HAKSIZ OLABİLİR MİYİM???

Eşimin annesi ve yeğeni ile 3'lü gezi planı benim için ters. O tabloda ben ve çocuğum olmalı. Annesi ile gezmek isteyen benle evlenmesin tekerini patlatırım valla
O zaman dikkat edinde ilerde oğlunuz evlenince sizinle gezmeye kalkmasın. tekerini patlatırlar sonra :/
hem karısı "izin" vermez zaten. Bugün sizin izin vermediğiniz gibi...

Eşimin annesi ve yeğeni ile 3'lü gezi planı benim için ters. O tabloda ben ve çocuğum olmalı. Annesi ile gezmek isteyen benle evlenmesin tekerini patlatırım valla
Tövbeler olsun :) sen doğur, besle,büyüt sonra elin kızı gelsin annesiyle gezemez desin, içimdeki kayınvalide dile geldi :)

Nişanlınız da annem de kimmiş karım varken diye düşünecekse sorun yok en azından sizin açınızdan.

bu ne naiflik daha kendınızden suphe etmıssınız
ben olsam cok cırkeflesırdım
kesınlıkle kırılmakta haklısınız

Kesinlikle haklısınız oğlunuz da gitseydi iki çocuk birlikte daha güzel vakit geçirebilirlerdi, erkekleri anlamak mümkün değil.

Haksiz değil kessinlikle haklısın. Tamam ilk başta çocukla uğraşmanın zor gelmesini anlarım ama yeğenini götüreceği ortaya cikmisken gelip oğlunu almayan adam da me biliyim biraz öküz yani. Şahsen döndüğünde se ben ona kapiyi açmam çocuklar ve ben inan seninle uğraşamayız derim

Bence çok büyük yanlış, kendi çocuğumu almadım onu da alamam demek çok mu zor?

Kesinlikle cok haklisiniz. Kendi cocugu icin ugrasamam deyip baska bir cocuk goturmesi cok sinir bozucu. Zaten böyle bir laf etmemis olsa onu goturmesine siz de takilmazdiniz.

İşte itidalli gereken cevap Böyle durumlarda insanları çok gaza getirmemek lazım ailevi ilişki lerini durumu amca yeğen baba oğul nasıllar hiçbir şey bilmiyoruz

Evet çok kırıcı ben de olsam illaki söylenirdim eşime.Kayınvalideniz de neden torun ayrımı yapmış ki ne gereksiz bir talep sonuçta beraber yola çıktığı oğlunun da bir çocuğu var. Neden yani acaba o yeğenin böyle bir gezi alternatifi yok mu,yegen için bu gezinin önemi nedir kayınvalidenize göre.Yani ben herkesi sorgulayan biriyimdir o nedenle merak ettim.Hani o yegen icin de nadir bir durumsa belki eşiniz ondan ses çıkarmamıştır nasıl olsa oğlumu ben başka bir zamanda götürürüm.Bilemedim ama kesinlikle kırıcı olmuş.

Kızlar hepınızın yorumlarını tek tek okudum cok cok tesekkurederim...esım sabah geldıgınde hatalı davrandığını söyledi ve ozurdıledı..acıklamasıda söyle oldu hava soğuktu hafta sonu ıcın hasta olur diye düşündüm dedi.. bla bla bla buna pek inanmadım...velhasıl kelam benim kalbim hala kırgın o noktada bırsey diyemem..ama yapacak birsey de yok artık olan oldu

Kesinlikle haklisin. Açık söylüyorum dünyayı dar ederim başına. O kadar ki geri dönmek zorunda kalır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…