- 23 Mart 2015
- 8.936
- 14.791
- 248
- Konu Sahibi Pink_Butterfly92
Çok katılıyorum![]()
Oraya cok duygulandim zaten
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok katılıyorum![]()
Oraya cok duygulandim zaten
Ya şimdi arayıp bulamıyorum ama bende kızıma hamile olduğumu öğrendiğimde şok olmuştum nasıl olur diye.O ay eşim hep şehir dışındaydı .En fazla 2 gece birlikte ol.ustuk o da ne yumurtlama biliyorduk ne ovulasyon dönemi .Hatta günün geçince mümkün değil de bi bakayım değişiklik olsun hatıra olur diye test yapmıştım .
Işte olacağı varsa oluyor.Simdi doktorla takip ediyorum,duyduğum her yöntemi deniyorum,sorun yok.Ama çocukta yok.
Sana da böyle beklenmedik zamanında büyük bi süpriz olsun inşallah.
Haksızlık evet. Evlilik, çocuk deneyimim yok ama yine de yazınızdaki duygusallığınızı fark edebiliyorum...
Bir de ben bu rüyayı bu kadar çok görmenizde başka bir anlam olabileceğini düşünüyorum, olumlu anlamda. Sadece eltinizin çocuğunun olacağını görmeniz sizin adınıza anlamlı gelmiyor bana, tabi eğer bu tarz olacak şeylerin rüyalarını sık sık görmüyorsanız. Hayır olsun.
Ve önerilere katılıyorum, o gün hiç bir şekilde olumsuz bir şey düşünmemeye, rüyayı kafanızdan atmaya çalışıp siz bebeği sevin.
Rabbim hayırlısıyla sağlıklı evlatlar nasip etsin size inşallah.
Rüyayı bu konuyu çok düşündüğünüz için üst üste görmüşsünüz sonra da takıntı olmuş. Anlıyorum sizi. Eşinizden istediğinizde de bir gariplik yok bence ama o gün bebeği siz kucağınıza alırsanız (eminim çok seveceksinizdir bebeği de) hem rüya takıntınızı hem de eltinize karşı bir çok şeyi kırmış olacaksınızdır. Korkup kaçtıkça patlama daha kötü oluyor çünkü. Eşiniz o gün bebeği kucağına almaz ama başka bir gün alır , çok sevgiyle bakar, yanından ayrılmak istemez vs çok üzülürsünüz. Rüyayı falan unutun siz de dahil olun bebek sevincine. Bebeğe sevinmiyorsunuz anlamında söylemiyorum ama odada bulunmamak ya da eşinizden bunu istemek dışında üstüne gidin durumun. Zor geleceğini düşünüyorsanız da varsın ilk gün kucaklmasın eşiniz. Abartı bir durum yok bence.
Şimdi gordum canım. Genelde korkularim ruyalarima yansir..
Senelerdir hayal ettigimiz seyler var esimle. O zamanlar ortada dugun falan yok evlilik yok. Hayal ediyoruz şunu yapariz bunu yapariz annengile söyle soyleriz laf arasinda ne kadar cok sevinecekler ilk torun heyecani nasil karsilarlar acaba diye dusundugumuz o masum hayaller vardi.
Hep dilimde anne bu evde benim bebişim koşuşturacak allah nasip ederse dedigimde " kziim ben onu yerim babaannesi kurban insaalllah nasil bir duygu acaba sizin kadar bende heyecanliyim ilk defa babaanne olacam " demeleri. Kaynanamin orgu orerken bu senin bebegine demesi.. ve simdi onlari eltimin bebegine vermesi...
Yani cok ayrinti. Biz sanirim bu hayallere cok kaptirdik kendimizi ondan bu kadar takiyoruz.
Yoğun duygusallık yaşayacağınız bir durumu görmüşsünüz o zaman.
5 senelik uğraş ve hayal kırıklığı var, eltiniz de üzerinize gelmiş, tam olmasa da duygusallığınızı anlayabiliyorum.
Ama bence de diğer üyelerin de dediği gibi üstüne gidin bu durumun.
Kucağınıza alamazsanız da bir sevip kokusunu alın o sırada duanızı edin
İlk gün kucağa alınmaz denmiş ben de öyle bilirim ama amcası diye belki verilmek istenebilir, yine de almasa da garip olmaz sanırım ilk gün olduğundan.
Konu sahibicimmmm , sen esinle cok iyi anlaşıyorsun bence oyle hissettim konularindan konuşmalarından aranizdaki diyologlardan,esin de seni seviyor ve cok anlayisli birisi bence, bence sen birazcik takıntılı bir insansın ve duygusalsin bende oyleyimdir duygusal keske takmasan yanlis anlama sana takma demicem herkes diline dolamis takmayi ama kendilerin cocugu olana kadar ortaligi ayaga kaldırmışlar o ayri bir konu ama bazen gercekten relax olmak gerekiyor sizinki sebepsiz inferliteydi yani az kaldi insallah olcak (ve öyle de oldu)
Bizimde olmuyor bazen efkarlaniyorum ama benim esim domuz bazen kapiyi carpip cikip gitmekte istiyorum . Birde sorun kendisinde aslinda ona da üzülüyorum
Biz rahim filmi cekilmeye gittik yani beni goturdu taaaa kac km yola birbirimize girdik döndük. Daha dogrusu doktorun ameliyati cikti yaklasmisiz varmak uzereyiz sekreter ariyor 4 te gelin diyor acım anestezi alcam diye ac kaldım tekrar geri donduk sanki ben sucluyum beyefendi sinirlendi. Ha birde ayri randevu almak lazimmis ben doktorla whatsaptan konusup hastaneden randevu almistm ne bilim yani rahim filmi icin ayri randevu oldugunu her iste bir hayır var ya ne biliyim kiminin cocugu olur o kisinin sonu olur Allah hepimize hayirlisiyla hayirli evlatlar versin ama senin eltin hicbiseyi haketmiyor nispetci ve nazli kaprisli kendini birsey zannedenlerden hatirliyorum ben senin konularini cok gicik olmuştum sen bence bu psikolojiden hemen kurtul rüyalara kapilma bazen ruyanda gördüğün kisi eltindir babandir annendir kizkardesin abindir ama aslinda o sensin dir :) bunu biliyoermuydun? Bilmiyorsan da simdi ogrenmis oldun.
Sen o hayali kuruyorsan olacagini bilincaltin bildigi icindir emin ol. Sadece herkesin zamani farkli beklemek cok zor beklemek ölümün diger adı bilirim. Sirf cocuk icin degil bu dedigim. Yeni bebisi sevsin eşin birak hatta sende sev simdi biraz toparlan ve o gunu düşünme gidin birlikte tebrik edin sonrada mis gibi bir gun gecirmeye bak sen lutfen karamsarliga kapılma insaniz biz iste bu insan nefsi ister istemez seni anliyorum ama elimizden geleni yapip Allah a birakcaz
Yani canim duygusal olmaktan nefret ediyorum ama durum bu.. birde cok hayalperestim.. Durup dururken hayaller kurarim. O hayallerim yikilinca bende cokerim. Tipik yengec burcu ozellikleri :)
Insanlar bir bardak gordugu zaman onun sadece bardak oldugunu gorurler
Ama ben nasil guzel zarif muhtesem bir sekilde yapildiklarina takarim :)
Aklımdan geçmişti yengeç burcu mu acaba diye :)
Duygusallığınız, rüyalarınıza yansıması.. Annelik içgüdünüz de yoğun belli ki.
Bir şeyleri dengede tutmaya çalışıp akışına bırakmak gerekebiliyor bazen.
Rabbim tez zamanda sağlıkla kavuşturur sizi inşallah evladınıza![]()
Allah hayırlı zamanda hayırlı evlat versin demeye geldim. Kendinizi üzmeyin konu sahibi. Eşinize haksizlik ettiğinizi düşünüyorsanız o bebeği görüp kucağına aldıktan sonra girebilirsiniz odaya.
Insaallah senin bebegin olacak kk daş çok dua ettim ve içimde bir sevinç var hiç hüzün hissetmedim dua nda
Allah'in izni ile hayırlı haberi almana çok az kaldı bence
Insaallah senin bebegin olacak kk daş çok dua ettim ve içimde bir sevinç var hiç hüzün hissetmedim dua nda
Allah'in izni ile hayırlı haberi almana çok az kaldı bence
Ya ben de boş umut vermiş olurum belki diye söylemek istemedim aslında ama sizinle benzer bir his oluştu içimde :)
Umarım doğru çıkar.
Bizde zamaninda cok kavga ettik canim. Bir keresinde bana bagirdi " boyle olacaksa olmasin lan cocugumuz istemiyorum " diye. Iki kisi icin zor surecler. Ama atlattik tartistigimiz tek konunun bu oldugunu anladik ve cozduk...
Eltimin kocasida tam tersi cok anlayişşiz mesela. Kimbilir belki o da kendi icinde uzüluyordur benim kocam neden boyle diye. Cunky kaynim hayatimda gordugum en sorumsuz insan. Cebinde 10 lirasi kalsa ickiye harcar.
Yani buraya yazdim hepinizin yazdiklari cok iyi geldi.. Kac gundur gozum segiriyor. Belki iyi bir haber alacagim belki 9 ay sonra gelecek bir misafir haberi alirim. Kimbilir hergun gunes doguyor. Her yeni gun yeni umutlar :) Yarin regl günüm.. Olursam moralman 0 olurum olmassam icimde bir umut yeserir. Hepinize cok cok tesekkur ederim nasil iyi geliyorsunuz.