Haksizlik..

W3em

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2017
14
8
1
35
Merhaba, ben bugün cok kotuyum..ailemden ayrilma karari aldim daha dogrusu terketme, bekarim yasimda 28..Sorun şu: hayatimizda ilk defa krediyle ev aldik.aldigimiz ev dublex.kardesim var evli yeni gelinle biz anlasamiyoruz kardesimin hatrina sabrediyorum cunku kardesimde hanimkoylu oldu annemi babami ezdiriyor beni delirtiyorlar.neyse, ben bu eve calistigim paralarin hepsini verdim ve tazminatimi 5 kisiyiz 4 kisi calisiyoruz gelin calismiyor tabii..biz evi aldik bunlar bizde sizle oturalim dedi bize katildilar onlar tek kisi maas veriyor biz 3 kisi ustelik 4 maas veriyoruz babam hem emekli hem calisiyor cunku..ama ev ortami berbat annemler onlar icin gelip bana dert yanıyor ağlıyor. Onlara bisey diyemiyorlar bende anne babami korumak icin bi kac kez kavga ettim onlarla..surekli sus sus sabret, nereye kadar sabredecegim kizlar? Kim elin kizina ailesini ezdirir ya?
Annem babam cok yumusak susup iclerine atiyolar sonra bana dert yaniyolar anlayacaginiz..buyunde gelip bana demezler mi biz kiraya cikmaya karar verdik ev kardesinin olsun biz ilerde aliriz diye cildirttilar beni..onlar anne babayken kiraya cikcak, koca ev kardesime kalcak ustelik aileme nasil davraniyolar ve evi alan benim çoğunluk benim param..bu haksizlik degil mi? Evlat ayrimi degil mi? Benim gelecegimi dusunen yok, nerde kotuluk yapan varsa onlar yaranıyor..
Annemlere birdaha boyle birsey derlerse veya yapmaya kalkarlarsa onlari silecegimi evi terk edecgimi soyledim..öylesine söylediğimi dsunuyorlar..cocuklugumdan beri calisip hep para verdim eve..kardesim yiyip icip gezdi..boyle birsey var mi ya? Inanin sinirden agladim bugun hala icimdeki sey gecmedi..kim ailesini silmek ister bu raddeye gelir?
Onlari cok seviyorum ama bunu kaldıramam daha oncede cok ezildim haksizlik yapildi..bursada oturuyorum..isim gucum var, sayet böyle birsey olursa bursa disina gitmeyi dsunuyorum..bir kadin ev arkadasi bulmayı falanda..hicbir sekilde ulasamasin kimse, benim canim yaniyorsa görmezden geliniyorsam herkes oyle olsun..
Iyi ki burasi var aglayarak yazdim ama genede biraz rahatladim.Sizce hangi ili tercih edeyim, ne yapayim..

Bence kardeşinize ve gelininize bir güzel kapıyı gösterin,defolup gitsinler.Susup ağlayarak baş gelemeZsiniz böylesi edepsiz insanlara,gitmesi gereken onlar siz değilsiniz.

Kardeşiniz bu eve ne kadar para kattıysa verin. Ev sizin olsun, ailenizle oturun.
Kaç yılın emeği, çalışıp kazandığınız para çöpe atılmaz. Aile de atılmıyor. O zaman size düşen oyunbozanlık yapanı diskalifiye etmek.

Kredi çekip kardeşinin şimdiye kadar eve verdiği parayı ona ver ve evi üstüne al. Bir daha böyle bı teklifle gelmemeleri için disini göstermen şart

Onlar gitsin sen niye gidiyosun. Sen gidince annen baban ezilmeye devam edecek. Sonra annen babandami evi terk etsin

Aynen hem neden başta kardeşiniz kabul ediliyor ki eve ev ev üstüne olur mu. Basta yapılan yanlışlar ama ben annenizde de babanızdada hata buluyorum.Ne demek evi onlara bırakmak kapıyı göstersinler.Nasıl girdilerse hayatınıza öyle çıksınlar.Pasiflik degil bu annenizin babanızın yaptıgı resmen ayrımcılık.Kul hakkı ya çalışıp almıssınız evi.Anneler bence size oyun oynuyor ,söyle yaptılar da böyle dediler de biz kiraya cıkalım da ev onların olsunmuş.Belki evi kardeşinize vermek istiyorlar yer hazırlıyorlar.O gelini balkmayacak onlara evi de verislerse.Kesinlikle geri adım atmayın hakkınızı arayın.çok istiyorsanız verin benim yatırdıgım parayı ben kendime ayrı ev alacam diyin.

Sakın evden gitmeyin ilerde pişman olursunuz. Evden gitmesi gereken siz değilsiniz. O ev sizin eviniz.

bizim aileyi okudum sanki.sakin ama sakin gitmeyin evden.enayi misiniz siz cile cekin gelin sefa sursun.defolup gitsinler siz terketmeyin evi.kimse kiymetinizi anlamaz iyi oldu gitti derler.bi tesekkur bile etmezler.

Way be geline bak :confused: genelde burda ezilen ve ayrı eve çıkmak isteyen gelinleri okuyorum sizinki tam tersi. Siz niye terk ediyorsunuz ki evi onlar gitsin kendi evlerini kursunlar bi zahmet

Sakın evden gitmeyin ilerde pişman olursunuz. Evden gitmesi gereken siz değilsiniz. O ev sizin eviniz.
Haklisiniz,onlarda hicbir seyi kabul etmiyor..hep cirkeflik yapıyorlar annemlere asla bakmazlar, beni ailemin ayrimciligi ve kendilerini ezdirmeleri uzuyor sinirlendiriyor..kardesim hele buyu yapilmis gibi bir gorseniz..hepmi esim hakli der insan yahu bu kadar mi at gozlugu takilir..o kadar bunaldim ki, gencligim soldu resmen.

Ev üstüne ev olmaz onlar nasıl kabul ediyorlar anlamadım ve siLn paranızla alınmış ev yazık yani ya kardeşinize rest çekeceksiniz ya da anne babanıza

Annem babam huzursuz.huzurlu olmalari gereken yasta bunlari yasamalari hos degil neyse kattigin para ben verecegim esinide alip kendi ailenizi kurmak uzere ayrilin ev ev ustune olmaz diyin kardesinize.

Sak8n evi terk eden siz olmayin. Ne munasebet canim. Ev almak kolay mi siz yillarinizi vermisiniz. Anneniz kiraya cikmadan once size de bi ev alip versin o zaman.

Aynen hem neden başta kardeşiniz kabul ediliyor ki eve ev ev üstüne olur mu. Basta yapılan yanlışlar ama ben annenizde de babanızdada hata buluyorum.Ne demek evi onlara bırakmak kapıyı göstersinler.Nasıl girdilerse hayatınıza öyle çıksınlar.Pasiflik degil bu annenizin babanızın yaptıgı resmen ayrımcılık.Kul hakkı ya çalışıp almıssınız evi.Anneler bence size oyun oynuyor ,söyle yaptılar da böyle dediler de biz kiraya cıkalım da ev onların olsunmuş.Belki evi kardeşinize vermek istiyorlar yer hazırlıyorlar.O gelini balkmayacak onlara evi de verislerse.Kesinlikle geri adım atmayın hakkınızı arayın.çok istiyorsanız verin benim yatırdıgım parayı ben kendime ayrı ev alacam diyin.
Dediginiz gibi atrimcilik had safhada onlar yterki mutlu olsunmus..veni kaybetmeyi goze aliyolar sanki ben evlatlari degilim o erkek cocuguymus ev bakmak zormuş bilmem ne..

Sakın annenizi babanızı bu insanlarla bırakmayın iyice ezerler yaZık. Başedemiyor annem banan gitmeyi tercih ediyorlar. Ama annenizi babanızı ikna edin konuşsunlar abinizle ev ev üstne olmuyor deyip göndersinler

Dediginiz gibi atrimcilik had safhada onlar yterki mutlu olsunmus..veni kaybetmeyi goze aliyolar sanki ben evlatlari degilim o erkek cocuguymus ev bakmak zormuş bilmem ne..

İyi de emekli baban tekrar çalışıyor annen çalışıyorsa gelin de çalışsın

Ev bakmak zor da iki asgari ücret ile geçinilir ev kirası 1500 olan yerde değil de 700 olan yerde otursun

İnsanlar çoluk çocuk okutuyor da geçiniyor

Onları evden gönder ya da Sat evi ,parasıyla krediyi kapat ve Yen'i ev al ,annen babanla otur !kardeşin de başının çaresine baksın ...uyanıklar ya !! güya anne ve baba evden gidecek evde gelin hanıma kalacak ...

Back
X