Slm arkadaşlar olabildiğince kısaltarak sorumu sormak istiyorum 36 yaşında 3 çocuk annesiyim 12 yıllık evliyim kb ve kp kis öldümu her sene bende kalırlar önceden köyde beton ev yoktu soğuk oluyo diye geliyorlardı 3 sene önce ev yapıldı yeni gene düzen değişmedi kendi annem 4 sene önce yataga bağımlı kaldı babam çalıştığı için anneme kendi evimde bakıyorum babamda yardımcı oluyor tabi kayinvaldemle aramızda çok büyük sorunlar olmasa da bazı sebeblerden dolayi tatismalarimkz oluyordu geldigi zamanlar bn mesafeli davranıyorum o yüzden yakın zamanda tartismamzk oldu bnde dayanadim artık bu sene gelmeyin dedim anneme bakiyorum çocuklarım çok kucuk hem annem hem siz çok yoruluyorum en azından sen sağlıklısın kp sağlıklı sizde olunca çok yoruluyorum çünkü hiç bi ise el sürmez hep benden bekler kendimi artık kullanılmış hissediyorum birazda ondan artık dayanamadım kalsanız bile 1 ay en fazla dedim KV bu dediklerimi hiç takmadı gene gelecekler bu senede yani bn kötü birimiyim demesem beni düşünen yok desem gordumki takmiyolar ne yapayım artık isim icnden cikamiyorum