Haksizmiyim ama ?

Malesef canm kocamla aramı açtıkları için bazen mecbur kalıyorum yuvam için. Ama eskisi gibi değilim arada giderim yine millete karşı o da .
O zaman iş kocanda bitiyor arkadaşım.
Seni kullanmalarına nasıl izin veriyor ki?

Benim eşim nasıl desem genelde benim ağzımın içine bakar git diye baskı yapmaz . Fakat ailesi eşime karşı çok baskıcı kız gibi yetstirmisler asla ailesine karşı gelemez evin tek oğlu gelirse de evlatlıktan silerler. Sadece arada savunuyor fakat ailesi kendini acindirdgi için bazen ben bile diyorum acaba bende mi hata var diye :)

O zaman iş kocanda bitiyor arkadaşım.
Seni kullanmalarına nasıl izin veriyor ki?
Eşim pek anlamaz kullaniyorlarmi kullanmiyorlarmi. O gidip gelmeme karışmaz bana bırakır fakat gitmezsem eğer bir şekilde aramızı açıyorlar

Bence gitmeyin. İnsan bir gecmis olsun der.
Millete gosteris yspacaklar diye kendinizi yormayin.

Eşim bile gitme dedi ise sırf gelin gelmedi dedirtmemek için bile gitmem.
Kime ne ya gelirim giderim.
Kaynananızda ayrı vaka zaten. Çok daha fazla mesafe koysanız daha hayırlı olucak size.

Eşim bile gitme dedi ise sırf gelin gelmedi dedirtmemek için bile gitmem.
Kime ne ya gelirim giderim.
Kaynananızda ayrı vaka zaten. Çok daha fazla mesafe koysanız daha hayırlı olucak size.
Mesafe koymadim halde mesafelisn hergun gelmiyon diye kocamla aramı açan insanlar. Artık sorun çıkmasın diye katlaniyorum bunlara mecburum cunku

Eşinin bu seferlik gelmesin demesine de takıldım.
Gitmek zorunda değilsin ,gidersen de iyi niyetinden gidersin bu kadar net!
Sorun tam da şurda başlıyor aslında ''kim ne der''?
Bunu düşünmekten isteklerimizi öteliyoruz. Ya da yapmak istediğimiz asıl şeyi.
3. kişileri hayatınızın merkezine koymayın bu kadar. Bu hayat,bu evlilik sizin.

Hasta olmasanda yardıma gitmek zorunda değilsin,çayada gitme hasta halinle ne işin var daha kötü olursun,şuan ben de grip oldum başımı kaldıracak halim yok,eve misafir gelse kabul etmem ailecek hasta olduk bahardan kaynaklı heralde.

birkaç sefer gittim ya . Alıştı güya. Ama kıymetimi bilse gitmedigim zamanlarda sorun cikarmasalar seve seve giderim tabiki yarın Birgün bizde yaslanicaz ama dediğim gibi olnuyor
Hayatimda bir defa bile kayinvalidemin evini supurmedim. O yuzden gelsin diye beklemez.
Siz alistirmissiniz bu yuzden her defasinda sizden bekliyor.
Diger uyelerin de yazdigi gibi siz oglunun esisiniz, temizlikcisi degil.
Biraz kendi degerinizi bilin.

Eşim pek anlamaz kullaniyorlarmi kullanmiyorlarmi. O gidip gelmeme karışmaz bana bırakır fakat gitmezsem eğer bir şekilde aramızı açıyorlar
Arkadaşım yanlış anlama da eşin bunu anlamayacak kadar saf değil ya.
Eşin anlamıyorsa bile sen durumu neden anlatmıyorsun ki?

bu kadar uğraşıp oralara geleceğine bi temizlikçi tutsa işi hallolmuştu.

Kendi akrabamiz ya çaya gitmeyi dusunuyorum
O zaman da temizliğe gelince hasta ama
Çaya gelince canlandı bak bak derler.

Millet der yani ona takılıp kalırsan yandın.
Kv senden yardım bekliyorsa bi sorsaydı müsait misin şu güne misafir çağırdım. Bi tatlı tuzlu falan yapabilir misin? Diye. (Temizliği hiç karıştırmıyorum bile)

Bugün hastasın bitti ya
Ne temizliğe yardımı ne çaya gitmesi sen de..

He hastayken bile eşine laf ederlerse yazık yani.
Sen de dersin artık;
"Hastalığım bile önemsenmiyor
Geçmiş olsun demeyi bırak bir de benden iş bekleniyor. Çok üzgünüm, kendimi değersiz hissediyorum".

Genelde hep tatlı diliyle sana zahmet diye cagirdi bende hep giderdim. Bir gün hastalandim gelemem dedigimde illa iyilestiginde gel dedi. O gün bugündür yine tatlı dil kullanır ama gelmediğim zaman bozulur onun için tatlı dilinde inanmiyorum

He hastayken bile eşine laf ederlerse yazık yani.
Sen de dersin artık;
"Hastalığım bile önemsenmiyor
Geçmiş olsun demeyi bırak bir de benden iş bekleniyor. Çok üzgünüm, kendimi değersiz hissediyorum".
Evlendigimiz günden beri ailesine olan sinirimi hep eşimden çıkardığım için onunda daha fazla kötü olmak istemiyorum. Kendi gözü görsün ben yine aileni çok seviyorum demeye devam edicem. Bir de bu dilden deneyim diğer türlü sikayetlerle bieyere varamiyorum

Kafam allak bullak oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…