Haksizmiyim

Herkese merabalar direk konuya girmek istiyorum eşim yemek konusunda çok çeşitlidir her zaman dört dörtlük yemek ister bugün yediğini yarın yemez yâda öğlen yediğini akşama yemez bu zamana kadar dikkat ettim yediği istediği gibi hazırladım.dogum iznim bitti ve ise döndüm. Dün akşam işten geldim bi önceki günden yemek vardı bende yemek yapmadım hem 2 küçük çocuğum var hemde işten gelmiştim. Çorba salata pilav ve anayemek vardı. Gördü ve delirdi neden aynı yemek yeniyormuş onun yemedigini bilmiyormuşum.yine şirinlik yaptım bak bugün ekstra çorbamız var dedim yok hala işi kavgaya çevirdi. Bak işten geldim bu her zaman böyle değil dedim hem çalışıp hem yemeğini yapacaksin dedi 2 gündür konuşmuyorum haksizmiyim
4 *4 lük yemek bekliyorsa şehzade selim, sizin calısmanızı istemeyecek ozaman. Prenses gibi evde duracsksın rahat rahat hem küçük çocuklarınla ılgıleneceksın hemde yemeklerını yapacaksın. Ne akıllı adamlar var dımi eve çift maaş gırıyo dıye kasılırken aynı zamanda müşterek olan hayatı full bayana yüklemeye calıdıyorlar böylelerine nanik :KK67:

Ama siz her söylenene karşı kocanızı savunuyorsunuz yani çok iyiymiş aslında anlattığınıza göre kocanız takmayın bir kerecikten bir şey olmaz !
Hayır savunmuyorum tabiki de yani hiç yardım etmeyen elini biseye vurmayan bi tıp değil bunu yazmak istedim ama yemek konusunda asla uyuşmuyoruz yani o gün aynı yemeği yiyeceğine 2 yumurta kir onu yeyim der

Sizin adınıza çok sevindim. Maalesef kötü alışmış. Bence hiç taviz vermeyin ister yesin ister yemesin. Eninde sonunda alışacak. Siz onun hizmetçisi değilsiniz. Çok istiyorsa kendisi yapsın ayrıca 2 çocuğunuz var. Günah sizede. Bu kadar yük ağır. İki gün sonra siz elden ayaktan düşersiniz o dimdik devam eder.

4 *4 lük yemek bekliyorsa şehzade selim, sizin calısmanızı istemeyecek ozaman. Prenses gibi evde duracsksın rahat rahat hem küçük çocuklarınla ılgıleneceksın hemde yemeklerını yapacaksın. Ne akıllı adamlar var dımi eve çift maaş gırıyo dıye kasılırken aynı zamanda müşterek olan hayatı full bayana yüklemeye calıdıyorlar böylelerine nanik :KK67:
Evet bir de diyor ki hem çalışıp hem yemeğini yapacaksın o zaman çalışma evinde otur diyor

Sizin adınıza çok sevindim. Maalesef kötü alışmış. Bence hiç taviz vermeyin ister yesin ister yemesin. Eninde sonunda alışacak. Siz onun hizmetçisi değilsiniz. Çok istiyorsa kendisi yapsın ayrıca 2 çocuğunuz var. Günah sizede. Bu kadar yük ağır. İki gün sonra siz elden ayaktan düşersiniz o dimdik devam eder.
Zaten önünden aldım yetmiyormuşum dedim ve çöpe doktum

Az yesinde hizmetçi tutsun. Benim eşimde masayı dört dörtlük bekler ama ben çalısmiyorum. Yani hem çalışıp hem nasıl yetisebileceksiniz. ya siz de calisirsiniz ev işleri müşterek olur. Ya da o çalışır siz ev ve çocukla ilgilenirsiniz istediği masayı hazirlarsiniz. Öyle bir dünya yok yani kendi yapsın

Çalışan bayanlara soruyorum cidden akşamları ne yiyorsunuz yemek yaiyormusunuz yâda yapabiliyormusunuz
Ben size annemi yazayım çalışıyor yemek yapmaz genelde babamla annemin arası iyi değil ama babam yemek yapar onun çalışma saatleri daha az

sadece çorba yedıgımız zamanlar da oluyor
Ayrıca babam kendi ütüsünü kendi yapar bir şekilde şuan büyüğüz de küçükken babam bize daha çok baktı

gördüğünüz gibi 2 eli 2 ayağı olan insan yapabiliyor
Babam anneme böyle şeyler dese o tabağı kafasında kırar bunu bildiğinden diyemez

Çok iyi yapmışsınız.
Neden böyle alıştırdınız...
Çok istiyorsa kendi yapsın yada dışarıdan söylesin, bakalım nasıl oluyor.

Kölemisiniz, çalış adama kadınlık yap ev işi yap iki çocuk ise git gel birde beyimiz hergun taze yemek istiyor...

Ben çalışmıyorum, 14 aylık bebeğime bakıyorum. Ev işi canım isterse yapıyorum, bugün istedi mesela evi baştan aşşa mis gibi yaptım. Yemek yapmak istemezsemde eşimi arıyorum yemek yapmadım ne yiyelim diyorum.
Benim bu yaşadığım sizinde hakkınız.

Valla ben ev hanımıyım 4 çeşit yemeği bir arada görmemiştir kocam. Ne gerek var zaten. Sırf canım istemiyor diye yemek yapmadığımda çok olur. İnsanlık hali olabilir der geçer. bırakın çeşit az demesini, yemek yok diye trip atsa bile döverim. Anam beni ona hizmetçi diye mi doğurdu. Siz neden, nasıl katlanıyorsunuz bu duruma, hayret bir şey.

Herkese merabalar direk konuya girmek istiyorum eşim yemek konusunda çok çeşitlidir her zaman dört dörtlük yemek ister bugün yediğini yarın yemez yâda öğlen yediğini akşama yemez bu zamana kadar dikkat ettim yediği istediği gibi hazırladım.dogum iznim bitti ve ise döndüm. Dün akşam işten geldim bi önceki günden yemek vardı bende yemek yapmadım hem 2 küçük çocuğum var hemde işten gelmiştim. Çorba salata pilav ve anayemek vardı. Gördü ve delirdi neden aynı yemek yeniyormuş onun yemedigini bilmiyormuşum.yine şirinlik yaptım bak bugün ekstra çorbamız var dedim yok hala işi kavgaya çevirdi. Bak işten geldim bu her zaman böyle değil dedim hem çalışıp hem yemeğini yapacaksin dedi 2 gündür konuşmuyorum haksizmiyim
Neden bu kadar yüz verdiniz. Siz hem çalışıp hem çocuklarla ilginenip üstüne yemek yaparken koca diye evlendiğiniz adam ne yapıyor

tam bir ayı

Back
X