Haksizmiyim ama ?

EvluBayan000

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2018
943
368
23
29
Merhaba kızlar . Hep aynı konular üzerinden gidiyorum ama fikirlerinize ihtiyacım var. Bugün ben yatak döşşek hastayım , kalkıp evimin işini bile göremedim . Kayinvalidene bizim akrabamiz geliyormuş kendileri çok samimiler. Beni aradı işte öğlenden gel temizliğe yemeğe yardım et diye bende gelirdimde çok hastayım dedim. Biraz suratı bozuldu kapattı. Sonra benm hasta olduğuma inanmamış zil çaldi duşta oldgmu için açamadım telime baktım 4 sefer kayınvalidem 1 sefer de kayinbabam aramış. Heralde hastasıyım bahane mi yapıyorum diye kontrole geldi. Duştan çıktıktan sonra tekrar aradı misafirlere ayıp öğlenden sonra gel bana da yardım et dedi. Normalde her misafir gelişinde öğlenden temizliğine gidiyordum. Fakat insan geçmiş olsun kizim gelmene gerek yok dese inanin hasta halimle gider yardım ederdim. Bundan biraz daha mesafeli yaklasicam ve yaklaşmaya devam edicem çünkü elimi versem kolumu kaptiriyorum kıymet bilinmediğini farkettim. Eşim beni aradı hastayım annen temizliğe cagiriyo gitmesem ayıp olurmu ddm oda gitme ben annemle konuşurum dedi. Kayinvalidemi aramış kaynanam akşam misafir gelicekte gelini çagirdim gelmedi demiş.... Esimde o çok hasta bu seferlik gelmesin diyince suratı düşmüş. Şimdi bunlar akrabalara gelin gelmiyo demesn diye sadece çaya gidicem onları haklı cikarmicam. Ve yarın bı gün kesin eşimi ben arattirdim diye sorun cikaricaklar. Sizcede temizliğe gitmemekte haksizmiyim arkadaşlar ? Gittgmde hep bekliyorlar benim de aklıma başına geldi her cagirdiginda gitmicem. esimde bu konuda ısrar etmez sağolsun. Ama muhakkak aramızı acicaklr çünkü kendilerini acindirmayi çok iyi biliyorlar

Son düzenleme:

Siz kayinvalidenizin temizlikcisi misiniz ?

Misafir cagirmayi bilen, temizligini de yapar ikramligini da.

Geri kafalı insanlardan hiç hoşlanmıyorum. Gelin hizmetçi değil. yüzleri düşerse düşsün, siz eşinize bakın.
Canım zamanında tatlı diliyle her işine gittim melek gibi diyordum. Fakat gitmedigim zamanlarda baktım sorun çıkartıyor bende işime geldiği zamanlarda gidiyorum

Siz kayinvalidenizin temizlikcisi misiniz ?

Misafir cagirmayi bilen, temizligini de yapar ikramligini da.
birkaç sefer gittim ya . Alıştı güya. Ama kıymetimi bilse gitmedigim zamanlarda sorun cikarmasalar seve seve giderim tabiki yarın Birgün bizde yaslanicaz ama dediğim gibi olnuyor

Ya biri laf etmesin konuşulmasın diye gitmen hiç doğru değil. Bırak kim ne derse desin. Sen niye kv nin evini temizlemeye gidiyorsun ki? 4 yıllık evliyim bikere bile evini temizlemedim temizlemem de.
Kendi işini kendi görsün bu kadar mıç mıç olmaya gerek yok.

Sağlıklı olsan da gitmemekle haklısın
Sen hizmetçi değilsin sadece kendi evinden sorumlusun
İnsanlar ne kadar rahatlar , beni kendi annem bile arayıp , gelinimizden hele asla böyle birsey beklemeyiz.

Gitme koy mesafeni ,eşinle aranı iyi tut .
Kendi evine anca yetiştiğini vurgula

Benim hergun gitmemi bekliyorlar. İşlerim oluyo diyince de 2 kisisinz senin evde ne işin olur dediler. Bende evimde durmak için illa bı is yapmam gerekmiyor ben evimi seviyorum dedim . İyiymiş demişim

Malesef canm kocamla aramı açtıkları için bazen mecbur kalıyorum yuvam için. Ama eskisi gibi değilim arada giderim yine millete karşı o da .

Benim hergun gitmemi bekliyorlar. İşlerim oluyo diyince de 2 kisisinz senin evde ne işin olur dediler. Bende evimde durmak için illa bı is yapmam gerekmiyor ben evimi seviyorum dedim . İyiymiş demişim
Çok saçma
Ben kv olsam hergun gelinim gelse fenalık geçiririm:)
Sen politik olarak hallet bu işi, eşin hazır yanındayken eşine çaktırmadan.
Annesini kötülemeden .

Kv dene de koy mesafeni, her aradıgında açma, sonra geri dön duştaydım de,
uyuyordum de, yemek yapıyordum de duymadım de.
Bazen de kapa telefonunu gündüz , aaa şarjım mbitmiş arkadasım vardı bizde hıc de fark etmemişim falan de.

İnsanın evinde olması için illa iş mi yapması gerekıyor , ben kendi anneme bile gitmıyorum kv dende ne yapacaksın hayret yani.
İyi demişsin :)

Sen nasıl mesafeni koydun canm eşin veya ailesi sorun cikarmadimi hiç ?

Hastayken tabii ki gidemezsin canım hayret bisey robot degilsin ya.. , o senin hasta olduğuna inanmamıştır da o yüzden gelmiştir kapına !!

ya lütfen bu kadar iyi niyetli olmayın
sonra böyle oluyor tepenize cıkıyorlar
hasta olun yada olmayın onun temizliğine gitmek zorunda değilsiniz.
insan bir geçmiş olsun der düşüncesiz
böyle insanlar için burnunuzdan kıl aldırmayın derim.
aman onun yüzü düşmesin aman o alınmasın aman gönül koymasın derken kendinizden kendi sağlıgınızdan olursunuz
ve asla yaranamassınız.
ben olsam bana geçmiş olsun bile demeye tenezül etmeyen kv ye bir daha evini temizlerim nede misafirine karışırım.
ben eşime bakarım en önemlisi eş eğer annesinin ağzına bakıyor ise işiniz zor ama herşeyin farkında ise işiniz çok kolay ve basit. lütfen kendinizi ezdirmeyin dişli olun
iyi gelin değil dişli gelin yaranır böylelerine =)

Kız yeni evliyken Allah'ın hergun ariyodu canın sikildiysa gel oturalim diye. Bende 2 saat sonra dönüş yapıyordum müsait değildim diye o aradikca ben aramadım. Sonra bu konu dada sorun çıkardılar ama . Eskisi gibi değil asi düşmediği sürece arayamiyor. Bende nekadar yakınsalarda aramıyorum çünkü haftanın 3 günü beraberiz zaten ne gerek var :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…