Sevgilimle tartıştık dün gece.Biz 4 buçuk senedir birlikteyiz ailesiyle tanıştım oda benim annemle tanıştı.Ama sadece sevgiliyiz ve erkek arkadaşım beni ailesiyle ilgili her ortama her özel güne sokmak istiyo..ben çok fazla onun ailesinin ortamına girmek istemiyorum o beni suçluyo...sen evlenincede böyle olursan beni arada bırakırsan seninle işimiz zor o evlilikten hayır gelmez fazla sürmez fln bisürü şey diyo.Ya ben neden gitmek istemiyorum,çünkü; henüz hiçbişey değilim tamam 4 buçuk senedir o aile beni tanıyo ama ortada fol fos yokken her ortam da ot gibi bitmek istemiyorum utanıyorum çekiniyorum sıkılıyorum çok daralıyorum.Zaten yapım gereği aşırı utangaçım...Sevgilimde bana dün bıktım senin şu soğuk nevale halinden sanki ailem senin üstüne çıkacak nezaman seni onların yanına götürmeye kalksam bi bahane buluyosun seni tanıyamıyorum ne ilginç bi insansın diyo.Evet soğuk bi kızım ama gitmeme nedenim kendimi orda iyi hissetmemem.Hani gelin ata binmiş yaa nasip demiş ya öyle heryerde ailedenmiş gibi rahat rahat onlarla takılamam ben.Haksız mıyım sizce bişey söyleyin bana.Yoruldum sevgilimin beni suçlamasından
madem bu kadar yanında olmanı istiyormuş, yüzük takılsın sen de asker yolu bekle ne olmuş?Bakın bakın şimdi konuştum bana dediklerine bakın..hafta sonu gelmiceğim dedim sen benim yerime hemen söz vermeseydim şimdi sorun olmayacaktı ama ben gelmicem onlarada bi bahane uydurursun yazdım..hala neden dedi. Son kez açıklıyorum dedim ben senin sadece sevgilinim sürekli ailedenmiş gibi size girip çıkmam zaten hiç hoş değil ama istemedğimi bildiğin halde ısrar ettin dedim.Birine gitsem öteki de çağırıyo diyosun dedim.En iyisi hiç birine bidaha gelmemem dedim.. bana ne desin ; sen bu kafayla gittikçe zaten sadece sevgili olarak kalacaksın sanki sana yengemin annesigile gidelim dedim altı üstü abim o benim davet etti geri çeviriyosun.amacın ne...kırk kat yabancıdan bile daha yabancı olmaya çalışıyosun daha bisürü şey..yok ya yok ben kendimi anlatamıyorum bu adama
varsın yabani desinler. sen doğru yoldasın. sevgiliyken yağ-bal olanlar evlenince bambaşka bir şeye dönüşebiliyor. örnekleri çok.benim akraba ilişkim yok ya , akrabam yok ya bana ordan laf koyuyo sizin akraba ilişkilerinizi bilmem ama bizim akraba ilişkilerimiz böyle,biz samimiyiz bizde anne neyse abi dayı yenge hala da o dur dedi... kafayapımız farklı düşüncelerimiz farklı sen kendini dış kapının dış mandalı gördükçe hiç bişey olmaz.....çok abarttı saçmalıyo
Bakın bakın şimdi konuştum bana dediklerine bakın..hafta sonu gelmiceğim dedim sen benim yerime hemen söz vermeseydim şimdi sorun olmayacaktı ama ben gelmicem onlarada bi bahane uydurursun yazdım..hala neden dedi. Son kez açıklıyorum dedim ben senin sadece sevgilinim sürekli ailedenmiş gibi size girip çıkmam zaten hiç hoş değil ama istemedğimi bildiğin halde ısrar ettin dedim.Birine gitsem öteki de çağırıyo diyosun dedim.En iyisi hiç birine bidaha gelmemem dedim.. bana ne desin ; sen bu kafayla gittikçe zaten sadece sevgili olarak kalacaksın sanki sana yengemin annesigile gidelim dedim altı üstü abim o benim davet etti geri çeviriyosun.amacın ne...kırk kat yabancıdan bile daha yabancı olmaya çalışıyosun daha bisürü şey..yok ya yok ben kendimi anlatamıyorum bu adama
benim akraba ilişkim yok ya , akrabam yok ya bana ordan laf koyuyo sizin akraba ilişkilerinizi bilmem ama bizim akraba ilişkilerimiz böyle,biz samimiyiz bizde anne neyse abi dayı yenge hala da o dur dedi... kafayapımız farklı düşüncelerimiz farklı sen kendini dış kapının dış mandalı gördükçe hiç bişey olmaz.....çok abarttı saçmalıyo
%50 araftayım doğrusu hem evet hem hayır ne diyim bilemedim nasıl doğru görüyosan öylesi doğrudur bence canım ama bide bi adını koyun artık belliki seninki adını koymuş ailesiyle sık sık görüşmeni istiyo ailede seni gelin gibi görüyo heraldeki bu duruma sesini çıkarmıyoSevgilimle tartıştık dün gece.Biz 4 buçuk senedir birlikteyiz ailesiyle tanıştım oda benim annemle tanıştı.Ama sadece sevgiliyiz ve erkek arkadaşım beni ailesiyle ilgili her ortama her özel güne sokmak istiyo..ben çok fazla onun ailesinin ortamına girmek istemiyorum o beni suçluyo...sen evlenincede böyle olursan beni arada bırakırsan seninle işimiz zor o evlilikten hayır gelmez fazla sürmez fln bisürü şey diyo.Ya ben neden gitmek istemiyorum,çünkü; henüz hiçbişey değilim tamam 4 buçuk senedir o aile beni tanıyo ama ortada fol fos yokken her ortam da ot gibi bitmek istemiyorum utanıyorum çekiniyorum sıkılıyorum çok daralıyorum.Zaten yapım gereği aşırı utangaçım...Sevgilimde bana dün bıktım senin şu soğuk nevale halinden sanki ailem senin üstüne çıkacak nezaman seni onların yanına götürmeye kalksam bi bahane buluyosun seni tanıyamıyorum ne ilginç bi insansın diyo.Evet soğuk bi kızım ama gitmeme nedenim kendimi orda iyi hissetmemem.Hani gelin ata binmiş yaa nasip demiş ya öyle heryerde ailedenmiş gibi rahat rahat onlarla takılamam ben.Haksız mıyım sizce bişey söyleyin bana.Yoruldum sevgilimin beni suçlamasından
ve sen bu evin gelini değilimki aileden değilimki daha sevgiliyiz dediğinde sanki taktik yapıyormuşun gibi bakış atarSevgilimle tartıştık dün gece.Biz 4 buçuk senedir birlikteyiz ailesiyle tanıştım oda benim annemle tanıştı.Ama sadece sevgiliyiz ve erkek arkadaşım beni ailesiyle ilgili her ortama her özel güne sokmak istiyo..ben çok fazla onun ailesinin ortamına girmek istemiyorum o beni suçluyo...sen evlenincede böyle olursan beni arada bırakırsan seninle işimiz zor o evlilikten hayır gelmez fazla sürmez fln bisürü şey diyo.Ya ben neden gitmek istemiyorum,çünkü; henüz hiçbişey değilim tamam 4 buçuk senedir o aile beni tanıyo ama ortada fol fos yokken her ortam da ot gibi bitmek istemiyorum utanıyorum çekiniyorum sıkılıyorum çok daralıyorum.Zaten yapım gereği aşırı utangaçım...Sevgilimde bana dün bıktım senin şu soğuk nevale halinden sanki ailem senin üstüne çıkacak nezaman seni onların yanına götürmeye kalksam bi bahane buluyosun seni tanıyamıyorum ne ilginç bi insansın diyo.Evet soğuk bi kızım ama gitmeme nedenim kendimi orda iyi hissetmemem.Hani gelin ata binmiş yaa nasip demiş ya öyle heryerde ailedenmiş gibi rahat rahat onlarla takılamam ben.Haksız mıyım sizce bişey söyleyin bana.Yoruldum sevgilimin beni suçlamasından
ne güzel söyledin yaHaklısın.hatta günümüzde daha sevgililigin birinci ayında kaynanamgil eltimgilmuhabbeti yapan ya da kızlar sevgilim annesine çok para harciyoooo yea diye yakınan buldumcuklari görmekten kk ahalisi olarak gına gelmişti bu konuyu okumak İyi geldi valla :)
Bence senin yaptığın doğru.
%50 araftayım doğrusu hem evet hem hayır ne diyim bilemedim nasıl doğru görüyosan öylesi doğrudur bence canım ama bide bi adını koyun artık belliki seninki adını koymuş ailesiyle sık sık görüşmeni istiyo ailede seni gelin gibi görüyo heraldeki bu duruma sesini çıkarmıyo
Hıım ozaman güzelim tak sepeti koluna herkez kendi yoluna yasın kaç bilmiyorum ama 4 yıl geçmiş bi cacık yok demekki bundan bi cacık olmaz sende boşuna en güzel yıllarını heba etme ay yemiceksem niye yemek pişiriyim dimi ama niye hayatımıza sokuyoruz bu kalasları yontup evlenmek için ama bu kalas bile olamamış kütük ayol bu kütük kendi fikrim canım kızdırdıysam kusura bakmasevgilim adını koyalım artk dediğinde annesi askere git gel öyle sözünüzü yaparız demişti askere gitmeden kız alınmaz bide demişti...bende bunu dediğini duyunca istemiyorum zaten sözlenmek.
Hem bide boş bekletilirmi kız benimde kuzenim askere gitmedi ama boş beklemesin kız yazık dedik nişan taktık sonuçta seviyolar birbirleriniHıım ozaman güzelim tak sepeti koluna herkez kendi yoluna yasın kaç bilmiyorum ama 4 yıl geçmiş bi cacık yok demekki bundan bi cacık olmaz sende boşuna en güzel yıllarını heba etme ay yemiceksem niye yemek pişiriyim dimi ama niye hayatımıza sokuyoruz bu kalasları yontup evlenmek için ama bu kalas bile olamamış kütük ayol bu kütük kendi fikrim canım kızdırdıysam kusura bakma
benim akraba ilişkim yok ya , akrabam yok ya bana ordan laf koyuyo sizin akraba ilişkilerinizi bilmem ama bizim akraba ilişkilerimiz böyle,biz samimiyiz bizde anne neyse abi dayı yenge hala da o dur dedi... kafayapımız farklı düşüncelerimiz farklı sen kendini dış kapının dış mandalı gördükçe hiç bişey olmaz.....çok abarttı saçmalıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?