• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haksız yere sevdiğimden ayrıyım :((

Busrabektas

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2016
30
2
1
Arkadaşlar sözlüm 10 gün önce cezaevine girdi hemde suçsuz yere 11 yıl önce yani 14 yaşında iken bir kavgada bulunmuş arkadaşı bir adamla kavga etmiş buda o sırada ordayımış adam bunlardan şikayetçi olmuş (adamda ne tırsakmış ki 14 yaşındaki çocukları polise şikayet etmiş ) adam daha sonra şikayetini geri çekmiş ama kamu davasından içeride eve hiç bir şekilde önceden bildiri gelmedi gecenin bir yarısı apar topar alıp götürdüler ne olduğunu karakolda öğrendik şuan 25 yaşında ve 4 yıl 4 ay hapis verdiler suçu işlendiğinde bu çocuk 18 yaş altı olmuş oluyo ona göre neden ceza verilmedi yada neden 11 yıl sonra neden bildiri gelmedi bu konuda bilgi sahibi olan yardım etsin nolur daha 2 ay önce askerden gelmişti hasret gideremeden götürdüler 5 yıldır beraberiz ilk kez bu kadar ayrı kaldık 10 gündür sesini duymadım çok kötüyüm nasıl bir kader dir bu ülkede hiç mi adalet yok...

Tutarsız geldi.
4 yıl basit bir kavga için verilmez. Yaralama vs mi var ? Onu geçtim.11 yıl olmuş adam şimdi şikayetçi olduysa delil ne gösterdi de 1 gece de evinden alındı.

Size böyle anlatıp başka bir iş çevirmiş olmasın?

Tecavüzcüler, hırsızlar, katiller niye ceza almaz peki?
Sizin olayınız da devletin diğer işleri gibi. O yüzden gayet normal bu yaşadıklarınız.

Tutarsız geldi.
4 yıl basit bir kavga için verilmez. Yaralama vs mi var ? Onu geçtim.11 yıl olmuş adam şimdi şikayetçi olduysa delil ne gösterdi de 1 gece de evinden alındı.

Size böyle anlatıp başka bir iş çevirmiş olmasın?
Adam şikayetini geri çekmiş 11 yıl önce aslında olay şu arkadaşı o yıllarda ayakkabı boyuyormuş bu adamda boyatmış parasını vermemiş çocukda saldırmış sozlumde yanında olduğu için onuda almışlar bilmiyorum ama askere işleri yüzünden geç gitmek zorunda kaldı onunda payı varmıdır acaba

Bana da ortada başka işler var gibi geldi.
Kavga olduğuna ya da yaralama olmadığına emin misiniz?

Tecavüzcüler, hırsızlar, katiller niye ceza almaz peki?
Sizin olayınız da devletin diğer işleri gibi. O yüzden gayet normal bu yaşadıklarınız.
Ne yazıkki öyle karısını dövenler ertesi günü serbest bırakılır. Terörist mış gibi gece eve baskın yapar gibi götürdüler

Bana da ortada başka işler var gibi geldi.
Kavga olduğuna ya da yaralama olmadığına emin misiniz?
Tam olarak konuşamadık konuyu akşam hiç bişey yoktu sabah uyandigimda mahkemede benimde ailesinden ogrendiklerim bunlar kavga olmuş ama yaralama zannetmiyorum 14 yaşında ki çocuk koca adamı nasıl yaralayabilirki

Tam olarak konuşamadık konuyu akşam hiç bişey yoktu sabah uyandigimda mahkemede benimde ailesinden ogrendiklerim bunlar kavga olmuş ama yaralama zannetmiyorum 14 yaşında ki çocuk koca adamı nasıl yaralayabilirki
14 yaşında işlenen bir suç için cezai ehliyet vardır ve çocuk ıslah evine gönderilir diye biliyorum.
Belki 4 sene olmasının sebebi budur, indirimli hali ile.
Bence davanın içeriğini öğrenmeniz gerek.
Avukatı falan yok mu, savunmasını kim yaptı?
O insanla iletişime geçin, durumu anlayın önce.
Durduk yere hiç kimse yıllar önce olmuş, şikayetini geri çekmiş olduğu bir davanın tekrar peşine düşüp de adalet aramaz.
Ya da sevgiliniz şuan başka bir suçtan dolayı ceza aldı, daha önceki sabıkası bu durumu ağırlaştırdı.
Hiç inandırıcı gelmiyor böyle bir sebep ama ülkemizde boş yere hapis yatan insanların çokluğunu düşünürsek de olmayacak iş değil diyebilirim.

iki üç kişi kavga edince kamu davası olmaz benim bildiğim.. olayın içinde başka birşey var belli ki..
sözlünde aileside sana yalan söylüyor..

14 yaşında işlenen bir suç için cezai ehliyet vardır ve çocuk ıslah evine gönderilir diye biliyorum.
Durduk yere hiç kimse yıllar önce olmuş, şikayetini geri çekmiş olduğu bir davanın tekrar peşine düşüp de adalet aramaz.
Ya da sevgiliniz şuan başka bir suçtan dolayı ceza aldı, daha önceki sabıkası bu durumu ağırlaştırdı.
Hiç inandırıcı gelmiyor böyle bir sebep ama ülkemizde boş yere hapis yatan insanların çokluğunu düşünürsek de olmayacak iş değil diyebilirim.
İnandırıcı değil, mümkünatı da yok. Basit kasten yaralama olsa bile cezası 4 aydan 1 yıla hükmolunur. Sevgilin yalan söylüyor kesinlikle, konuyu öğren. Uyuşturucuyla ilişkili bence. Bir avukat tutun, maddi durumunuz yoksa barodan isteyin.

Mahkeme günü avukatıyla birlikte çıktı kamu davasında eve 15 gün önceden bildiri geliyomuş normalde ama hiç bişey gelmedi hadi diyelim ki bi suçu varsa bile 14 yaşında o zamanki yaşı göz önünde bulundurarak ceza versinler şu zaman da 14 yaşında ki çocuğa 4 yıl ceza verildiği nerde duyulmuş

Ya sözlünün ailesi yalan söylüyor ya da göze carpacak birseyler yapmis ve devlet bu bahaneyle eski defterleri acarak iceri kapatti..

iki üç kişi kavga edince kamu davası olmaz benim bildiğim.. olayın içinde başka birşey var belli ki..
sözlünde aileside sana yalan söylüyor..
Araştırmasını yaptım nette bu durumda olan çok insan var toplu halde kamu davası gelen devlet anladigim kadarıyla herkese ayni anda kamu davasi açtı bi arkadaşımın babasıda kamu davası yüzünden içeri girdi yeni çıktı üstelik kaçakçılık suçu ile be adama verilen ceza 6 ay kime ne tuttururlarsa demekki

Mahkeme günü avukatıyla birlikte çıktı kamu davasında eve 15 gün önceden bildiri geliyomuş normalde ama hiç bişey gelmedi hadi diyelim ki bi suçu varsa bile 14 yaşında o zamanki yaşı göz önünde bulundurarak ceza versinler şu zaman da 14 yaşında ki çocuğa 4 yıl ceza verildiği nerde duyulmuş

bu ülke baklava çalan çocukları yıllarca hapse tıktı ki 14 yaşından küçüklerdi.. yaşa takılmayın yani.. ama ortada yaralama gasp vb gibi suçlar yoksa kavga için kamu davası açılmaz zaten adam şikayetinide geri almış..

bu ülke baklava çalan çocukları yıllarca hapse tıktı ki 14 yaşından küçüklerdi.. yaşa takılmayın yani.. ama ortada yaralama gasp vb gibi suçlar yoksa kavga için kamu davası açılmaz zaten adam şikayetinide geri almış..
Adam kim bilir ne diye şikayetçi oldu işte haklısınız valla ailesinede fazla bişey soramıyorum zaten çok uzgunler

Back
X