HAKSIZ OLABİLİR MİYİM???

Tabiki coook haklısın hadi annesini götürüyor zaten bende geleyim gibi bi isteğin olmamış ki kıskançlık yapmamışsın. Ama yigeninigoturup oğluyla ugrasamamak sacma

Haklısın gercekten ama acaba böyle olmus olabılırmı olay; eşının belkıde cocugun gelecegınden haberı yoktu esının annesi arabayken, çocukta gelsın soz verdım kıramadım ben ılgılenırım haber verdim çocuk hazır beklıyor dedı esınızde annesıne hayır dıyemedı resmen senaryo yazdım. Ama iş böyleyse esının bır sucu yok benceözelikle yol ustunden almıslar dedıgınız ıcın bu ıhtımalı yazdım lakin planlanmıs bır olay varsa yerden göğe kadar haklısınız

Çok haklısın ben çok büyük olay çıkarırdım.madem annesini reddedemiyor gelsin kendi oğlunu da alsın.ne münasebet öz çocuğu ile uğraşamam deyip yeğenini götürmek .

Ben olsam olay çıkarttırdım ya kendi çocuğu ile uğraşmasın ama başkasının çocuğunu götürsün pesss

Haklısınız. Olay ''onla uğraşamam'' demesinden sarpa sarmış.
Ya annem rica etti x in oğluda geliyor bizimle, şimdi ikisiyle ilgilenirken işim gücüm aksar bi daha ki sefer de bizimkini götüreceğim hayatım dese sorun olmayacak belki içerleyeceksiniz ama çıkışmayacaktınız mesela.
Abi tatlı dil , tatlı dil , tatlı dil...........

Hanımların en büyük hatası hakliyken büyük tepkiler verip haksız duruma düşmektir. Ben olsam bunu öğrenince eşimi aramam mesaj atarım arayınca da açarım o açıklama yapar onu anladigimi hak verdiğimi söylerim. Hissettiklerimi söylerim annenin ricası kıymetli ama eşinin ricası oğlun kıymetsiz bu net. Asla sesimi yükseltmem tepkimi davranislarimla koyarım. Eşim eve gelince ben izin kullanıp oğlumu da alıp küçük bi tatile çıkarım ailemin yani olur başka bi yer olur otursun ve hatasını anlasın . Asla asla sesimi yükseltmem ısrarla savunursa sadece davranislarimla tepkimi koyarım konusacaksam sesimi asla yükseltmem

bir eşe hayır diyebilen ama annesine asla hayır diyemeyen eş konusu daha bu adamlar neden eşlerine bu kadar basit hayır diyebiliyorken annelerine ağızlarını mıh gibi kapatıyorlar anlamam.
kesinlikle tepkimi ortaya koyardım. bağırıp çağırıp hakaret ederek değil de ne kadar yanlış yaptığını ve şok olduğumu anlatarak. eve döndüğünde tabiki. yolda annesi ile yalnızken asla.

Haklılığınızı sorgulamanıza çok şaşırdım. Annesi teklif ettiğinde “Eşim oğlumuzu da almamı istedi, reddettim. Şimdi yeğenimi alırsak oğlum da üzülür.” deyip reddetmesi gerekirdi. En kötü geri dönüp oğlunuzu da almalıydı. Sizi geçtim oğlunuz ne kadar üzülmüştür. Çocuklar böyle şeylere çok takılır.

Siz de bir eş olarak kendinizi kötü hissetmişsinizdir elbette. Gayet normal.

Bende kızardım ama eşiniz madem o çocuğun gelmesini annesi için kabul ettı dıyelım sonrada kendının madem x gelecek o zaman ben esımı arayıp oglumu da alayım o da gelsın demelıydı. Üvey evlat muamelesi yapmamalıydı eşinizi çok düşüncesiz gördüm. Başta istememesi normal olabilir kendıne göre ama sonrasında baya haksız

Çok çok haklısın önce can sonra canan tabiki yeğenini de götürebilir ama kendi çocuğuna götürse daha hoş olurdu..

Annesine diyebilirdi oglumu almadim simdi onu alirsam olmaz ayrica bir baba olarak nasil icine sinmis.Yada annesini kiramiyor madem son anda oglunuda alsaydi.Bunlar kendi esleri ve evlatlarindan baska kimseyi kiramaz yaziklar olsun.Ben olsam cocuklarimi alir defolur giderdim sordugundada bize deger verilen yere ailemin yanina geldim derdim.Oglunuz kac yasinda eltinizin oglu kac

Normal de cok cok ilgili bir baba asla hakkını yemem..aynı dedıgınız gıbı oldu..beni kırdı onları kıramadı...
Hakkını yemişsiniz ama.
Bakın buradaki yorumlara, bu yorumları okuyan bir kişi adeta işkenceci bir baba figürü düşünür. Adamı o derece linç etmişler.
Siz nasıl bir tepki verdiniz bilmiyorum, eğer gittiğine gideceğine pişman olacak kadar ağır bir tepki verdiyseniz eşinizin yerinde olsam yahu bu güne kadar iyi oldukda ne oldu ilk hatamda herşeyi burnumdan getirdi diye düşünürdüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…