- 5 Aralık 2017
- 2.113
- 5.382
- 88
- 35
- Konu Sahibi Yeni ben lazim
-
Normalde çok çok iyi bir babaymış. Konu sahibi bizzat kendisi bu konuda asla hakkını yemem diyor. (ama yedi)Annesine diyebilirdi oglumu almadim simdi onu alirsam olmaz ayrica bir baba olarak nasil icine sinmis.Yada annesini kiramiyor madem son anda oglunuda alsaydi.Bunlar kendi esleri ve evlatlarindan baska kimseyi kiramaz yaziklar olsun.Ben olsam cocuklarimi alir defolur giderdim sordugundada bize deger verilen yere ailemin yanina geldim derdim.Oglunuz kac yasinda eltinizin oglu kac
Tabiki haklisin doverim ben oyle babayiKızlar esım hafta sonu ıcın ıl dısına çıktı, bir iş gereği. Annesını de yanında götürdü.Biraz hava alsın diye.Hep evde kadın..Buraya kadar hersey normal..ben esımden buyuk oglumuda goturmesini istedim...Olmaz dedi bana onunla ugrasamam...Bende tamam dedim...Sonra birden eşimin eltimin oglunu da yanlarında goturduklerini ögrendim tesadüfi bir sekılde...
Ates sana kim üfledi oldu bu bende..esıme cok agır bir sekılde cıkıstım...nasıl sen benim oglumu goturmessın de onu goturursun diye..KV rıca etmıs onuda alalım diye...
Ben cocugun gıtmesıne kızmadım ..esımın oglumuzu goturmemesıne kızdım ..oglumuzu goturmezken onu nasıl goturursun babında..umarım düzgün bir sekılde anlatabılmısımdır..
Biraz fazla cıkıstım..haksız olabılırmıyım...
Sevgili psikoloğum, senin nörobilimci bir psikolog olarak önce o adamın normalde nasıl biri olduğunu sorman gerekmiyor mu?Ahaha anasına sesini çıkaramamış
Her eş hatasını anlatacak muhakeme yeteceğine sahip olmuyor ki... insanı çileden çıkaran bu zaten. Eşim yıllarca bayramlarda evimizde yatmadı. Ağladım, surat astım, açıkça anlattım duygularımı... yok yok yok... sonra bir gün “ sen bizde kalmazsan ben de sizde kalmam, ailene açıklamasını kendin yaparsın x nerde diye sorduklarında!” Diye bağırdım. O gün milat oldu. Artık böyle yapıyorum çok işe yarıyor. Kendisi düşünecek kapasitede değilmiş işte böyle çoookkk erk k varHanımların en büyük hatası hakliyken büyük tepkiler verip haksız duruma düşmektir. Ben olsam bunu öğrenince eşimi aramam mesaj atarım arayınca da açarım o açıklama yapar onu anladigimi hak verdiğimi söylerim. Hissettiklerimi söylerim annenin ricası kıymetli ama eşinin ricası oğlun kıymetsiz bu net. Asla sesimi yükseltmem tepkimi davranislarimla koyarım. Eşim eve gelince ben izin kullanıp oğlumu da alıp küçük bi tatile çıkarım ailemin yani olur başka bi yer olur otursun ve hatasını anlasın . Asla asla sesimi yükseltmem ısrarla savunursa sadece davranislarimla tepkimi koyarım konusacaksam sesimi asla yükseltmem
Her sözünüze katılıyorum biz kadın olarak eş olarak hiç mi hata yapmıyoruz, normalde de ilgisiz sorumsuz bir baba olsa farklı olabilir de , konu sahibi eşini en iyi bilendir yani bir olumsuz davranışta olay çıkarır mı insan?Hakkını yemişsiniz ama.
Bakın buradaki yorumlara, bu yorumları okuyan bir kişi adeta işkenceci bir baba figürü düşünür. Adamı o derece linç etmişler.
Siz nasıl bir tepki verdiniz bilmiyorum, eğer gittiğine gideceğine pişman olacak kadar ağır bir tepki verdiyseniz eşinizin yerinde olsam yahu bu güne kadar iyi oldukda ne oldu ilk hatamda herşeyi burnumdan getirdi diye düşünürdüm.
Evet tek taraflı anlayış olmuyor gerçekten ama ben hayatımın hiç bir noktasında sesimi yukseltmedigim için bu bana ancak bir cinnet anında falan olurHer eş hatasını anlatacak muhakeme yeteceğine sahip olmuyor ki... insanı çileden çıkaran bu zaten. Eşim yıllarca bayramlarda evimizde yatmadı. Ağladım, surat astım, açıkça anlattım duygularımı... yok yok yok... sonra bir gün “ sen bizde kalmazsan ben de sizde kalmam, ailene açıklamasını kendin yaparsın x nerde diye sorduklarında!” Diye bağırdım. O gün milat oldu. Artık böyle yapıyorum çok işe yarıyor. Kendisi düşünecek kapasitede değilmiş işte böyle çoookkk erk k var
2.pargrafı okumadan,kv almıştır yanına dedim:)Kızlar esım hafta sonu ıcın ıl dısına çıktı, bir iş gereği. Annesını de yanında götürdü.Biraz hava alsın diye.Hep evde kadın..Buraya kadar hersey normal..ben esımden buyuk oglumuda goturmesini istedim...Olmaz dedi bana onunla ugrasamam...Bende tamam dedim...Sonra birden eşimin eltimin oglunu da yanlarında goturduklerini ögrendim tesadüfi bir sekılde...
Ates sana kim üfledi oldu bu bende..esıme cok agır bir sekılde cıkıstım...nasıl sen benim oglumu goturmessın de onu goturursun diye..KV rıca etmıs onuda alalım diye...
Ben cocugun gıtmesıne kızmadım ..esımın oglumuzu goturmemesıne kızdım ..oglumuzu goturmezken onu nasıl goturursun babında..umarım düzgün bir sekılde anlatabılmısımdır..
Çok sevindim o zaman senin adına inşallah hiç ihtiyacın olmazEvet tek taraflı anlayış olmuyor gerçekten ama ben hayatımın hiç bir noktasında sesimi yukseltmedigim için bu bana ancak bir cinnet anında falan olur
Neden annesiyle gitmesine izin vermezdiniz?Ben başta KV ile gitmesine izin vermezdim. Asıl ona takıldım.
İş için gidiyorsa 8 yaşında çocuğunuz bunaltabilir. Anne babaya naz yapar çocuk ama yeğeni onu dinler. İster istemez çekinir. Yaş olarak da 3 yaş önemli bence. Götürmese daha iyi olurmuş tabii sizi önemsememiş gibi duruyor. Geri adım atmayın.
Terk ederim, defolup giderim, döverim öyle babayı diyenler dahi var yani pes doğrusu...Her sözünüze katılıyorum biz kadın olarak eş olarak hiç mi hata yapmıyoruz, normalde de ilgisiz sorumsuz bir baba olsa farklı olabilir de , konu sahibi eşini en iyi bilendir yani bir olumsuz davranışta olay çıkarır mı insan?
En fazla bir sitem eder oğlumuzu götürmedinde niye yeğenini götürdün diye, fazlasına ne gerek var anlamadım.
Buradaki yorumlara bakarak adam inanılmaz büyük bir hata yapmış sanırsın.
Neden annesiyle gitmesine izin vermezdiniz?
Yapılan yorumların büyük kısmının çoğu üyenin eslerinin yaptıkları karşısında kendi yapamadıkları olduğunu sen de en az benim kadar biliyorsun ...inşallah konu sahibi arkadaş da biliyordurTerk ederim, defolup giderim, canını çıkarırım öyle adamın diyenler dahi var yani pes doğrusu...
Bir insanı harcamak bu kadar basit olmamalı. Kaldı ki zaten bu adam normalde konu sahibinin tanımı ile çok çok iyi bir babaymış. Ama neye yaradı... Bir olayda bütün iyiliği unutuldu gitti...
Açıkçası ben de böyle bir durumda çok rahatsız olurdum.Durum- benim sözüm geçmiyor , Kayinvalidemin sozu geçiyor -değil benim için .Oglumuzu götürmeyi reddedip yigeninin duyguları incinmesin diye onu götürmeyi kabul edişi !! Oğlumun umrunda olmayan bir yerdir ,zaten gitmeyi istemiyordur yine sorun olmaz ama kuzenler bir araya gelince konusu geçtiğinde çocuğum uzulecekse kimse kusura bakmasın sinirlenirim ben de ..ama esime kuserek değil hafta sonu çocuklarımla beni söz konusu şehre götürüp gezdirerek hatasını telafi etmesini isterim
Kızlar esım hafta sonu ıcın ıl dısına çıktı, bir iş gereği. Annesını de yanında götürdü.Biraz hava alsın diye.Hep evde kadın..Buraya kadar hersey normal..ben esımden buyuk oglumuda goturmesini istedim...Olmaz dedi bana onunla ugrasamam...Bende tamam dedim...Sonra birden eşimin eltimin oglunu da yanlarında goturduklerini ögrendim tesadüfi bir sekılde...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?