aynen cnm bozmiyorum zaten moralimi yaa gayet iyiyim yaniii bakalim kurler yapicam evde :)CANım benım hayırlısı olsun sakın üzme kendini umutlarımız bi sonraki aya kaldı napalımmaramızda 2 gün var
cnm ben aslan pencesi melisa otu ve hayit otu kullanicam ozellikle hayit otu sende kullan bebegin aldaBen soğan kürüne başlıcam beraber başlıyalım adet bitince :)
aktardan cnmNerden alcam bebeğim ben onu
Evet hayit suyu hamile kalmayı kolaylaştıran hormonlari dengeliyomus prolaktin hormonu fsh tsh gibi yüksek veya düşük olursa hormonlar hamilelik ihtimali düşük oluyomus hayit suyu faydasını çok gördüm yüksek ti 1 ayda büyük oranda düşme oldu bu ay normale dönmüş olmasını ümit ediyorumNerden alcam bebeğim ben onu
Arkadaşlar benim adetim tam 23 gün gecikti. İdrar ve kan testleri negatif. Doktor ultrasonda baktı ve daha önce olan kistlerimin yok olduğunu söyledi. Adet söktürücü olarak progestan ilacını verdi ama ben daha önce 7 ay falan kullandım ilacı. Sonrasında adetim düzene girdi mi diye bıraktım 5 ay düzenliydi ama bu ay yine çok gecikti. Sat 6 aralık. Bende daha önce çok duyduğum soğan kürüne başladım. Bugün3. Günüm acaba benim gibi olan var mı sonuç ne oldu neden adetim bu kadar gecikmiştir?
Yardımcı olun lütfeenn kafam çok karışıkkkkkk
Cnm merhaba ben geçen ay soğan kürü kullandım fakat bu ay reglim tam 13 gün gecikti hala bekliyorum olmadıYardımcı olacak kimse yok muuuu
Valla cnm bnmde adetim 15 gun gecikti suan hala ne gelen var ne giden bi belirti dahi yok hamilelik dusunmuyorum yok zaten cok can sıkıcı bu gecikmeler sogan kuru bal tarcin corek otu da iyi bi kur hamile kalmak icin kuru incir kuru ve havuc suyu saracoglu kürleri tam tariflerini bilemicem kizlarCnm merhaba ben geçen ay soğan kürü kullandım fakat bu ay reglim tam 13 gün gecikti hala bekliyorum olmadıdüzene falan sokmadı bende tam aksine daha çok gecikti çok pişmanım
Canim senin idrar testlerin bariz bi sekilde net cift cizgi cikmis ustune gorme vs olaylarinida mi bilmiyosun git bi kan testi yaptr icin rahatlasin bisey varsa ve Allah korusun kaybedersen uzulme sonradan onlemini al gidip progesteron ve dusuk onleyici hap igneler veriyor doktoralar ihmal etme lutfenİdrar testi pozitif çıktığı halde hamile degilim hanımlar geçen aylardan daha şiddetli bi kanamam var
Canım ben geciktiğim için soğan kürüne başladım daha önce hiç içmemiştim her bünyede farklı etki yapabiliyor demekki umarım bende işe yarar..Cnm merhaba ben geçen ay soğan kürü kullandım fakat bu ay reglim tam 13 gün gecikti hala bekliyorum olmadıdüzene falan sokmadı bende tam aksine daha çok gecikti çok pişmanım
At bakalim cnmBenim tam bugün 17. Günüm gecikeli bugün doktora gittim hormonlar çok normal çıktı gebelik Yok ama rahim duvarına kalın doktor bi hafta daha bekleyelim dedi haftaya olmazsam tekrar gidecem ilaç felan da vermedi test sonuçlarını atsam bi yorum yapar mısınız kızlar
Cnm bi kac yerde okumustum tsh hormonunun 2 nin altinda olmasi gerekiyo diye 2 nin ustunfr olmasi bile gebelige engel olabilirmis doktoruna danis istersen digerlerinde bi sorun yok gibi ilk olan zaten kan sayimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?