Valla bi sorun yok dedi tatlım ne bilim bende anlamadım ki haftaya tekrar gidecem gebe olma durumunu geçtim ben 2. Adet tarihim geldi nerdeyse ben şuan adet olma derdindeyimCnm bi kac yerde okumustum tsh hormonunun 2 nin altinda olmasi gerekiyo diye 2 nin ustunfr olmasi bile gebelige engel olabilirmis doktoruna danis istersen digerlerinde bi sorun yok gibi ilk olan zaten kan sayimi
Bnde vallaValla bi sorun yok dedi tatlım ne bilim bende anlamadım ki haftaya tekrar gidecem gebe olma durumunu geçtim ben 2. Adet tarihim geldi nerdeyse ben şuan adet olma derdindeyim
Canım kaç aydır bebek düşünüyosunuz genelde stresten ilk aylar geçikebiliyormuşValla bi sorun yok dedi tatlım ne bilim bende anlamadım ki haftaya tekrar gidecem gebe olma durumunu geçtim ben 2. Adet tarihim geldi nerdeyse ben şuan adet olma derdindeyim
Yumurtladogonizi nasil anliyosunuz ya ovul testimi yapiyosunuzCanım kaç aydır bebek düşünüyosunuz genelde stresten ilk aylar geçikebiliyormuş
Benimde 5gün geçti doktora gittim hiç geçmezdi çünkü tarlusal verdi eve geldim içemeden adet oldum .. ama benim yumurtlamam da geç oldu bu ay o yüzden gecikiyormuş kaç gün geç yumurtlarsan üzerine 14 koyup adet olacağın günü bul canım belki sen de geç yumurtlama oldu
canım uzayan bi akıntı olur bi kaç gün öncesinde ve bende hangi taraftan olacaksa batma oluyoYumurtladogonizi nasil anliyosunuz ya ovul testimi yapiyosunuz
Ya o uzayan akinti bende 23 25 aralik arasinda oldu sonra adetime bi iki gun kala yani 9 aralığa yakin gene oldu ve bir hafta geldi o akinti yumurta aki gibi ve asiri yogundu bu neden olurki kac kere yumurtladim ben yada yumurtladiysam adet nerde kaldi ya uffcanım uzayan bi akıntı olur bi kaç gün öncesinde ve bende hangi taraftan olacaksa batma oluyo
Kaç gün geçti canım adetYa o uzayan akinti bende 23 25 aralik arasinda oldu sonra adetime bi iki gun kala yani 9 aralığa yakin gene oldu ve bir hafta geldi o akinti yumurta aki gibi ve asiri yogundu bu neden olurki kac kere yumurtladim ben yada yumurtladiysam adet nerde kaldi ya uff
15 gunKaç gün geçti canım adet
Cnm kaç gün sürdüKızlar bişe dicem benım adetim bitti normal mi yaa normalde 8. Güb yıkanırdım bitti bide benden minik öinik beyaz parca gelıyoyaççtavuk eti gibi
. Bende olmadım cnm 15 gün oldu yarın 16 gelmedi hala idrar testlerim negatif ne yapıcam bilmiyorum.3 gün canım ama hep kopkoyu kahverengi siyaha yakın gördümkorkuttu bu benı acaba bi sorunum mı var ko yoksa hayatta bu kadar kısa sürmez
Sen bi doktora gittin mi ?3 gün canım ama hep kopkoyu kahverengi siyaha yakın gördümkorkuttu bu benı acaba bi sorunum mı var ko yoksa hayatta bu kadar kısa sürmez
Cnm okudum gerçekten neler oluyor inanılmaz . Benim durumum daha farklı ama . Korunmayı 7 aydır bıraktık ve bu 7 ay boyunca reglim hep gecikti her ay bi kaç gün daha öteledi . Şimdi ne yapacağım bilmiyorum doktora gitsem adet söktürücü verir diye gitmiyorum umut dünyası işteCanım bak ben kadınlar kulubunde bi kızın yazdıgının ekran görüntüsünü gönderiyorum oku onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?