ortam da ot gibi bitmek istemiyorum utanıyorum çekiniyorum sıkılıyorum çok daralıyorum.Zaten yapım gereği aşırı utangaçım...Sevgilimde bana dün bıktım senin şu soğuk nevale halinden sanki ailem senin üstüne çıkacak nezaman seni onların yanına götürmeye kalksam bi bahane buluyosun seni tanıyamıyorum ne ilginç bi insansın diyo.Evet soğuk bi kızım ama gitmeme nedenim kendimi orda iyi hissetmemem.Hani gelin ata binmiş yaa nasip demiş ya öyle heryerde ailedenmiş gibi rahat rahat onlarla takılamam ben.Haksız mıyım sizce bişey söyleyin bana.Yoruldum sevgilimin beni suçlamasından
Sevgilimle tartıştık dün gece.Biz 4 buçuk senedir birlikteyiz ailesiyle tanıştım oda benim annemle tanıştı.Ama sadece sevgiliyiz ve erkek arkadaşım beni ailesiyle ilgili her ortama her özel güne sokmak istiyo..ben çok fazla onun ailesinin ortamına girmek istemiyorum o beni suçluyo...sen evlenincede böyle olursan beni arada bırakırsan seninle işimiz zor o evlilikten hayır gelmez fazla sürmez fln bisürü şey diyo.Ya ben neden gitmek istemiyorum,çünkü; henüz hiçbişey değilim tamam 4 buçuk senedir o aile beni tanıyo ama ortada fol fos yokken her ortam da ot gibi bitmek istemiyorum utanıyorum çekiniyorum sıkılıyorum çok daralıyorum.Zaten yapım gereği aşırı utangaçım...Sevgilimde bana dün bıktım senin şu soğuk nevale halinden sanki ailem senin üstüne çıkacak nezaman seni onların yanına götürmeye kalksam bi bahane buluyosun seni tanıyamıyorum ne ilginç bi insansın diyo.Evet soğuk bi kızım ama gitmeme nedenim kendimi orda iyi hissetmemem.Hani gelin ata binmiş yaa nasip demiş ya öyle heryerde ailedenmiş gibi rahat rahat onlarla takılamam ben.Haksız mıyım sizce bişey söyleyin bana.Yoruldum sevgilimin beni suçlamasından
Kaç yaşlarındasınız ?
25 yaşında sevgilim bende bir yaş ufağım
Haklısın.hatta günümüzde daha sevgililigin birinci ayında kaynanamgil eltimgilmuhabbeti yapan ya da kızlar sevgilim annesine çok para harciyoooo yea diye yakınan buldumcuklari görmekten kk ahalisi olarak gına gelmişti bu konuyu okumak İyi geldi valla :)
Bence senin yaptığın doğru.
İlişkinizi bi adım öteye taşıyın o halde. Söz gibi. Belki bu seni bu kadar Sıkmaaz hem.
Haklısın düşüncende. Bence bir sonraki aile ziyaretine ,eğer ki içinden gelmiyorsa, gitmemelisin. Sen kendini mecbur hissettikce o senin daha cok üstüne geliyor ve duygu sömürüsü yapıyor gibi geldi anlattıklarına bakınca. Verdiğin her taviz yarın sana geri döner ilerisi icin daha kotu olur. Sevgilin eşin olduğunda, bu emrivakilerin dozu daha da artacak ve hep sen suçlu olacaksın. O yüzden istemediğin şeylere hayır diyerek sınırlarını şimdiden belirlemelisin diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?