Kocan ne diyo bu konuda o yok? Asıl seni takmayan kocan olmasın?Slm arkadaşlar olabildiğince kısaltarak sorumu sormak istiyorum 36 yaşında 3 çocuk annesiyim 12 yıllık evliyim kb ve kp kis öldümu her sene bende kalırlar önceden köyde beton ev yoktu soğuk oluyo diye geliyorlardı 3 sene önce ev yapıldı yeni gene düzen değişmedi kendi annem 4 sene önce yataga bağımlı kaldı babam çalıştığı için anneme kendi evimde bakıyorum babamda yardımcı oluyor tabi kayinvaldemle aramızda çok büyük sorunlar olmasa da bazı sebeblerden dolayi tatismalarimkz oluyordu geldigi zamanlar bn mesafeli davranıyorum o yüzden yakın zamanda tartismamzk oldu bnde dayanadim artık bu sene gelmeyin dedim anneme bakiyorum çocuklarım çok kucuk hem annem hem siz çok yoruluyorum en azından sen sağlıklısın kp sağlıklı sizde olunca çok yoruluyorum çünkü hiç bi ise el sürmez hep benden bekler kendimi artık kullanılmış hissediyorum birazda ondan artık dayanamadım kalsanız bile 1 ay en fazla dedim KV bu dediklerimi hiç takmadı gene gelecekler bu senede yani bn kötü birimiyim demesem beni düşünen yok desem gordumki takmiyolar ne yapayım artık isim icnden cikamiyorum
Esim birşey diyemiyor yaşlılar diyor ama bn kendi savununcada eşimi bn doldurmuş oluyomusum insan olan derki bu kadincagizjn yükü ağır biz bari idare edelim ama yok buraya gelip zaten yaptıkları bisy yok hep beraber oturuyoruz çalışmaya kalksam çalışamıyorum bakamiyo çocuklara iş yapmak istemiyo daha aslında kendi işini gorebiliyo onunda var rahatsizlari ama şuan düşkün yardıma muhtaç olan annem ne yapayım atayimmi kendi elden ayatktan duse elbet bakarım ama insanı saglikliyken usandirmayin dedimAslında güzel ve açıkça söylemişsin. Zaten evd hasta var çocuklar bar, kendi evlerinde duramıyor mu bu yaşını alan insanlar anlamam. Elleri ayakları tutuyorsa ne işleri var acabaAllah sabır versin ne diyelim. Kocanda biter bu iş. Ama seni köle görüyorlar sanırım. Kocan dahil
Söylüyorum canım ama kadın takmiyo o kadar ağır konuştum halen umursamiyo anlamadım nasıl gururu varGelmeden bir kaç gün önce telefon açıp gelmelerini istemediğini yineleyin. Kavgaysa kavga. Küstürün gerekirse. Küsen evinde oturur.
Esim ses cikaramiyor ne yapayım gelmeyyeinmi diyeyim diyor nasıl derim diyo hep kp çok saga sola anlatır bize bakamiyolar sokağa attılar der diyorBütün bunlar olurken eşiniz nerede?
Kv karşısında sesiz kalmıyorum durduk yere kavgacı biri olmadım huzursuzluk olsun istemem ama bakıyorum bu yaptıklarım iadare değil sağlık olmuşKocan ne diyo bu konuda o yok? Asıl seni takmayan kocan olmasın?
Geldiklerinde aman buyugumdur demeden ne yemek yapacaksın ne de bir şey ama sende o dirayeti pek göremedim bunca yıl ses etmemissin...
Sende huzur yok yıllardır, tam da işte böyle aman ağzımızın tadı kaçmasın dediğin için. Kocanda iş yok hiç kızma kvye kpye. Kendisi baksın anası gelince. Huzursuzluk gerekirse çıkacak yani.Kv karşısında sesiz kalmıyorum durduk yere kavgacı biri olmadım huzursuzluk olsun istemem ama bakıyorum bu yaptıklarım iadare değil sağlık olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?