• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haksız yere sevdiğimden ayrıyım :((

Yok başka bi olay da çocuk yanarak öldü

Bence olayin gercek yüzünü nedir ne degildir ögrenmeye bakin sonra nerede duracaginiza karar verirsiniz zaten. Hukuki acidan bir bilgim yok malesef o yanina birsey diyemeyecegim. 4 sene iceride yatacaksa onu beklemekten baska yapacak bir seyiniz kalmaz. Alisirsiniz zamanla. Birde avukat tutulacakmi?

Bence olayin gercek yüzünü nedir ne degildir ögrenmeye bakin sonra nerede duracaginiza karar verirsiniz zaten. Hukuki acidan bir bilgim yok malesef o yanina birsey diyemeyecegim. 4 sene iceride yatacaksa onu beklemekten baska yapacak bir seyiniz kalmaz. Alisirsiniz zamanla. Birde avukat tutulacakmi?
Kaçtane avukatla gorustuysek hepside 4 yıl içeride yatmaz 6 ay ile 1.5 sene arası değişir diyo 4 sene olmasının amacı o heralde ama niye haksız yere yatsın ki haklısınız yapıcak bişey de yok

Kaçtane avukatla gorustuysek hepside 4 yıl içeride yatmaz 6 ay ile 1.5 sene arası değişir diyo 4 sene olmasının amacı o heralde ama niye haksız yere yatsın ki haklısınız yapıcak bişey de yok

konuyu niye sildiniz şimdi banlanacaksınız.. akıbeti merak ediyordum sonra gelin anlatın bari..

Demek istedigim haksiz yere yatmasi degildi. Haksizsa zaten kanitlanir insAllah sonucta adamda mahkemeye cikar (yada cikti).

şu anda cezası kesinleşmiş değil dimi?
eğer dediğiniz gibiyse 6 ay 1,5 sene arası zaten o paraya çevrilir büyük ihtimalle ama iyi bir avukat bulun önce..
Bu kobulardan anlamıyorum fazla 4 yıl ceza kesinleşmiş olarak gözüküyo avukatlar dilekçe verilip mahkeme ye gittiğinde cezası 6 ay ole 1.5 sene arasına düşer dendi şuanki kaldığı cezaevindede misafir olarak kalıyo

Bu kobulardan anlamıyorum fazla 4 yıl ceza kesinleşmiş olarak gözüküyo avukatlar dilekçe verilip mahkeme ye gittiğinde cezası 6 ay ole 1.5 sene arasına düşer dendi şuanki kaldığı cezaevindede misafir olarak kalıyo

ok o zaman kesinleşmiş birşey yok ortada.. mahkemeye kadar yattığı zaten cezasından düşer..
muhtemelende para cezasına çevrilir eğer başka bir sabıkası falan yoksa..

Back
X