hala adet olmadim diyenler

CANım benım hayırlısı olsun sakın üzme kendini umutlarımız bi sonraki aya kaldı napalımm aramızda 2 gün var

Adetim 2 gun gecikti adetimden 3 gun once hcg yaptirdim 2.0 cikti hcgnin yukselmis olma ihtimali varmi bi onceki aylarda hcg 0.73 gibi cikmisti

Nerden alcam bebeğim ben onu
Evet hayit suyu hamile kalmayı kolaylaştıran hormonlari dengeliyomus prolaktin hormonu fsh tsh gibi yüksek veya düşük olursa hormonlar hamilelik ihtimali düşük oluyomus hayit suyu faydasını çok gördüm yüksek ti 1 ayda büyük oranda düşme oldu bu ay normale dönmüş olmasını ümit ediyorum

Yardımcı olacak kimse yok muuuu

Cnm merhaba ben geçen ay soğan kürü kullandım fakat bu ay reglim tam 13 gün gecikti hala bekliyorum olmadı düzene falan sokmadı bende tam aksine daha çok gecikti çok pişmanım
Valla cnm bnmde adetim 15 gun gecikti suan hala ne gelen var ne giden bi belirti dahi yok hamilelik dusunmuyorum yok zaten cok can sıkıcı bu gecikmeler sogan kuru bal tarcin corek otu da iyi bi kur hamile kalmak icin kuru incir kuru ve havuc suyu saracoglu kürleri tam tariflerini bilemicem kizlar

İdrar testi pozitif çıktığı halde hamile degilim hanımlar geçen aylardan daha şiddetli bi kanamam var
Canim senin idrar testlerin bariz bi sekilde net cift cizgi cikmis ustune gorme vs olaylarinida mi bilmiyosun git bi kan testi yaptr icin rahatlasin bisey varsa ve Allah korusun kaybedersen uzulme sonradan onlemini al gidip progesteron ve dusuk onleyici hap igneler veriyor doktoralar ihmal etme lutfen

Cnm merhaba ben geçen ay soğan kürü kullandım fakat bu ay reglim tam 13 gün gecikti hala bekliyorum olmadı düzene falan sokmadı bende tam aksine daha çok gecikti çok pişmanım
Canım ben geciktiğim için soğan kürüne başladım daha önce hiç içmemiştim her bünyede farklı etki yapabiliyor demekki umarım bende işe yarar..

Benim tam bugün 17. Günüm gecikeli bugün doktora gittim hormonlar çok normal çıktı gebelik Yok ama rahim duvarına kalın doktor bi hafta daha bekleyelim dedi haftaya olmazsam tekrar gidecem ilaç felan da vermedi test sonuçlarını atsam bi yorum yapar mısınız kızlar

At bakalim cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…