Haksızsam söyleyin kabul edicem...

başın sağolsun

kırılmakta haklısın baş sağlığı dilemeliler sana destek olmalilardı.

bebek içn gelmişler belki rahatsız etmek istememişlerdir niyetlerini bilemediğim için kötü düşünmek istemem

sende bundan sonra onlara hak ettiği gibi muamele edersin, evlerine pek gitmezsin tabi yine saygılı olursun ama mesafeyi de korursun

haklısın canım da haklı olsan da bir şey değişmeyecek boşver, az görüş lafını da çok etme onları da böyle kabullen. benim eşimin ablası ne nişanımıza ne düğünümüze geldi. hadi nişanda kar kıştı bebeği ufaktı da düğüne gelebilirdi oysa. sadece nikaha geldi istanbul'da yaptığımız için onu. evlendik evime hayırlı olsuna gelmedi, bi kere yemeğe çağırmadı. bir de benim için "aqua beni pek sevmiyor galiba davranışları soğuk" diyormuş :)

ben hiç bir şey demedim ama lafını bile etmiyorum hiç bir şey olmamış gibi devam ediyorum napayım durduk yere canımı ona mı sıkayım :) eşim de farkında çok samimi olmayı o da istemiyor çünkü o da eniştesini sevmiyor ablasının eşinin yani o yüzden arada mesafe var saygı var çok samimi değiliz dedikoduya da mahal vermiyoruz başkalarının yanında söyleyip öylece geçinip gidiyoruz. sen de eşinle çocuklarınla mutluysan yapacak bir şey yok. kapının dışında kalanlar için hiç canını sıkıp huzurunu bozma :)

Back