HAKSIZ OLABİLİR MİYİM???

Normalde çok çok iyi bir babaymış. Konu sahibi bizzat kendisi bu konuda asla hakkını yemem diyor. (ama yedi)
Defolup giderimler falan bu ne ya... İlk hatasında hemen harcayın adamı zaten.
Bazıları diyorya çok iyi olmayacaksın çünkü ilk hatanda o bütün iyliklerin unutulur gider diye, galiba haklılar.
Bak adam hemen şeytan ilan edilmiş. Normalde nasıldır, nasıl bir baba, nasıl bir eştir benden başka soran yok. Hemen infaz...

Tabiki haklisin doverim ben oyle babayi

Ahaha anasına sesini çıkaramamış
Sevgili psikoloğum, senin nörobilimci bir psikolog olarak önce o adamın normalde nasıl biri olduğunu sorman gerekmiyor mu?
Yani sen bilirsin tabi ama bu biraz profeşınıllık dışı olmamış mı... :/
Saygılarımla

Olay anlık geliştiği için hayır diyememiş ve tekrar dönüp oglunuzu da alamamış olabilir mi? Hep yaptığı birsey değilse tepkinizi göstermişsiniz daha uzatmayın derim

Aynı şeyi yaşasam benim de zoruma giderdi çok kızardım haklısın bence

Her eş hatasını anlatacak muhakeme yeteceğine sahip olmuyor ki... insanı çileden çıkaran bu zaten. Eşim yıllarca bayramlarda evimizde yatmadı. Ağladım, surat astım, açıkça anlattım duygularımı... yok yok yok... sonra bir gün “ sen bizde kalmazsan ben de sizde kalmam, ailene açıklamasını kendin yaparsın x nerde diye sorduklarında!” Diye bağırdım. O gün milat oldu. Artık böyle yapıyorum çok işe yarıyor. Kendisi düşünecek kapasitede değilmiş işte böyle çoookkk erk k var

Her sözünüze katılıyorum biz kadın olarak eş olarak hiç mi hata yapmıyoruz, normalde de ilgisiz sorumsuz bir baba olsa farklı olabilir de , konu sahibi eşini en iyi bilendir yani bir olumsuz davranışta olay çıkarır mı insan?

En fazla bir sitem eder oğlumuzu götürmedinde niye yeğenini götürdün diye, fazlasına ne gerek var anlamadım.

Buradaki yorumlara bakarak adam inanılmaz büyük bir hata yapmış sanırsın.

Evet tek taraflı anlayış olmuyor gerçekten ama ben hayatımın hiç bir noktasında sesimi yukseltmedigim için bu bana ancak bir cinnet anında falan olur

2.pargrafı okumadan,kv almıştır yanına dedim:)
Hayır bunu cidden nasıl akıl edemediniz?Carlamadn önce.
Bariz belli olayın gidişatı.

Ben başta KV ile gitmesine izin vermezdim. Asıl ona takıldım.

İş için gidiyorsa 8 yaşında çocuğunuz bunaltabilir. Anne babaya naz yapar çocuk ama yeğeni onu dinler. İster istemez çekinir. Yaş olarak da 3 yaş önemli bence. Götürmese daha iyi olurmuş tabii sizi önemsememiş gibi duruyor. Geri adım atmayın.

Evet tek taraflı anlayış olmuyor gerçekten ama ben hayatımın hiç bir noktasında sesimi yukseltmedigim için bu bana ancak bir cinnet anında falan olur
Çok sevindim o zaman senin adına inşallah hiç ihtiyacın olmaz

Neden annesiyle gitmesine izin vermezdiniz?

Açıkçası ben de böyle bir durumda çok rahatsız olurdum.Durum- benim sözüm geçmiyor , Kayinvalidemin sozu geçiyor -değil benim için .Oglumuzu götürmeyi reddedip yigeninin duyguları incinmesin diye onu götürmeyi kabul edişi !! Oğlumun umrunda olmayan bir yerdir ,zaten gitmeyi istemiyordur yine sorun olmaz ama kuzenler bir araya gelince konusu geçtiğinde çocuğum uzulecekse kimse kusura bakmasın sinirlenirim ben de ..ama esime kuserek değil hafta sonu çocuklarımla beni söz konusu şehre götürüp gezdirerek hatasını telafi etmesini isterim

Terk ederim, defolup giderim, döverim öyle babayı diyenler dahi var yani pes doğrusu...
Bir insanı harcamak bu kadar basit olmamalı. Kaldı ki zaten bu adam normalde konu sahibinin tanımı ile çok çok iyi bir babaymış. Ama neye yaradı... Bir olayda bütün iyiliği unutuldu gitti...

Yapılan yorumların büyük kısmının çoğu üyenin eslerinin yaptıkları karşısında kendi yapamadıkları olduğunu sen de en az benim kadar biliyorsun ...inşallah konu sahibi arkadaş da biliyordur

Asıl çocuk için kırıcı haklısınız. Bu yaşta babam beni istemiyor diye düşünürüm bırak 8 yaşında çocuğu..

Eh gaygana deyince akan sular durulur, haşşööneeeee.
Gaygana yanında karıymış eşmiş kimin umrunda ki?
Madem öyle kendi çocuğunu da almalıdyı anasıyla bırlıkte uğraşmalıydılar.
Veyahutta telefon açıp 'Ya güzellik böyle böyle bir durum oldu zordayım' deseydi herhalde kızmazdınız bu kadar.
Aman evlilik ne belaymış ne bela.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…