- 13 Ağustos 2022
- 2.265
- 7.395
- 88
- Konu Sahibi Greensseyes
-
Asıl ben adamın yerinde olsam kaçarım. Sen daha dur 2 aylık ilişki de birde tutup annene yaptın kardeşine aldın demeye başladıysa hayırdır derler. Zaten maddi bir çöpü bile yok demesi başka şeyler de bekliyor oluşu ama o devir geçti artık. Paşam başka kaz bulmak zorunda kalacak gibibende böyle algıladım bu kısmı
yani mesajlaşırken veya telefonda konuşurken konu sahibi acıktım dediğinde adam
getirden söyle gelir hemen diyor
ama kızımız adam kendisine getirden evine yemek sipariş etsin istiyor
çünkü adam annesine ve kız kardeşine yapıyormuş bunu
konu sahibi de onlara yapıyor bana niye yapmıyor kafasına girdi şeklinde algıladım bu kısmı
O paraya kıyıp yemek ismarlamiyor da siz niye kahvaltı yapmadığınız günün akşamında kendinize bir şeyler almıyorsunuz? Aç aç oturmakta çok manasız değil mi?
Alin kendinize yemek sonrasında gönderin gitsin.
Hediye alacağım olarak alacağımız dediği şey neydi?
2 ayda size bir şey almasını da beklemeyin zaten.
Bencillik etmiyorsun konuşmayı kesMerhaba hanımlar. 2 aydır görüşmekte olduğum birisi var. Kendisinin karakterini, yaşam tarzını her şeyini beğeniyorum fakat tek bir problem var. İlk başta kondurmak istemedim ama aşırı derecede cimri. Örnek olarak; ihtiyacım olan bir şey vardı bunu sana ben alacağım dedi 2 3 hafta sürekli üzerinde durdu alacağım alacağım diye en sonra artık ihtiyacım olduğu için ben kendim satın aldığımda bana tepki gösterdi ben alacaktım sana diye. Bunun harici geçen buluşmamızda bir kaç kere acıktım dememe rağmen (kahvaltı bile yapmadan evden çıktığımı biliyordu saatte 17.00 18.00 suları) yemek yiyelim bile demedi, ki yesek bende öderim zaten onda problem yok ama teklif bile etmiyor. Şimdiye kadar 2 ay boyunca bana maddi hiçbir çöpü olmadı. Maddi probleminin olmadığınıda biliyorum. Ailesine veya kız kardeşlerine her akşam yemek vs tatlı gönderiyor ben acıktım dediğimde ise o zaman ge… den sipariş ver hemen gelir diyor. Yani konuşmayı kessem mi yoksa bencillik haksızlık mı ediyorum sizce?
ben de kaçarım canımAsıl ben adamın yerinde olsam kaçarım. Sen daha dur 2 aylık ilişki de birde tutup annene yaptın kardeşine aldın demeye başladıysa hayırdır derler. Zaten maddi bir çöpü bile yok demesi başka şeyler de bekliyor oluşu ama o devir geçti artık. Paşam başka kaz bulmak zorunda kalacak gibi
Konuşmaya ı kes bunlar normal davranışlar değilMerhaba hanımlar. 2 aydır görüşmekte olduğum birisi var. Kendisinin karakterini, yaşam tarzını her şeyini beğeniyorum fakat tek bir problem var. İlk başta kondurmak istemedim ama aşırı derecede cimri. Örnek olarak; ihtiyacım olan bir şey vardı bunu sana ben alacağım dedi 2 3 hafta sürekli üzerinde durdu alacağım alacağım diye en sonra artık ihtiyacım olduğu için ben kendim satın aldığımda bana tepki gösterdi ben alacaktım sana diye. Bunun harici geçen buluşmamızda bir kaç kere acıktım dememe rağmen (kahvaltı bile yapmadan evden çıktığımı biliyordu saatte 17.00 18.00 suları) yemek yiyelim bile demedi, ki yesek bende öderim zaten onda problem yok ama teklif bile etmiyor. Şimdiye kadar 2 ay boyunca bana maddi hiçbir çöpü olmadı. Maddi probleminin olmadığınıda biliyorum. Ailesine veya kız kardeşlerine her akşam yemek vs tatlı gönderiyor ben acıktım dediğimde ise o zaman ge… den sipariş ver hemen gelir diyor. Yani konuşmayı kessem mi yoksa bencillik haksızlık mı ediyorum sizce?
haksızlık etmiyorsun bence gayet haklısın. ayrıl gitsin.Merhaba hanımlar. 2 aydır görüşmekte olduğum birisi var. Kendisinin karakterini, yaşam tarzını her şeyini beğeniyorum fakat tek bir problem var. İlk başta kondurmak istemedim ama aşırı derecede cimri. Örnek olarak; ihtiyacım olan bir şey vardı bunu sana ben alacağım dedi 2 3 hafta sürekli üzerinde durdu alacağım alacağım diye en sonra artık ihtiyacım olduğu için ben kendim satın aldığımda bana tepki gösterdi ben alacaktım sana diye. Bunun harici geçen buluşmamızda bir kaç kere acıktım dememe rağmen (kahvaltı bile yapmadan evden çıktığımı biliyordu saatte 17.00 18.00 suları) yemek yiyelim bile demedi, ki yesek bende öderim zaten onda problem yok ama teklif bile etmiyor. Şimdiye kadar 2 ay boyunca bana maddi hiçbir çöpü olmadı. Maddi probleminin olmadığınıda biliyorum. Ailesine veya kız kardeşlerine her akşam yemek vs tatlı gönderiyor ben acıktım dediğimde ise o zaman ge… den sipariş ver hemen gelir diyor. Yani konuşmayı kessem mi yoksa bencillik haksızlık mı ediyorum sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?