ne var bunda birde nişanlın eşin filan olsa demek ki neler olacakİyi geceler herkese.
Bir konuda fikirlerinizi merak ediyorum.Erkek arkadaşım şuan dışarıda akşam 10 gibi arkadaşlarıyla yemek yemek için çıktı.Daha sonra pes cafeye geçtiler.Oyun oynamak için.
Şimdi bana diyor ki oyun oynayacağız biraz geç gidebilirim eve.Yani en az 3te evde olacak demek bu.
Bende soğuk bir şekilde sorun değil dedim.
Siz böyle durumlar karşısında nasıl davranıyorsunuz benim tavrım ne olmalı?
Not; Çıktığı zaman ara sıra bu şekilde geç saatlere kadar duruyor.Güveniyorum ama gece o saatte dışarıda olması da rahatsız ediyor beni.
Siz böyle durumları nasıl değerlendiriyorsunuz?
erkek arkadaşıymış eşi değil kiGece 3 te kapıda yatar..
Evli adamın o saatte dışarıda işi olamaz.
İyi geceler herkese.
Bir konuda fikirlerinizi merak ediyorum.Erkek arkadaşım şuan dışarıda akşam 10 gibi arkadaşlarıyla yemek yemek için çıktı.Daha sonra pes cafeye geçtiler.Oyun oynamak için.
Şimdi bana diyor ki oyun oynayacağız biraz geç gidebilirim eve.Yani en az 3te evde olacak demek bu.
Bende soğuk bir şekilde sorun değil dedim.
Siz böyle durumlar karşısında nasıl davranıyorsunuz benim tavrım ne olmalı?
Not; Çıktığı zaman ara sıra bu şekilde geç saatlere kadar duruyor.Güveniyorum ama gece o saatte dışarıda olması da rahatsız ediyor beni.
Siz böyle durumları nasıl değerlendiriyorsunuz?
erkek arkadaşıymış eşi değil ki
Ben sadece sorun değil dedim bu size neden bu kadar fazla geldi ki?ne var bunda birde nişanlın eşin filan olsa demek ki neler olacak
Bilmiyorum gece dışarıda olması bana güven vermiyor. Hani sabah çıksın aksama kadar kalsın sorun değil ama gece evde olsun istiyorum.Bunu ona yansıtmıyorum sadece biraz trip attım bu kadarGece o saatte dışarıda olması sizi neden rahatsız ediyor? Güvensiz bir bölge mi? Daha önce orada saldırı, şiddet vs bir olay mı oldu? Beraber olduğu kişiler sabıkalı mı?
sorun değil demişsin de bundan rahatsız olup buraya konu açacak kadar dert etmişsinBen sadece sorun değil dedim bu size neden bu kadar fazla geldi ki?
Bilmiyorum gece dışarıda olması bana güven vermiyor. Hani sabah çıksın aksama kadar kalsın sorun değil ama gece evde olsun istiyorum.Bunu ona yansıtmıyorum sadece biraz trip attım bu kadar
Ben sadece sorun değil dedim bu size neden bu kadar fazla geldi ki?
Ben gezmesin,eğlenmesin demiyorum.Çünkü saygılı biriyim.Ve sorumluluk olarak görüyorum bunu.Sonuç olarak ben onun gece evde durmasını diliyorum.Nasıl ki ben sorumluluk duyup gece çıkmıyorsam..Bunu yapmak için de resmiyete gerek duymuyorum.Daha aranızda bir resmiyet olmadam böyle sorunlar çıkarman tripler atman onun tarafından hoş karşılanmayabilir.
bekar adam şimdi gezmeyecekte ne zaman gezecek ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?