haksız mıyım?

nevertime

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2015
1.403
622
53
Sevgilimle tartıştık dün gece.Biz 4 buçuk senedir birlikteyiz ailesiyle tanıştım oda benim annemle tanıştı.Ama sadece sevgiliyiz ve erkek arkadaşım beni ailesiyle ilgili her ortama her özel güne sokmak istiyo..ben çok fazla onun ailesinin ortamına girmek istemiyorum o beni suçluyo...sen evlenincede böyle olursan beni arada bırakırsan seninle işimiz zor o evlilikten hayır gelmez fazla sürmez fln bisürü şey diyo.Ya ben neden gitmek istemiyorum,çünkü; henüz hiçbişey değilim tamam 4 buçuk senedir o aile beni tanıyo ama ortada fol fos yokken her ortam da ot gibi bitmek istemiyorum utanıyorum çekiniyorum sıkılıyorum çok daralıyorum.Zaten yapım gereği aşırı utangaçım...Sevgilimde bana dün bıktım senin şu soğuk nevale halinden sanki ailem senin üstüne çıkacak nezaman seni onların yanına götürmeye kalksam bi bahane buluyosun seni tanıyamıyorum ne ilginç bi insansın diyo.Evet soğuk bi kızım ama gitmeme nedenim kendimi orda iyi hissetmemem.Hani gelin ata binmiş yaa nasip demiş ya öyle heryerde ailedenmiş gibi rahat rahat onlarla takılamam ben.Haksız mıyım sizce bişey söyleyin bana.Yoruldum sevgilimin beni suçlamasından

canım çok haklısın, ortada bir şey yokken ne diye gidiyorsun ki, bu şekilde sevgiline izah ettin mi, düşüncelerinde son derece haklısın

sürekli izah ediyorum.Onlar benim ailem diyo bende diyorum ki ama benim ailem değiller benim akrabam değiller,biz sadece sevgiliyiz devamlı sizde olmamı, herşeyde dayına yengene oraya buraya beni neden çağırıyosun diyorum yanımda ol istiyorum diyo hem onlar seni çağırıyolar ne dicem onlara ben? hanım efendi istemedi teşrif etmek mi dicem diyo.Art niyetli düşünüyo

Haklısın.hatta günümüzde daha sevgililigin birinci ayında kaynanamgil eltimgil muhabbeti yapan ya da kızlar sevgilim annesine çok para harciyoooo yea diye yakınan buldumcuklari görmekten kk ahalisi olarak gına gelmişti bu konuyu okumak İyi geldi valla :)

Bence senin yaptığın doğru.

zaten ortada bısey yokken ıcerı ıcerı fazla gırmeyın
yarın obur gun yuz goz olursunuz

Haklısın, sevgiline de aynen böyle anlat ..

teyzesinin kızı çağırdı gittim.dayısı çağırdı gittim kaç kere.annem çağırıyo diyo gidiyorum ama sırf o ısrar ediyo diye ayıp olur teklifi reddetmek diye gidiyorum..şimdi bu hafta sonuda yengesi çağırıyo..yine mecbur gidicem.Ama istemiyorum sanki 40 yıllık evli gelinim ben ya.O konuma düşüyorum işe.

nasıl kurtulucam bu durumumdan..Hep bana soğuk nevale buz dolabı diyo...ailemin yanına teşrif etmek istemezsin işine gelen yere koşa koşa gidersin diyo üzülüyorum bu düşüncelerine...Onlar davet ediyo,bizim kız istemiyo mu dicem niye gelmedi diye sorduklarında hanımefendi nin keyfi öyle istedi mi dicem diyo...nerelere çekiyo ya anlamıyo beni!!!

bence dibine kadar haklısın ileride evlilik hazırlıklarında seni ciddiye almayacaklar saygı kalmayacak nasılsa bizim kız yeaaaa nolcak gibi muhabbetler olacak gibi..

benim içinde doğru ama tutturmuş soğukluğundan insanlar senle konuşmaya çekinyo diyo.

Haklısın düşüncende. Bence bir sonraki aile ziyaretine ,eğer ki içinden gelmiyorsa, gitmemelisin. Sen kendini mecbur hissettikce o senin daha cok üstüne geliyor ve duygu sömürüsü yapıyor gibi geldi anlattıklarına bakınca. Verdiğin her taviz yarın sana geri döner ilerisi icin daha kotu olur. Sevgilin eşin olduğunda, bu emrivakilerin dozu daha da artacak ve hep sen suçlu olacaksın. O yüzden istemediğin şeylere hayır diyerek sınırlarını şimdiden belirlemelisin diye düşünüyorum.

kesinlikle haklısın...en azından aileler tanışsın bir söz kesin bari..
benim ailem sıcak bakmıyor bu şekilde diyebilirsin...

Şimdi böyle diyor sevgilin ama annesi ilerde bir durum olduğunda daha sevgiliyken bile evimizden çıkmıyordun sen diyebilir,deme ihtimalleri yüksek.

Teyzem bu cümleyi gelinine söyledi mesela.kizcagiz çok utanmisti.

bana diyor ki biz kalabalık bi aileyiz kızım sen evlenincede böyle olcaksan beni arada bırakıcaksan senle işim zor diyo..Ya beni onu arada bırakmakla suçluyo saçmalıyo resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…