Haksızmıyım?

hemsireeis

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2017
3
0
1
30
Merhaba hanımlar iyi geceler hepinize uzun yıllardır kk yi takip etmeme rağmen üye olmamıştım ama bu defa içinden çıkamayacağım bir sorun ile karşı karşıyayım ben 22 yaşındayım benden büyük küçük herkesin yorumu benim için değerli ve önemlidir lütfen tavsiyelerinize ihtiyacım var. Seneye üniversite de son senem 1 yıldır bir birlikteliğim var . fakat ne onun ailesi nede benim ailem okudugumuz için henüz bilmiyor yani ondan bi kaç kişi bendende bi kaç kişi biliyor fakat onun ailesi istemiyor benim de ablamlarım henüz çok bişey olmadığı için önemsemiyor ilişkiyi ama biz ciddi düşünüyorduk taa ki bugüne kadar
Aynı şehirde okumuyoruz ama aynı yerde yaşıyoruz görüşmek istediğini söyledi gayet hoş hazırlandım bir restoranta gittik oturdum 10 dk içinde o da geldi . Şu an annesi evde değil ablası abisi ve babasıyla kalıyor bu arada. Buluştuk konuşuyoruz ama geldigimizden bu yana hiç görüşememişiz nasıl özlemişiz falan derken bir telefon ablası eve gel köpeğin teli yırtıp kaçmış bu cehennem gibi havada koşarak beni bırakıp oturmasıyla kalkması bir oldu ben yine bişey demeyip olduğu gibi kalkıp evime gittim neyse mesaj attım 10 dakika geçmişti koydum yerine ablam bahçede yakalamış diyor ablan madem yakaladı seni neden çağırıyor falan diye biraz ima ettim acaba benim yanında olduğunu mu anladı falan diye sonra anladı sen benim ablamı nasıl suçlarsın falan demeye başlayıp kabalaştı benim sinirimde bozuldu o da edepsizlik yapıp bir özür bile dilemedıgı için bu ilişkiyi sonlandırdım sizce çok mu fevri davranmışım yoksa haklımıyım buna göre karar vermeyi düşünüyorum ikilemdeyim .
Uzun olduysa kusura bakmayın hepinize şimdiden teşekkür ederim

Şöyle istemiyorlar istedikleri gelin kriterlerine uymuyormuşum ve beni hiç bir şekilde tanımayan bilmeyen insanlar bunlar görücü usulü istiyorlar biricik oğullarına
Benim düşüncem ilişkilerde ailelerin birbirlerini kabullenmeleri ve saygı duymaları yönünde, abla çok baskın bi karakter , sevgili pasif , şimdiden seni istemiyorlar diye sana iletmişse yakın zamanda ota boka kavga çıkarıp senden ayrılmaya çalışacak hatta sana çeşitli baskılar kurup kavgayı senin çıkarmana sebep olacak, onu giyme bunu yapma vs.
Ailesinin kafasinda ki gelin kalıbına seni oturtmaya çalışacak ama o kalıp sana dar gelecek, mutsuz olacaksın , yenilmiş ve çaresiz hissedeceksin.
Şuan kesinlikle çaresiz değilsin "ben buyum begenmiyolarsa ya yol alır gidersin ya beni kabullendirirsin" diye restini çek bakalım neler olacak.

En ufak imada kabalasan adam, ciddi bir sorunda canavara evrilir, o yuzden çok dogru bir karar olmus ayrilmak.

Seven erkek herkese karsi önce sevdigini korur.sevdigiyle cidi birseyler olsun diye caba gösterir.ama o tam tersini yapiyor gibime geldi inan ki sen birakmasan yarin öbür gün ailesini bahane ederek o seni yari yolda birakir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…