Ne kadar iyi olursan o kadar sevilmeyen gelin oluyorsun ben kendimden biliyorum ben iyi davrandikca diğer gelini simarttilar o kızmasın kiskanmasin diye onun istediğini aldılar.sevilmek değer verilmek istiyorsan iyi olmayacaksinmerhaba arkadarlar benim derdim kocamın ailesiyle .biz evlendiğimzde bize bir miktar para verdiler ama bunun karşılığında düğünde takılan takıları geri aldılar.ve düğünüm de hiç söz hakkı olmadım eve alınan eşyayı bile görmedim açıkcası hepsi 3.sınıf oldu hayallerim içine ettiler.Zaman geçti kaynım nişanlandı onun düğünü eşyası eşinin gelinliği her istediklerini kendi planlarına göre yaptılar ama onların takıları alınmadı.şimdi kaynm biz evlendiğimizde verilen paradan kendisinede verilmesini istiyor ki verdiler.bu arada gelin ve kaynamam konuşmuyr.ben ise ne saygıdan kusur ettim nede bir talebim oldu ama bunlar benim çok zoruma gitti.tüm zorluklları çeken ben aptal yerine konan yine biz.
evet malesef öyleNe kadar iyi olursan o kadar sevilmeyen gelin oluyorsun ben kendimden biliyorum ben iyi davrandikca diğer gelini simarttilar o kızmasın kiskanmasin diye onun istediğini aldılar.sevilmek değer verilmek istiyorsan iyi olmayacaksin
merhaba arkadarlar benim derdim kocamın ailesiyle .biz evlendiğimzde bize bir miktar para verdiler ama bunun karşılığında düğünde takılan takıları geri aldılar.ve düğünüm de hiç söz hakkı olmadım eve alınan eşyayı bile görmedim açıkcası hepsi 3.sınıf oldu hayallerim içine ettiler.Zaman geçti kaynım nişanlandı onun düğünü eşyası eşinin gelinliği her istediklerini kendi planlarına göre yaptılar ama onların takıları alınmadı.şimdi kaynm biz evlendiğimizde verilen paradan kendisinede verilmesini istiyor ki verdiler.bu arada gelin ve kaynamam konuşmuyr.ben ise ne saygıdan kusur ettim nede bir talebim oldu ama bunlar benim çok zoruma gitti.tüm zorluklları çeken ben aptal yerine konan yine biz.
bence sen diğer gelini karıştırma kendine bak.merhaba arkadarlar benim derdim kocamın ailesiyle .biz evlendiğimzde bize bir miktar para verdiler ama bunun karşılığında düğünde takılan takıları geri aldılar.ve düğünüm de hiç söz hakkı olmadım eve alınan eşyayı bile görmedim açıkcası hepsi 3.sınıf oldu hayallerim içine ettiler.Zaman geçti kaynım nişanlandı onun düğünü eşyası eşinin gelinliği her istediklerini kendi planlarına göre yaptılar ama onların takıları alınmadı.şimdi kaynm biz evlendiğimizde verilen paradan kendisinede verilmesini istiyor ki verdiler.bu arada gelin ve kaynamam konuşmuyr.ben ise ne saygıdan kusur ettim nede bir talebim oldu ama bunlar benim çok zoruma gitti.tüm zorluklları çeken ben aptal yerine konan yine biz.
evet kabahat benim canım çok doğru mal gibi her dediklerini yapmakla ii niyetli olmak benim suçumnikah masasına oturma fikri seninmiydi
????????????????
ne demektir ki bu haberim olmadı eşyalar alındı altınlarım alındı
3. sınıf oldu hayallerim çöpe gitti
senin elin armut mu topladı güzelim
şimdi senin yapamadıklarını yaprak hakkını savunan
eltine bahane bulmamalısın
olması gereken öyleydi zaten
bak ne güzel kız kv ile bile konuşmamak pahasına
istediklerini hakettiklerini yapmış
bence bu saygısızlık değil
kendine verdiği değeri korumaktır
yarın öbürgün en iyi gelin o olucak biliyormusun
??????????
ağzı var dili yok olan sen se
en ufak bir çıkışında saygısız olcaksın
BALIK BAŞTAN KOKAR
:) kalitesiz anlamında3.sınıf eşya ne ya.
bit pazarındanmı aldılar
sağol canım çalışıyorum zaten hiç kimseye muhtaç değilim.tavır falanda almıcam kimseye ama artık eskisi kadar görüşmeyi düşünmüyrmKıyas yaparsan, geçmişte takılıp kalırsan asla huzurun olmaz. Çalışın edin, karı koca ne istiyorsanız yapın, evinize de , kendinize de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?