- 24 Nisan 2010
- 4.196
- 5.765
- 733
- Konu Sahibi Yeni ben lazim
-
Oglum 8 yaşında ..yıyenımız 11Cocugunuz kac yasinda? Yegen kac yasinda? Bence önemli
Esiniz cok ayip etmisOglum 8 yaşında ..yıyenımız 11
Siz yerden göğe kadar haklısınız. Annesinin kalbini kırmayıp yeğenini de götüren yüce gönüllü insan kendi karısının da gönlünü hoş ederdi. Duruşunuzu taktir ettim. Kocanız da umarım hatasını idrak eder.Yok haksız oldugumu gereksız tepki verdiğimi dusunuyor ..konusmuyoruz suan...
Kendi işimiz ve kendi arabamız..cok spontone bir olay..ilk önce ben söyledim aksam esım kabul etmedı..sabah yola çıktıktan sonra KV soylemıs ...giderken yol uzerınden almışlar...Haklısın Ama önce elti cocugu planlandı ise iki cocuk fazla gelir diye sizin çoçuğunuzu istememiş olabilir
Ayrıca iş kendi işiniz mi ?
Değilse bir başka firmanın arabasına şirket dışından insanları almak ne kadar doğru ve güvenilir bilemedim
Hayatta oyle bır durum olsa ben kesınlıkle tepki vermezdımYeğenin babası hayatta mı? Ondan sebep hassasiyet mi gösterdi diye düşündüm.
Bence çok kinlenmeyin eşinizeKendi işimiz ve kendi arabamız..cok spontone bir olay..ilk önce ben söyledim aksam esım kabul etmedı..sabah yola çıktıktan sonra KV soylemıs ...giderken yol uzerınden almışlar...
Demekki önceden planlı bişeymiş. Eşiniz hayır diyemediyse de anne oğlumu da alalım diyebilirdi. Sonuçta oğlunuz çok küçük değil.Kendi işimiz ve kendi arabamız..cok spontone bir olay..ilk önce ben söyledim aksam esım kabul etmedı..sabah yola çıktıktan sonra KV soylemıs ...giderken yol uzerınden almışlar...
Galiba öyle yaptım....Oyle bir burnundan getirirdim ki sehir disina ciktigina pisman olurdu
Normal de cok cok ilgili bir baba asla hakkını yemem..aynı dedıgınız gıbı oldu..beni kırdı onları kıramadı...Normalde nasıl bu adam?
Kendi oğluna karşı ilgisiz mi, başka çocuklara iyide kendi çocuğuna karşı kötü mü bunları sormak lazım önce.
Eğer normalde iyi bir baba ise sırf bu olaya dayanarak hemen gömmeyin adamı.
Hemen kötü baba ilan ediyorsunuz ayıptır ya...
Burada çok görüyorum bunu, iyi ol iyi ol iyi ol ne ala. Amma bir hatanda herşey silinir gider.
Siz diyorsunuz ya daha çok benim sözümü önemsemediği bana değer vermediğini düşündüğüm için sinirlendim diye, eşiniz normalde size değer vermeyen sözünüzü dinlemeyen bir insan mı? Yoksa öncesinde hep size değer verdiği sözlerinize kıymet verdiği halde siz onu ilk hatasında hemen harcadınız mı?
Bunları bilmeden objektif yorum yapılmaz.
Belkide gerçekten annesini kıramadı. Yada çocuk öğrendi gideceğini ve hayal kırıklığı yaşatmak istemedi. Yada o çocuğun anne babası kırılır diye yok diyemedi vs vs... Bir sürü nedeni olabilir. Adamı hemen şeytan ilan etmeyin.
Eğer vicdan yapıp geri adım atarsanız eşiniz yine aynısını yapmaya cesaret edebilir. Haklısınız sakın geri adım atmayın.Normal de cok cok ilgili bir baba asla hakkını yemem..aynı dedıgınız gıbı oldu..beni kırdı onları kıramadı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?