- Konu Sahibi kalbiminsahibisin
Aynısından bende de var ama diyemiyorum kv rahmetliBeğenmeyen anasının evine gitsin.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynısından bende de var ama diyemiyorum kv rahmetliBeğenmeyen anasının evine gitsin.
Psikolojik destek almasını sağlayın. Belki o zaman düzelirAyni gun ust uste yemiyor ama diger gun yiyor aslinda esimde bana cok yardimci cocuklar konusunda ev temizligi konusunda gercekten elim ayagim gibi ama yemek konusunu asamiyoruz bi turlu isten geldigim icin bu sekilde davranmasi cok agir geldi demek ki benim hiç önemim yok yorulmuşum üzülmüşüm hiç umrunda degil
Bırak cami avlusuna.Aynısından bende de var ama diyemiyorum kv rahmetli![]()
Diğer işlere yardımcı olması lütuf değil kiAyni gun ust uste yemiyor ama diger gun yiyor aslinda esimde bana cok yardimci cocuklar konusunda ev temizligi konusunda gercekten elim ayagim gibi ama yemek konusunu asamiyoruz bi turlu isten geldigim icin bu sekilde davranmasi cok agir geldi demek ki benim hiç önemim yok yorulmuşum üzülmüşüm hiç umrunda degil
Adliye yakın olsa her gün bosarimBırak cami avlusuna.![]()
AdliyedeAdliye yakın olsa her gün bosarim![]()
Eşin de hem çalışıp hem yemek yapabilir. Şartlar eşit.Herkese merabalar direk konuya girmek istiyorum eşim yemek konusunda çok çeşitlidir her zaman dört dörtlük yemek ister bugün yediğini yarın yemez yâda öğlen yediğini akşama yemez bu zamana kadar dikkat ettim yediği istediği gibi hazırladım.dogum iznim bitti ve ise döndüm. Dün akşam işten geldim bi önceki günden yemek vardı bende yemek yapmadım hem 2 küçük çocuğum var hemde işten gelmiştim. Çorba salata pilav ve anayemek vardı. Gördü ve delirdi neden aynı yemek yeniyormuş onun yemedigini bilmiyormuşum.yine şirinlik yaptım bak bugün ekstra çorbamız var dedim yok hala işi kavgaya çevirdi. Bak işten geldim bu her zaman böyle değil dedim hem çalışıp hem yemeğini yapacaksin dedi 2 gündür konuşmuyorum haksizmiyim
Allahım sana sabır versin söyleyeceklerim bu kadarHerkese merabalar direk konuya girmek istiyorum eşim yemek konusunda çok çeşitlidir her zaman dört dörtlük yemek ister bugün yediğini yarın yemez yâda öğlen yediğini akşama yemez bu zamana kadar dikkat ettim yediği istediği gibi hazırladım.dogum iznim bitti ve ise döndüm. Dün akşam işten geldim bi önceki günden yemek vardı bende yemek yapmadım hem 2 küçük çocuğum var hemde işten gelmiştim. Çorba salata pilav ve anayemek vardı. Gördü ve delirdi neden aynı yemek yeniyormuş onun yemedigini bilmiyormuşum.yine şirinlik yaptım bak bugün ekstra çorbamız var dedim yok hala işi kavgaya çevirdi. Bak işten geldim bu her zaman böyle değil dedim hem çalışıp hem yemeğini yapacaksin dedi 2 gündür konuşmuyorum haksizmiyim
Hem 2 cocuk hem siz calısıosunuz hemde yemek yapmadığı gibi olanıda begenmiyo öylemi?zıkkım ye derdm netHerkese merabalar direk konuya girmek istiyorum eşim yemek konusunda çok çeşitlidir her zaman dört dörtlük yemek ister bugün yediğini yarın yemez yâda öğlen yediğini akşama yemez bu zamana kadar dikkat ettim yediği istediği gibi hazırladım.dogum iznim bitti ve ise döndüm. Dün akşam işten geldim bi önceki günden yemek vardı bende yemek yapmadım hem 2 küçük çocuğum var hemde işten gelmiştim. Çorba salata pilav ve anayemek vardı. Gördü ve delirdi neden aynı yemek yeniyormuş onun yemedigini bilmiyormuşum.yine şirinlik yaptım bak bugün ekstra çorbamız var dedim yok hala işi kavgaya çevirdi. Bak işten geldim bu her zaman böyle değil dedim hem çalışıp hem yemeğini yapacaksin dedi 2 gündür konuşmuyorum haksizmiyim