- 6 Mayıs 2010
- 1.357
- 2.165
- 333
- Konu Sahibi kalbiminsahibisin
Vicdan bacim vicdan, adamda once 2 cocuklu calisan esinden dort dortluk yemek beklemeyecek vicdan olacak..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
4 *4 lük yemek bekliyorsa şehzade selim, sizin calısmanızı istemeyecek ozaman. Prenses gibi evde duracsksın rahat rahat hem küçük çocuklarınla ılgıleneceksın hemde yemeklerını yapacaksın. Ne akıllı adamlar var dımi eve çift maaş gırıyo dıye kasılırken aynı zamanda müşterek olan hayatı full bayana yüklemeye calıdıyorlar böylelerine nanikHerkese merabalar direk konuya girmek istiyorum eşim yemek konusunda çok çeşitlidir her zaman dört dörtlük yemek ister bugün yediğini yarın yemez yâda öğlen yediğini akşama yemez bu zamana kadar dikkat ettim yediği istediği gibi hazırladım.dogum iznim bitti ve ise döndüm. Dün akşam işten geldim bi önceki günden yemek vardı bende yemek yapmadım hem 2 küçük çocuğum var hemde işten gelmiştim. Çorba salata pilav ve anayemek vardı. Gördü ve delirdi neden aynı yemek yeniyormuş onun yemedigini bilmiyormuşum.yine şirinlik yaptım bak bugün ekstra çorbamız var dedim yok hala işi kavgaya çevirdi. Bak işten geldim bu her zaman böyle değil dedim hem çalışıp hem yemeğini yapacaksin dedi 2 gündür konuşmuyorum haksizmiyim
Hayır savunmuyorum tabiki de yani hiç yardım etmeyen elini biseye vurmayan bi tıp değil bunu yazmak istedim ama yemek konusunda asla uyuşmuyoruz yani o gün aynı yemeği yiyeceğine 2 yumurta kir onu yeyim derAma siz her söylenene karşı kocanızı savunuyorsunuz yani çok iyiymiş aslında anlattığınıza göre kocanız takmayın bir kerecikten bir şey olmaz !
Evet bir de diyor ki hem çalışıp hem yemeğini yapacaksın o zaman çalışma evinde otur diyor4 *4 lük yemek bekliyorsa şehzade selim, sizin calısmanızı istemeyecek ozaman. Prenses gibi evde duracsksın rahat rahat hem küçük çocuklarınla ılgıleneceksın hemde yemeklerını yapacaksın. Ne akıllı adamlar var dımi eve çift maaş gırıyo dıye kasılırken aynı zamanda müşterek olan hayatı full bayana yüklemeye calıdıyorlar böylelerine nanik![]()
Zaten önünden aldım yetmiyormuşum dedim ve çöpe doktumSizin adınıza çok sevindim. Maalesef kötü alışmış. Bence hiç taviz vermeyin ister yesin ister yemesin. Eninde sonunda alışacak. Siz onun hizmetçisi değilsiniz. Çok istiyorsa kendisi yapsın ayrıca 2 çocuğunuz var. Günah sizede. Bu kadar yük ağır. İki gün sonra siz elden ayaktan düşersiniz o dimdik devam eder.
Zaten önünden aldım yetmiyormuşum dedim ve çöpe doktum
Kendi yapıyor sabah kahvaltı hazırladım çocuklarımla o uyuyordu öğlen kalktı kahvaltısını hazırlayıp yedi akşamda makarna yedipeki 2 gündür?
2 gün önce olmuş ya bu olay. ne yiyor 2 gündür akşamları?
Ben size annemi yazayım çalışıyor yemek yapmaz genelde babamla annemin arası iyi değil ama babam yemek yapar onun çalışma saatleri daha azÇalışan bayanlara soruyorum cidden akşamları ne yiyorsunuz yemek yaiyormusunuz yâda yapabiliyormusunuz
Ben bazen tost bazen patates kızartması köfte öyle çeşit vs midem bulanır bitmez ve yazık günah kızım ve ben varım eşimde olsa önüne peynir koysan yerdiÇalışan bayanlara soruyorum cidden akşamları ne yiyorsunuz yemek yaiyormusunuz yâda yapabiliyormusunuz
Neden bu kadar yüz verdiniz. Siz hem çalışıp hem çocuklarla ilginenip üstüne yemek yaparken koca diye evlendiğiniz adam ne yapıyorHerkese merabalar direk konuya girmek istiyorum eşim yemek konusunda çok çeşitlidir her zaman dört dörtlük yemek ister bugün yediğini yarın yemez yâda öğlen yediğini akşama yemez bu zamana kadar dikkat ettim yediği istediği gibi hazırladım.dogum iznim bitti ve ise döndüm. Dün akşam işten geldim bi önceki günden yemek vardı bende yemek yapmadım hem 2 küçük çocuğum var hemde işten gelmiştim. Çorba salata pilav ve anayemek vardı. Gördü ve delirdi neden aynı yemek yeniyormuş onun yemedigini bilmiyormuşum.yine şirinlik yaptım bak bugün ekstra çorbamız var dedim yok hala işi kavgaya çevirdi. Bak işten geldim bu her zaman böyle değil dedim hem çalışıp hem yemeğini yapacaksin dedi 2 gündür konuşmuyorum haksizmiyim
tam bir ayıHerkese merabalar direk konuya girmek istiyorum eşim yemek konusunda çok çeşitlidir her zaman dört dörtlük yemek ister bugün yediğini yarın yemez yâda öğlen yediğini akşama yemez bu zamana kadar dikkat ettim yediği istediği gibi hazırladım.dogum iznim bitti ve ise döndüm. Dün akşam işten geldim bi önceki günden yemek vardı bende yemek yapmadım hem 2 küçük çocuğum var hemde işten gelmiştim. Çorba salata pilav ve anayemek vardı. Gördü ve delirdi neden aynı yemek yeniyormuş onun yemedigini bilmiyormuşum.yine şirinlik yaptım bak bugün ekstra çorbamız var dedim yok hala işi kavgaya çevirdi. Bak işten geldim bu her zaman böyle değil dedim hem çalışıp hem yemeğini yapacaksin dedi 2 gündür konuşmuyorum haksizmiyim