Haksızlik

Daha önceden bir arabalari vardi.onu gönülsüz veriyorlardi.elli kere ariyorlardi.araba lazim ne zaman geleceksiniz diye.bu arabayada o yüzden minnet etmedi

Daha önceden bir arabalari vardi.onu gönülsüz veriyorlardi.elli kere ariyorlardi.araba lazim ne zaman geleceksiniz diye.bu arabayada o yüzden minnet etmedi
Eee veriyorlarmış işte ben de arabamı veririm isteyene. Sürmeyi bilmiyorsa ben götürürüm. Tanıdığım isteyen herkese. Eğer araba bana lazımsa ararim getir diye bana lazım çünkü. Artık eşim kızıyor herkese verme herkesi bindirme diye de biraz seciciyim. Sonra kaza falan yapsam Allah korusun beni suçlayabilirlermiş. Pandemide zaten kimseyi alamıyorsun o ayrı. Demem o ki ben de ararım.

Benim demek istedigimi anlamadiniz.Biz o 1 hafta arabaya fena derecede ihtiyacımiz vardı.Eşime arabayı 1 haftaligina al dedim.onlara minnet etmemek icin .arabayi almadi,istemedi.Ben onlardan istedi de vermediler demiyorum şuan.Eşime kızıyorum... zaten 1 hafta istesede kayinvalidem 1 günlügune verirdi.1 haftaligina vermezdi.biliyorum.esime anneni ikna et al dedim.Ama eşim hep veren taraftır hic alan taraf olmamistir.ölse geberse.insan annesinden,kardeslerinden birsey istemezmi,? Bu istemiyor iste.gönulsüz veriyorlar diye istemiyor.Ama vermeye gelince veriyor

Hatalı olan eşiniz. Arabayı hiç istememiş ki...belki cocugun iğnesi var dese kadın verecekti yani. Madem minnet etmek istemiyorsa siz de ben de minnet edemem diyecektiniz taksi mi tutuyor araba mi kiralıyor kendi düşünecekti....Ki hiç sanmam o zaman isterdi arabayı.
O yüzden onlara bilenip onların hicbir işini yapmayacaksin demeniz haksız.

Sizin esinizde suc var benim esim cagirdiklarinda gitmek istemezdi.ailesi bin defa arar israr ederdi esimde mecbur giderdi.ikinci arabamiz sifir oldugu icin ilk gunden kesinlikle kimseye vermem dedi.uzak olmasak isterlerdi gerci insallah sizde tez zamanda uzaklasirsiniz

araba üzerindeki bütün insiyatifi eşinize bırakmışsınız evde kendi kendinizi yiyorsunuz, ne gerek var. alın bir ehliyet, car car gezin bütün işlerinizi arabayla halledin; eşiniz değil ailesine verecek kendi gezecek zaman bulamasın. ciddi söylüyorum, ayık değil mi 3 ayda sadece 2 kere bindiğiniz araba için bir sürü maddi zorluk yaşıyorsunuz.

hatırlat eşine bence zamanında çektiğiniz zorlukları. ben olsam başkasına minnet etmek yerine taksiyle giderim

Kendi annesine minnet etmiyor sizin babanıza eniştesine minnet ediyor çok garibime geldi acaba sen mi dedin binmem onların arabasına diye düşünmüyor degilim

Senin eşinin içinde fesatlık yok bence karşı tarafın yaptığını kötü olarak algılamamis. Benim gorumcemde bı ihtiyaci olduğunda bişey lazım olduğunda eşimi arayıp dururdu sen carsidasindir şunu al şunu getir gibisinden kendi kocasina iş buyurmazdi. Birgün eşime araba lazım oldu bizimki arizalanmisti ve gorumcemin eşi arabayı vermedi. Bende aralarına girmiş gibi oldum ama gerçekleri başka türlü goremeyecekti sen bakkal manav kırtasiye ayak işlerine koş koş sana gelince yok ceksinler vay Be dedimm snra birdaha eşim işlerini görmedi. İnşallah senin eşinde akillanir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…