Haksizmiyim?

melankolik_24

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2016
3.746
4.199
133
Yurtdisinda yasiyorum fuarda tercüman olarak calismak icin teklif almistim.(Türk bir firmadan) Tamam, dedim onlarda tamam dedi sonra bir ses cikmadi. Normalde calismam gereken tarih yarin olcakti. Bugün bir az önce mesaj yazmislar. Yarin calisiyorsunuz degil mi diye, ben de sizden ses cikmadi, vazgectiginizi düsündüm yazdim. Sonra cevap geldi aaa olurmu tabi calisiyorsunuz servis elemanligi yapcaksiniz(tercüman olarak anlasmistik) ve su kadar ücret alcaksiniz yazdi. Yazdigi ücret anlastigimizin cok altinda. Ben de konusma metnini attim ve bu sekilde konusmustuk yazdim. Sonra bir süre cevap gelmedi. Sonra karistirmisim evet dedigimiz gibi yazdi ama parayi en son calistiginiz günün sonunda aliyorsunuz yazdi. Ben de her calistigim günün sonunda alirsam daha iyi olur yazdim. O da sartlar bu sekilde size yolladigim belgede oldugu gibi yazmis(belge yollamadi). Ben de bana bir sey yollamadiniz yazdim. O da su an biliyorsunuz iste, sorun var mi, calisiyormusunuz yazmis. Ben de malesef o sekilde olmaz yazdim. Cünkü elimde bir sey de yok parami ödemeseler, iddia edemem bir sey. Ama su an kendimi kötü hissediyorum.(paraya ihtiyacim oldugundan degil) Size güvenmiyorum izlenimi verdigim icin ve sanki onlari yari yolda birakmis gibi oldugum icin kendimi kötü hissediyorum. Sizce abartmismiyim?

Doğru olanı yapmışsın. Yarı yolda kalmazlar merak etme.

Simdi yine yazmis firmanin patronuna söyleyin isterseniz diye. Bu bana yazanlar aradaki acenta.

guvenılır degıller onlar sızı oraya gıdın dıye ıkna edıp servıs ıcın bulundurup gerekırse tercumanlıkta yapın dıye ekstra yardım ısteyıp normal servısde calısanlarla ıs sonunda aynı parayı verecekler.

Bende aynisini düsündüm, o yüzden güvenemedim ama daha önceden sirketin patronuyla görüsmüstüm tercümana ihtiyac duyan seviyeli düzgün biri gibiydi o yüzden icim rahat etmedi yari yolda mi kalir acaba diye.

Sevinmistim belki orda yeni insanlar tanirim belki is firsatlari falan cikar karsima diye. Hem de benim icin bir tecrübe olacakti.

Sizi çok amaçlı eleman olarak kullanıp. En düşüğü hangisi alıyorsa fiyatlandırmayı ondan yapacaklarmış. Üstüne hakkınızı arayacağınız resmi bir belgede yokmuş. En iyisini yapmışsınız. Babanızın oğlu değil hiç biri. Hoş babanızın oğluna bile yapmayın.

Çok iyi yapmışsın. Ne kôtü hissetmesi.
Sanslarin denemişler baya.
nasıl bir firmaysa profosyonellikle alakalari yok.
Paranida alamazdin bence.

Haklısınız. İş hayatında böyle tutarsızlıklar olmaz ki. Yok şimdi biliyorsunuz işte falan hiç profesyonel yaklaşım değil yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…