Haksizmiyim

Ayni gun ust uste yemiyor ama diger gun yiyor aslinda esimde bana cok yardimci cocuklar konusunda ev temizligi konusunda gercekten elim ayagim gibi ama yemek konusunu asamiyoruz bi turlu isten geldigim icin bu sekilde davranmasi cok agir geldi demek ki benim hiç önemim yok yorulmuşum üzülmüşüm hiç umrunda degil
Psikolojik destek almasını sağlayın. Belki o zaman düzelir

Ne gerek var bu kadar çeşit yapmaya? Bi çorba bi salatayla da doyulabilir. 2 çeşit yemek yapıp bırakın daha fazlasını istiyorsa kendi yapsın. Yemezse yemesin kendi bilir. Çocuk gibi peşinden mi kosucaksiniz

Ayni gun ust uste yemiyor ama diger gun yiyor aslinda esimde bana cok yardimci cocuklar konusunda ev temizligi konusunda gercekten elim ayagim gibi ama yemek konusunu asamiyoruz bi turlu isten geldigim icin bu sekilde davranmasi cok agir geldi demek ki benim hiç önemim yok yorulmuşum üzülmüşüm hiç umrunda degil
Diğer işlere yardımcı olması lütuf değil ki
Çocuk ikinizin elbet bakacak evde ikiniz yaşıyorsunuz elbette temizliğe yardım edecek

üstelik çalışıyorsunuz yemeğe de yardım edecek kusura bakmasın
O zaman hizmetçi alsın basit

Ayak uyduramıyorsa annesinin evinde paşa oğlu olmaya devam edebilirdi

Bugüne kadar nasıl yapıp yetiştirdiniz ben ona şaşırdım açıkçası. Birde yeni doğum yaptınız yanlış anladıysam. Yemeğin çeşidine laf eden adam hazırlanma toplama yardım vs hiç elini sürmüyodur tahminimce. Nasılsa bi tartışma olmuş değerlendirin bunu fırsat bu fırsat daha yapmayın. Hangi ara işten geliyosunuz hemen mutfağa dalıp yemek mi yapıyorsunuz çocuklar zaten gün boyu sizi bekliyodur onlarda sıralarını bekliyo anlamadımki ne zaman ortalığı topluypsunuz. Kucağınıza alıp oynamayı bırakın konusmaya fırsatınız oluyomu. Daha çok soru varda kafamda çok uzar

Yemek konusunda çok hassassa kalkıp kendi yapsın bir zahmet bakalım öğlene ayrı akşama ayrı yemek yapabiliyor mu?

Başkası yapınca, yemiyorum diye şımarıklık yapmak kolay geliyordur tabi.

Evdeyken bile öğlene ayrı akşama ayrı yemek yapılmaz ne demeye böyle bir hizmet sunduysanız eşinize.

Eve geldiğimde ev toplu supurulmus oluyor bazen yeyip direk kalkiyorvbazen topluyor yardım ediyor her gün 4 yemek yapmıyorum tabiki baktığımız varken o yapıyor onun olmadığında ben yapıyorum yinede çok ağrıma gitti böyle bisey yapması bugünde yemek yapmadım kendine makarna yapti

Sizde calisiyorsunuz yani yemiyirsa yemesin kendinizi ezik psikolojisinden bir sıyırın.hem cocuk hem is hem ev isi..valla bravo boyle kadinlarimiz oldugu surece erkeklerin sirti yere gelmez.tabi pasan niye begensin yemegi simartmissiniz.
Evliyim 2 cocugum var bende calisiyorum yemegi temizligi ben yaparim yetistiremedigimde disarida yeruz veya makarna salata veya pilav salata yeriz.haa begenmiyorsa kapi acik ister disarda yer ister kendi pisirir hep beraber yeriz.calisiyorsunuz ama esinize muhtacsiniz gibi tezatlardasiniz bilemedim.hani calismayan kadini anlarim da sizi anlayamiyorum kendinize bu eziyet neden?

Aynı seyi yemek istemiyorsa kendi yapsin farkli yemek durduk yere bu kadar tepki verrmesi aldatmadigina emin misnz bana bska bi.durum var gibi geldi de

Kimileri baştan öyle alıştırmayın diyor ama maalesef uygulamada o iş öyle olmuyor. Anaları paşam prensim diye her istediklerini yedirip özel yemekler yaptıkça evliliğin ilk zamanları alıştırmak isteseniz de değişmiyor. Çocuğum yok henüz, ilerde çocuk olduğunda biraz alışmış olsun diye ara sıra ne zaman normal bir şeyler hazırlasam yemek yüzünden tartışırız.Sen yemeği yap biraz da dediğimde ; tamam sende yapma deyip günlerce dışarıdan yemek siparişi verir biliyorum yani huyunu. Bana göre tek suçlu var oda anneleri. Bu kadar basit.

Herkese merabalar direk konuya girmek istiyorum eşim yemek konusunda çok çeşitlidir her zaman dört dörtlük yemek ister bugün yediğini yarın yemez yâda öğlen yediğini akşama yemez bu zamana kadar dikkat ettim yediği istediği gibi hazırladım.dogum iznim bitti ve ise döndüm. Dün akşam işten geldim bi önceki günden yemek vardı bende yemek yapmadım hem 2 küçük çocuğum var hemde işten gelmiştim. Çorba salata pilav ve anayemek vardı. Gördü ve delirdi neden aynı yemek yeniyormuş onun yemedigini bilmiyormuşum.yine şirinlik yaptım bak bugün ekstra çorbamız var dedim yok hala işi kavgaya çevirdi. Bak işten geldim bu her zaman böyle değil dedim hem çalışıp hem yemeğini yapacaksin dedi 2 gündür konuşmuyorum haksizmiyim
Eşin de hem çalışıp hem yemek yapabilir. Şartlar eşit.

Herkese merabalar direk konuya girmek istiyorum eşim yemek konusunda çok çeşitlidir her zaman dört dörtlük yemek ister bugün yediğini yarın yemez yâda öğlen yediğini akşama yemez bu zamana kadar dikkat ettim yediği istediği gibi hazırladım.dogum iznim bitti ve ise döndüm. Dün akşam işten geldim bi önceki günden yemek vardı bende yemek yapmadım hem 2 küçük çocuğum var hemde işten gelmiştim. Çorba salata pilav ve anayemek vardı. Gördü ve delirdi neden aynı yemek yeniyormuş onun yemedigini bilmiyormuşum.yine şirinlik yaptım bak bugün ekstra çorbamız var dedim yok hala işi kavgaya çevirdi. Bak işten geldim bu her zaman böyle değil dedim hem çalışıp hem yemeğini yapacaksin dedi 2 gündür konuşmuyorum haksizmiyim
Allahım sana sabır versin söyleyeceklerim bu kadar 🤦🏼‍♀️

Ama siz her söylenene karşı kocanızı savunuyorsunuz yani çok iyiymiş aslında anlattığınıza göre kocanız takmayın bir kerecikten bir şey olmaz !

Hem 2 cocuk hem siz calısıosunuz hemde yemek yapmadığı gibi olanıda begenmiyo öylemi?zıkkım ye derdm net

Back
X