- Konu Sahibi CANIM2YAVRUM
-
Aynen öyle malesef.pandemi olmasaydı.dolmusa binerdik.Ama dolmuslarda cok tehlikeliYani haklısınız arabasizlik sıkıntı hele şu pandemide birinden istemek birilerini ve kendini de riske atmak demek. Ne kadar yakın olursan ol istemek zor gelir.
Sizin yaşadiginiz olayda cok sinir bozucu. Eşiniz o kadar islerine koşusturmus.onlar 3 günlugune arabayi cok görmusler.Bende bu tarz haksizliklara gelemiyorum.Siz isteyememişsiniz, zor gününüzde yardımcı olamamışlar bu sebeple. Ama onlar sizde istiyor fark burada bence. Eşiniz hiç istememiş araba, belki isteseydiniz kayın aileniz de verirdi orasını bilemiyorum. İstediğimde verecek insana karşı bende esirgemem yardımımı.
Ama sizin açınızdan bakıldığında haklı mısınız haklısınız. Eşinizle sakince konuştuğunuzda, takıldığınız noktaları paylaştığınızda sizi anlayacağını umuyorum.
Hayırlısı olsun umarım halledebilirsiniz.
Eşiniz arabayı hiç istememis istemiş olsaydı verir miydi annesi peki evet ailenize karşı haksızlık bencede(işlerini guclerini bırakmışlar en azından 1 kere teklif edebilirdi ailesine) ama arabayı eşiniz isteyip vermeyip o zaman haksızlık olurdu bence.Merhaba kızlar.Biz 3 ay önce krediyle araba aldık.Çünkü o kadar ihtiyaç ki.Çocuklar hastalanıyor ,acil işimiz çikiyor.arabaya ihtiyac olunca eşim hemen babamı yada kız kardeşimin eşini arıyor.Bizi şuraya getir buraya getir diye.Biz arabayı almadan 6 ay önce kızım bronsit oldu.Doktor 1 haftalik iğne verdi.Eşim babamı ve enistemi ariyordu.Bizi hastaneye getirin diye.onlarda işlerini yarıda bırakıp bizi 1 hafta hastaneye taşidilar.Eşime kaç kere yalvardım.Annenlerin arabasını 1 haftalıgina al diye.Ben onlara minnet etmem diye tutturdu.Kayınvalidem arabayı satın aldı gitti direk arabayı kaynıma verdi .Onu istedigi zaman sağa sola gezdirsin diye.Kaynım evli ve evi ayrı.20 dakikalık mesafede oturuyorlar.Esime dedimki ne farkeder bu hafta araba sende dursa.sonucta sende oģlusun.biryere gidecekse arar.sen getirirsin.sonrada çocugun ignesi bittikten sonra tekrar arabayı geri veririz.diger ogluna versin dedim.Yokkk minnet etmemm onlara diye tutturdu yine. Daha kayınvaldemin arabasina bir kere bile binmedim.Madem öyle araba al dedim.Amaaa eğer ihtiyaclari olur arabayı asla vermiyeceksin,onları hic biryere tasimayacaksin dedim.Tamam dedi söz verdi.Biz krediyle zar zor aldık arabayı.Onlarda arabayı satmıslar.yeni haberimiz oldu.eşimi ariyorlar bizi şuraya getir .kapının önünden al.eczaneden ilac al.Veee eşim bana verdigi sòzü unuttu.ilerleyen zamanlarda arabayıda isteyecekler ve verecek biliyorum.Belkide aldik alali 3 ayda 2 kere bindim arabaya.benden cok bindiler arabaya.esime o kadar sinirliyim ki anlatamam.Sizce sinirimi içime gömeyip susayım mı? Yoksa bu adamın burnundan getireyim mi?Not:babam ve enistem işe arabayla gidiyorlardı.işin ortasinda izin alıp bizi hastaneye getiriyorlardı.pandemi nedeninle dolmuslara binmedik.
Verselerde 1 hafta durmasini belkide istemezlerdi ..ama annesine, bende oğlunum.Kardesimde her gün duruyor deyip.1 hafta bendede durabilir diyebilirdi.Ana olarak vicdanı,adaleti varsa kabul ederdi.Siz isteyememişsiniz, zor gününüzde yardımcı olamamışlar bu sebeple. Ama onlar sizde istiyor fark burada bence. Eşiniz hiç istememiş araba, belki isteseydiniz kayın aileniz de verirdi orasını bilemiyorum. İstediğimde verecek insana karşı bende esirgemem yardımımı.
Ama sizin açınızdan bakıldığında haklı mısınız haklısınız. Eşinizle sakince konuştuğunuzda, takıldığınız noktaları paylaştığınızda sizi anlayacağını umuyorum.
Hayırlısı olsun umarım halledebilirsiniz.
Demek ki onlara minnet etmemek icin degil ailesini rahatsiz etmemek icin istemiyormuş arabayi.Merhaba kızlar.Biz 3 ay önce krediyle araba aldık.Çünkü o kadar ihtiyaç ki.Çocuklar hastalanıyor ,acil işimiz çikiyor.arabaya ihtiyac olunca eşim hemen babamı yada kız kardeşimin eşini arıyor.Bizi şuraya getir buraya getir diye.Biz arabayı almadan 6 ay önce kızım bronsit oldu.Doktor 1 haftalik iğne verdi.Eşim babamı ve enistemi ariyordu.Bizi hastaneye getirin diye.onlarda işlerini yarıda bırakıp bizi 1 hafta hastaneye taşidilar.Eşime kaç kere yalvardım.Annenlerin arabasını 1 haftalıgina al diye.Ben onlara minnet etmem diye tutturdu.Kayınvalidem arabayı satın aldı gitti direk arabayı kaynıma verdi .Onu istedigi zaman sağa sola gezdirsin diye.Kaynım evli ve evi ayrı.20 dakikalık mesafede oturuyorlar.Esime dedimki ne farkeder bu hafta araba sende dursa.sonucta sende oģlusun.biryere gidecekse arar.sen getirirsin.sonrada çocugun ignesi bittikten sonra tekrar arabayı geri veririz.diger ogluna versin dedim.Yokkk minnet etmemm onlara diye tutturdu yine. Daha kayınvaldemin arabasina bir kere bile binmedim.Madem öyle araba al dedim.Amaaa eğer ihtiyaclari olur arabayı asla vermiyeceksin,onları hic biryere tasimayacaksin dedim.Tamam dedi söz verdi.Biz krediyle zar zor aldık arabayı.Onlarda arabayı satmıslar.yeni haberimiz oldu.eşimi ariyorlar bizi şuraya getir .kapının önünden al.eczaneden ilac al.Veee eşim bana verdigi sòzü unuttu.ilerleyen zamanlarda arabayıda isteyecekler ve verecek biliyorum.Belkide aldik alali 3 ayda 2 kere bindim arabaya.benden cok bindiler arabaya.esime o kadar sinirliyim ki anlatamam.Sizce sinirimi içime gömeyip susayım mı? Yoksa bu adamın burnundan getireyim mi?Not:babam ve enistem işe arabayla gidiyorlardı.işin ortasinda izin alıp bizi hastaneye getiriyorlardı.pandemi nedeninle dolmuslara binmedik.
Aslinda bizim araba konumuz çok uzun.Ilk ortak araba aldik.kayinvalidemlerle.arabayi sattilar yediler.bize o paradan kurus vermediler.Bizde ayni durumu yasadik ben zorla sattirdim arabayi ev aldim.sonra bu yil pandemiden dolayi araba aldik ama esime sart kostum kesinlikle vermeyeceksin diye.neyseki onlardan uzaga tasindik isteselerde alamazlar artik.yakin olsak kesin isterlerdi ama
Şimdi siz arabayı onlardan hiç istememissiniz ama belki isteseydiniz vereceklerdi onu bilemiyorum...burada açıklama yapması gereken eşiniz neden başta kendi ailesine minnet edip arabayı istemiyor sizin ailenizden istiyor ve sonrasında araba alacağı sıra sizinle böyle bir anlaşma yapıyor ama sonrada söylediklerini unutuyor..tuhaf geldi banaMerhaba kızlar.Biz 3 ay önce krediyle araba aldık.Çünkü o kadar ihtiyaç ki.Çocuklar hastalanıyor ,acil işimiz çikiyor.arabaya ihtiyac olunca eşim hemen babamı yada kız kardeşimin eşini arıyor.Bizi şuraya getir buraya getir diye.Biz arabayı almadan 6 ay önce kızım bronsit oldu.Doktor 1 haftalik iğne verdi.Eşim babamı ve enistemi ariyordu.Bizi hastaneye getirin diye.onlarda işlerini yarıda bırakıp bizi 1 hafta hastaneye taşidilar.Eşime kaç kere yalvardım.Annenlerin arabasını 1 haftalıgina al diye.Ben onlara minnet etmem diye tutturdu.Kayınvalidem arabayı satın aldı gitti direk arabayı kaynıma verdi .Onu istedigi zaman sağa sola gezdirsin diye.Kaynım evli ve evi ayrı.20 dakikalık mesafede oturuyorlar.Esime dedimki ne farkeder bu hafta araba sende dursa.sonucta sende oģlusun.biryere gidecekse arar.sen getirirsin.sonrada çocugun ignesi bittikten sonra tekrar arabayı geri veririz.diger ogluna versin dedim.Yokkk minnet etmemm onlara diye tutturdu yine. Daha kayınvaldemin arabasina bir kere bile binmedim.Madem öyle araba al dedim.Amaaa eğer ihtiyaclari olur arabayı asla vermiyeceksin,onları hic biryere tasimayacaksin dedim.Tamam dedi söz verdi.Biz krediyle zar zor aldık arabayı.Onlarda arabayı satmıslar.yeni haberimiz oldu.eşimi ariyorlar bizi şuraya getir .kapının önünden al.eczaneden ilac al.Veee eşim bana verdigi sòzü unuttu.ilerleyen zamanlarda arabayıda isteyecekler ve verecek biliyorum.Belkide aldik alali 3 ayda 2 kere bindim arabaya.benden cok bindiler arabaya.esime o kadar sinirliyim ki anlatamam.Sizce sinirimi içime gömeyip susayım mı? Yoksa bu adamın burnundan getireyim mi?Not:babam ve enistem işe arabayla gidiyorlardı.işin ortasinda izin alıp bizi hastaneye getiriyorlardı.pandemi nedeninle dolmuslara binmedik.
Annem ve babam kardeslerim biliyordu iğne olayini.esim annesinden araba almayi kabul etmeyince .anneme soyledim.o zaman baban getirsin dediKonu sahibi cok haklısı ama bir konu da hata yapmisssin madem ailesinden minnet edip araba istemiyor sende kendi ailenden istemesine izin vermeyecektin . Bir haftalık araba kiralayacak yada taksiyle git gel yapacaktı .
Eşimin arabası olunca nedense esimde onlari gezdirmeye müsait oldu.demekki arabayi esime verseydi.oda onu istedigi yere gezdirebilirdi.her neyse istedigi ogluna versin arabayi umrumda degil.sadece 1 haftaligina bizim icin cok onemliydi.malesef istemedi..evet bende onu diyorum zatenDüz mantık bakarsak siz hiç araba istememişsiniz kayınvalidenizden
Sizi zor günde yüz üstü bırakmış değiller
Diğer oğlu da belki eşinizden daha müsait oluyordur oraya buraya götürmeye kadını
O yüzden o kısımlar bana pek tuhaf gelmedi
Tek sorun şu
Eşinizin yaptığınız anlaşmayı bozmuş olması
Ve bununla ilgili herhangi bi mazeret öne sürmemiş olması
Böyle bir isteğe söz bile verilmez eşiniz orda hata yapmış. Bana gelip biri böyle bir istekte bulunsa daha almadan hem de üç gün soğurum ya.Eşimin arabası olunca nedense esimde onlari gezdirmeye müsait oldu.demekki arabayi esime verseydi.oda onu istedigi yere gezdirebilirdi.her neyse istedigi ogluna versin arabayi umrumda degil.sadece 1 haftaligina bizim icin cok onemliydi.malesef istemedi..evet bende onu diyorum zaten
Bir mazeret bulabilirdi.sözunde durmadi esim.
Eşim daha bundan önceki arabalarini istediklerinde.esimi belkide on kere ararlardi.ne zaman gelecekdiniz diye.yani arabayi hep gönülsüz verirlerdi.o yüzden bizimkide bu sonradan aldiklari arabayi hic istemedi.zaten onuda kaynima verdiler.Eşiniz arabayı hiç istememis istemiş olsaydı verir miydi annesi peki evet ailenize karşı haksızlık bencede(işlerini guclerini bırakmışlar en azından 1 kere teklif edebilirdi ailesine) ama arabayı eşiniz isteyip vermeyip o zaman haksızlık olurdu bence.
Annesinin acil ihtiyaclari durumunda getirip götürebilir ama araba verme olayı olursa vermesin tabi ki.
Bunların hepsi varsayım amaEşimin arabası olunca nedense esimde onlari gezdirmeye müsait oldu.demekki arabayi esime verseydi.oda onu istedigi yere gezdirebilirdi.her neyse istedigi ogluna versin arabayi umrumda degil.sadece 1 haftaligina bizim icin cok onemliydi.malesef istemedi..evet bende onu diyorum zaten
Bir mazeret bulabilirdi.sözunde durmadi esim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?