- 7 Ağustos 2016
- 3.492
- 7.324
- 158
- Konu Sahibi Yeni ben lazim
-
O zaman dikkat edinde ilerde oğlunuz evlenince sizinle gezmeye kalkmasın. tekerini patlatırlar sonra :/Eşimin annesi ve yeğeni ile 3'lü gezi planı benim için ters. O tabloda ben ve çocuğum olmalı. Annesi ile gezmek isteyen benle evlenmesin tekerini patlatırım valla
Tövbeler olsun :) sen doğur, besle,büyüt sonra elin kızı gelsin annesiyle gezemez desin, içimdeki kayınvalide dile geldi :)Eşimin annesi ve yeğeni ile 3'lü gezi planı benim için ters. O tabloda ben ve çocuğum olmalı. Annesi ile gezmek isteyen benle evlenmesin tekerini patlatırım valla
Kesinlikle haklısınız oğlunuz da gitseydi iki çocuk birlikte daha güzel vakit geçirebilirlerdi, erkekleri anlamak mümkün değil.Kızlar esım hafta sonu ıcın ıl dısına çıktı, bir iş gereği. Annesını de yanında götürdü.Biraz hava alsın diye.Hep evde kadın..Buraya kadar hersey normal..ben esımden buyuk oglumuda goturmesini istedim...Olmaz dedi bana onunla ugrasamam...Bende tamam dedim...Sonra birden eşimin eltimin oglunu da yanlarında goturduklerini ögrendim tesadüfi bir sekılde...
Ates sana kim üfledi oldu bu bende..esıme cok agır bir sekılde cıkıstım...nasıl sen benim oglumu goturmessın de onu goturursun diye..KV rıca etmıs onuda alalım diye...
Ben cocugun gıtmesıne kızmadım ..esımın oglumuzu goturmemesıne kızdım ..oglumuzu goturmezken onu nasıl goturursun babında..umarım düzgün bir sekılde anlatabılmısımdır..
Biraz fazla cıkıstım..haksız olabılırmıyım...
Tövbeler olsun :) sen doğur, besle,büyüt sonra elin kızı gelsin annesiyle gezemez desin, içimdeki kayınvalide dile geldi :)
Nişanlınız da annem de kimmiş karım varken diye düşünecekse sorun yok en azından sizin açınızdan.
İşte itidalli gereken cevapNormalde nasıl bu adam?
Kendi oğluna karşı ilgisiz mi, başka çocuklara iyide kendi çocuğuna karşı kötü mü bunları sormak lazım önce.
Eğer normalde iyi bir baba ise sırf bu olaya dayanarak hemen gömmeyin adamı.
Hemen kötü baba ilan ediyorsunuz ayıptır ya...
Burada çok görüyorum bunu, iyi ol iyi ol iyi ol ne ala. Amma bir hatanda herşey silinir gider.
Siz diyorsunuz ya daha çok benim sözümü önemsemediği bana değer vermediğini düşündüğüm için sinirlendim diye, eşiniz normalde size değer vermeyen sözünüzü dinlemeyen bir insan mı? Yoksa öncesinde hep size değer verdiği sözlerinize kıymet verdiği halde siz onu ilk hatasında hemen harcadınız mı?
Bunları bilmeden objektif yorum yapılmaz.
Belkide gerçekten annesini kıramadı. Yada çocuk öğrendi gideceğini ve hayal kırıklığı yaşatmak istemedi. Yada o çocuğun anne babası kırılır diye yok diyemedi vs vs... Bir sürü nedeni olabilir. Adamı hemen şeytan ilan etmeyin.
Eğer ilgili baba ise harcamayın eşinizi ,kırmayın bence.Normal de cok cok ilgili bir baba asla hakkını yemem..aynı dedıgınız gıbı oldu..beni kırdı onları kıramadı...
Kesinlikle haklisin. Açık söylüyorum dünyayı dar ederim başına. O kadar ki geri dönmek zorunda kalır.Kızlar esım hafta sonu ıcın ıl dısına çıktı, bir iş gereği. Annesını de yanında götürdü.Biraz hava alsın diye.Hep evde kadın..Buraya kadar hersey normal..ben esımden buyuk oglumuda goturmesini istedim...Olmaz dedi bana onunla ugrasamam...Bende tamam dedim...Sonra birden eşimin eltimin oglunu da yanlarında goturduklerini ögrendim tesadüfi bir sekılde...
Ates sana kim üfledi oldu bu bende..esıme cok agır bir sekılde cıkıstım...nasıl sen benim oglumu goturmessın de onu goturursun diye..KV rıca etmıs onuda alalım diye...
Ben cocugun gıtmesıne kızmadım ..esımın oglumuzu goturmemesıne kızdım ..oglumuzu goturmezken onu nasıl goturursun babında..umarım düzgün bir sekılde anlatabılmısımdır..
Biraz fazla cıkıstım..haksız olabılırmıyım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?