Haksızım, her zaman ben haksızım.

O zaman biraz tavsiye alayım mı ben sizden? Olan oldu, ev alındı, şimdi ne yapmalıyım mesela? Bunu çok ciddi soruyorum size, farklı düşüncelere ihtiyacım var çünkü. Kendimi bulmam lazım.
Kuzum az once noopu alintilayip yazmistim zaten , sen benim yaltigimi yapma ama buna da bir dur demen lazim
Saglam bir ayara ihtiyaci var esinin , ben bosanirdim ama sen ciddi bir konusma yap ve hicbir sekilde alttan alma esiniz , uste ciktikca sende cik , kuserse sen de kus , sen alttan alip naif davrandikca ipin ucu cok kacacak ve bir sure sonra bakmissin ki sen yoksun aslinda , bir kukla gibi yasiyorsun baskasinin mutlulugunun kolesi olarak

Kendimi övmeyeyim ama kendimi sağlama almasını iyi bilirim. Yıllarca kendi ayakları üzerinde duran, birçok sorunu tek başına aşan biriyim. Konu evliliğim olunca geleneksel Türk kadını ağır basıyor o boyun bir yerden sonra eğiliyor işte. Bu sanırım klasik mutlu bir evlilik olacak ihtiyacından kaynaklanıyor.

Konuşturmuyor ki beni. Anlatsam dinlemiyor. Bazen gerçekten dövesim geliyor 2 metrelik adamı. O kadar sinirleniyorum. Hiç susmadım mesela, sussam çözüm olur mu bilemiyorum...

O zaman sus ve hic konusma , maddi olarak da yardimi kes

neden maddi anlamda bunkadar zorluyorsunuz kendinizi?

ikinizin maasinin toplamini gecen odemeler ve asan miktari kapatmak icin yapilan ek isler, yeni bir evlilik, gerilen sinirler sonuc ortada.

birde dugun altinlarina dokunmayacagiz demissiniz. o altinlari evin pesinati yaparsaniz maddi olarak rahatlarsiniz.

evinizin huzuru olmasiktan sonra kenarda tonlarca altininiz olsa kac yazar?

Onun kredi çekerim tehditleri lafta. Bence de maaşınızı vermeyin ve susun. Bırakın kredi çeksin çekiyosa

Ben para pul, calisma sartlari konusunda yorum yapmayacagim.
Tek diyecegim esinizin sizi sindirmesine izin vermeyin. Küserek,özür dilemeyip sizi barismaya zorlayarak manipulasyon yapmasina izin vermeyin.
Küserse küssün, siz adim atmayin. Kendi küsen kendi barisir. Hakli oldugunuz zamanlarda da o ozur dilemeden barismayin. Birakin konusmasin

Tüm stresim gitti sizin yorumları okudukça. Gerçekten çok teşekkür ederim. Nooption Milana22 Kajmery34

Rica ederim , siz akilli bir kadinsiniz , yazim seklinizden belli zaten nasil biri oldugunuz
Bir sans verin ama olmuyorsa da uzatmayin , bu dunyadaki en degerli kisi kendinizsiniz , kendinize bile bile zarar vermeyin
Erkek yine bulunur , evlilik yine yapilir , giden ruh sagligi yerine konmaz ama , abla tavsiyesi olsun benden size

"Nikahtan kalan altınlarımız var ama son raddeye kadar o altınları kullanma taraftarı değiliz, şimdilik aylık olarak yaptığımız tüm ekstra işlerle ödememizi çıkarabildik şükür." bu benim yazdığım cümle, yani şu anlama geliyor, altınları elbette kullanacağız ama son raddeye kadar kendimiz ödeme çıkarmak istiyoruz. Siz sanırım yanlış anlamışsınız durumu. Altınlara ne kadar geç dokunursak o kadar kâr edeceğiz, sonuçta peşinat dışında da giderler olacak. Bu tabi bizim fikrimiz.

Çift terapisi çok faydalı olabilir.

yo yanlis anlamadim. simdi siz pesinati odemek icin ek is yapip bir yandan kira odeyip bir yandan birnirinizi 3 4 saat gormuyor musunuz? yeni evli bir cift icin bu fazla degil mi?

altinlari satip pesinati hafifletip hic degilse birbirinizi haftada 3 4 saat gorecek kadar fazla olan ek islerinizden kurtulabilirsiniz.

yani bu benim fikrim. iletisiminizi artirirsaniz esinizle sinirleriniz biraz daha yatisabilir iki taraf icinde.

ses sistemi aldin, cocuk kitabi baktin, ekmek kızartma makinesi almadin gibi sudan sebelerle kavga cikamamis olur hem.

Tüm stresim gitti sizin yorumları okudukça. Gerçekten çok teşekkür ederim. Nooption Milana22 Kajmery34

milanaya katılıyorum akıllı ve olgun bir insansınız.
kendim için mesleğim için dediğiniz noktada beni kaptınız..
ha beni kapmak ne işinize yarar orası meçhul
hala çabalamak için gördüğünüz şeyler var demek ki..
inşallah istediğiniz gibi olur.
olmazsa da vakit kaybetmeyin geleceğinizden çalmayın.

Şöyle ki, peşinatı altınlarla ödeme fikrini düşündük ama elimiz sıfırlanacağı için vazgeçtik. Bu vazgeçiş nereye kadar sürecek tabii ki bilemeyiz ama her ay taksit taksit peşinat ödediğimiz için bir süre dokunmamak mantıklı geldi. Elimizi sıfırlamak yerine güvence olacaktı. 3 - 4 saat görüşmemizin nedeni zaten eşimin ek iş inadı. Ben sürekli evden çalışan biriyim, o normal işini yapsa ve diğer işine gitmese zaten vakit geçirebileceğiz. Bu da konuştuğum ve çözemediğim bir durum zaten.

65 metrekarelik bu ev kac bin tl de siz ikinizin full mesaili işleri ödeyemiyo sadece pesinatin taksitini...maddiyet kökenli sorununuz var bence guzel anilar biriktirmeden hayatin dalgasina atlamissiniz...bide erkekler düzdur sana hediye alacakken cok kurcalayip mantik vs yapmican hizli ve net karar vericen yoksa sonuc belli...ben de mantiksiz buldugum ya da ani karar veremedigim icin alosveris haklarimi kaybederim sonra bakariza döner iş :)
Esiniz sizi bastirmaya alismaya baslamis bence bir iki seans o da gitmeli biz burdan ne desek bos bi uzman dilinden duymali belki etkilenir...
ALLAH kolaylik versin umarim düzelir..

65 metrekarelik ev 242.000 tl. Ben tam mesai çalışmıyorum, evden çalıştığım için normal çalışanlar gibi maaş almıyorum, serbest çalışıyorum. Kirada oturduğumuz için kiramız da var ve herkes ne yazık ki çok yüksek maaş alamıyor bu ülkede. Bazıları 10 bin gibi bir rakamı kolayca çıkarabilirken biz 6 bin gibi bir rakamda zorlanıyoruz. Bu da gelir eşitsizliği oluyor işte :)
Gitmiyor terapiye, ne dersem diyeyim, gitmiyor.

Çok teşekkürler.

Ama siz evi istemiyorum dememişsiniz ki peşinat fazla ödeyemeyiz demişsiniz

Adam da eek işyapar öderim demiş ve almış

Lakin iki kişinin maaşı ile ödenemeyecek kadar pahalı 65 metrekare ev almak makul değil

Borç ne Zaman bitecek

Sizi kullandığını düşündünüz mü hiç ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…