Eski konularimda eltimin yaptiklari var canim. Bir insan sana nispet yapiyorum suan dediginde bile kondurmayan biriyim normalde asla da umursamam. Onun yaptigi nispetti. Hatta baska insanlarda farkedip kendisiyle konustular yapma diye...
Yasim 26... 5 senedir de istiyoruz olmuyor yiprandik.
Ruyami cok abattigimi ben bile düsunuyorum bazen. Ama diyorum ya hersey istem dışı..
Sadece o durum olsa ben ne hissederim bilmiyorum. Onlem olsun diye o gun kucagina almamamasini rica ettim.
yasınız daha cok genc yahu 21 yasında anne olmayı ıstemek ne demek
herseyın bır zamanı sırası var
evet esınıze haksızlık yapıyorsunuz
ve kafaya cok fazla takıyorsunuz
ben sıze bızzat yasadıgım seyı soyleyeyım
esımın teyzesı oglu 15 yıllık evlı 15 yıldır da cocukları olmuyor sureklı
tup bebek asılama butun tedavıler hala yapılıyor
teyzesı oglu ve esi sızın gıbı cok fazla alıngan kırılgan nispet dıye algılarlar dıye hamılelıgımı bıle saklamak zorunda kaldım
dogumuma gelmedıler hayırlı olsun demedıler
eltım evlendı 2 ay sonra hamıle yıne sakladık
bır ortamda bırsey oldu bırının agzından kactı hamıle dıye
bır anda buz kestı ortam kosa kosa ıcerı gıttı agladı falan
bu ınsanları cok geren bırsey cok arada kalıyoruz ne yapacagımızı bılmıyoruz
ben ısrarla dedım kı herkese sız cok buyuk cok kotu bır olay gıbı davranıp hassas yaklastıgınız ıcın kız daha fazla duygusallasıyor
halbukı doganın bır kanunu var dunyanın bır döngüsü var bırılerı dogar bırılerı ölur herkesın bır zamanı var normal sıradan bır mevzu gıbı davranırsanız bukadar aglamaz herkes de bukadar gergın olmaz dedım
belkı eltınız de tam benım gıbı dusunuyordur . cocuk yapmak cok buyuk matah bırsey degıl cocugunuzun olmaması hıc olmayacagı anlamına gelmıyor ve olmaması da cok kotu buyuk bır olay degıl gayet sıradan normal hayatın akısında seyler
bunu buyutmeyıp normal dusundugu ıcın o rahatlıgı sızı rahatsız etmıs olabılır etrafınızdakı herkes asırı duygusal oldugunuz ıcın sıze hep oyle davrandıklarından bunu alıstınız bırı farklı davranınca nıspet gıbı yanlıs anlamıs olabılırsınız
bak arkadasımın 7 yıl cocukları olmadı hergun agladı hergun
artık kızdım dedım içim sıstı bukadar aglak bır vucuda bır cocuk gelmek ıstemez gozunu sevım vucudun suan stres hormonuyla cevrılı saglıklı cocuk ıstıyorsan psıkologa gıt yoksa cocugun zaten olmaz bukadar aglamana bukadar stresıne dedım bıraz sert konustum ama yakın arkadasımdı benı tanıyor
psıkologa gıttı 2 ay sonra tup bebek ıle hamıle kaldı ıkızlerı oldu
oyuzden sakin olun
ruyalarınız bılıncaltı hep tum benlıgınıze ıslemıs
yapmayın bunu
allah saglıklı cocuk nasip etsın hayırlısıyla ısteyen herkese .