HAKSIZ OLABİLİR MİYİM???

Yok haksız oldugumu gereksız tepki verdiğimi dusunuyor ..konusmuyoruz suan...
Siz yerden göğe kadar haklısınız. Annesinin kalbini kırmayıp yeğenini de götüren yüce gönüllü insan kendi karısının da gönlünü hoş ederdi. Duruşunuzu taktir ettim. Kocanız da umarım hatasını idrak eder.

Kendi işimiz ve kendi arabamız..cok spontone bir olay..ilk önce ben söyledim aksam esım kabul etmedı..sabah yola çıktıktan sonra KV soylemıs ...giderken yol uzerınden almışlar...

Kendi işimiz ve kendi arabamız..cok spontone bir olay..ilk önce ben söyledim aksam esım kabul etmedı..sabah yola çıktıktan sonra KV soylemıs ...giderken yol uzerınden almışlar...
Bence çok kinlenmeyin eşinize
Burda da gaza gelmeyin
Haklısınız ama çok abartılacak bir konu değil

Evet oğlunuzu götürmeyip yeğenini götürmesi sinir bozucu olabilir ama çokta abartılacak bir durumu değil bence. Çok aşırı tepki vermezdim ben.

Demekki önceden planlı bişeymiş. Eşiniz hayır diyemediyse de anne oğlumu da alalım diyebilirdi. Sonuçta oğlunuz çok küçük değil.

Normalde nasıl bu adam?
Kendi oğluna karşı ilgisiz mi, başka çocuklara iyide kendi çocuğuna karşı kötü mü bunları sormak lazım önce.
Eğer normalde iyi bir baba ise sırf bu olaya dayanarak hemen gömmeyin adamı.
Hemen kötü baba ilan ediyorsunuz ayıptır ya...
Burada çok görüyorum bunu, iyi ol iyi ol iyi ol ne ala. Amma bir hatanda herşey silinir gider.
Siz diyorsunuz ya daha çok benim sözümü önemsemediği bana değer vermediğini düşündüğüm için sinirlendim diye, eşiniz normalde size değer vermeyen sözünüzü dinlemeyen bir insan mı? Yoksa öncesinde hep size değer verdiği sözlerinize kıymet verdiği halde siz onu ilk hatasında hemen harcadınız mı?
Bunları bilmeden objektif yorum yapılmaz.
Belkide gerçekten annesini kıramadı. Yada çocuk öğrendi gideceğini ve hayal kırıklığı yaşatmak istemedi. Yada o çocuğun anne babası kırılır diye yok diyemedi vs vs... Bir sürü nedeni olabilir. Adamı hemen şeytan ilan etmeyin.

Son düzenleme:
Normal de cok cok ilgili bir baba asla hakkını yemem..aynı dedıgınız gıbı oldu..beni kırdı onları kıramadı...

İyi de oğlunuzu götürse idi kendisi ilgilenmesi gerekecekti.

Yeğenle ise kayınvalideniz ilgilenecek.

İkisini bir tutmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…