amin canim cocuk isteyen tum arkadaslarimizin kucaklari dolsun insaallahSaol Allah razi olsun tabiki cok üzülüyor insan bende gectim o yoldan cok uzuluyordum elde degil takiyodum ama takilmadigi zaman daha kolay oluyomus Rabbim tez zamanda kucaklarinizi doldursun insallh
Dün akşam yaptım kırmızı çizgi öyle bir dağılıyor ki hiç birşey anlamıyorsun. Benim 2. Çizgi c çizgisinin önünde çıktı acaba ben mi hatalı yaptım dedim bugün elimde 1 tane daha vardı onu yaptım o daha bulanık çıktı atmasaydim gonderirdim çizgi yatay çıktı . Çok kötü bir test
2. Çizgi hafif te olsa görünüyor kanda hala mi çıkmıyorKızlar bu benle dalga gecoyo valla dalga gecıyo yaa şuna bakın yaa
git acilde test yaptir canim cok bsim donuyor hamilelikten supheleniyorum de ilacta icemiyirum de yaparlarKızlar bu benle dalga gecoyo valla dalga gecıyo yaa şuna bakın yaa
Ayy hadi hayirlisi bakalimKızlar bu benle dalga gecoyo valla dalga gecıyo yaa şuna bakın yaa
suan mutluluktan ucacagim sanirim hamilesin yAAAAA ayyy ne guzel ben bile heyecanladim gunlerdir bunu bekliyoruz bizKan yaptırmadım hep idara yaptım yarın kan yaptırcam
İnşallah güzel değerler alırsın. Hayırlı olsun. Adet kaç gün gecikmistiKan yaptırmadım hep idara yaptım yarın kan yaptırcam
6 gün oldu bugun tatlımİnşallah güzel değerler alırsın. Hayırlı olsun. Adet kaç gün gecikmisti
BİTANEMMM İNŞALLAH Bİ KAÇ GÜM İÇİNDE SENINDE GÜPGÜZEL HABERLERİNİ ALIRIZ :)suan mutluluktan ucacagim sanirim hamilesin yAAAAA ayyy ne guzel ben bile heyecanladim gunlerdir bunu bekliyoruz biz
cok icten dua ediyorum canim insaallah bebek vardi o karninda ve o acilden cok mutlu cikarsinYa benım şuan fözlerim doldu bilmiyorum zaten hastaye gidiyorum yeğenim rahatsizlaşmışo ara bi acile inerim balalım gene ümitlenmıyorum ama bakalım
yavrum benim hic umudun yok yaaaaBİTANEMMM İNŞALLAH Bİ KAÇ GÜM İÇİNDE SENINDE GÜPGÜZEL HABERLERİNİ ALIRIZ :)
Ya bak varsa eğer bende 6 gün sora cıkmış olacak sende de öyle olur belki :)yavrum benim hic umudun yok yaaaa
Ne kadar güzel maşallah. Allah sağlıklı bir gebelik yasatsin. .6 gün oldu bugun tatlım
yok canim yaa ben yarin kirmizi karti yerim muhtemelenYa bak varsa eğer bende 6 gün sora cıkmış olacak sende de öyle olur belki :)
İnşallah olmazsın inşallah hamilesindir bebeğimmmyok canim yaa ben yarin kirmizi karti yerim muhtemelen
Amin inşallah vardırda yaşarım canım :)Ne kadar güzel maşallah. Allah sağlıklı bir gebelik yasatsin. .
Canım inşallah vardır bilemıyprum ama ilk kez bebeğim olaağı için fazla heyecan yapıyorum galiba aslında yapmamam gereken bi heyecan ama bilmiyorum yaaBak cnm bnm ben 3 senelik evliyim evlendigimin 14. Ayinda hamile kaldım her ay cok uzuluyordum ve bende polikistik over var adetlerim hep duzensizdi gunum geciyordu bide bekliyordum ustune hep hapda icemiyodum belki vardir diye. derken tedaviyr karar verdik gec kalmayalim diye. rahim filmi vs butum tahlilleri toplamak 3 ayimi aldi .evimi degistrdim tasinirken karnim agrimaya basladi adetim 14 15 gun gecikmisti nasilsa dedim gec oluyorum hic ustunr dusmedim tedaviyede baslicam ya hic aklimda yok .ev topluyorum kutu hazirliyorum hurc çekiyorum derken agrilarim siddetlendi dedim noluyo bicak saplanir gibi keskin nefes kesen agrilar kisa sureli .test yaptim bi baktim cift cizgi sok oldum hic beklemiyodum cunku hemen tahlil yaptirdik 230 kusur deger cikti daha cok cok yeniydi. 2 gun sonra tekrar test 600 kusur bi hafta sonra kese 1 hafta sonra kalp atisi derken sukur suan kizim 1 yasinda yani demem o ki adetiniz gecikiyor kanda cikmiyor diye hemen ilac icmeyin bn 15 gun gecmisti oyle ogrendim ve daha cok cok yeniydi 15 20 gun sonra anca kalp atisi gördük 11 gun geciktim suam o yuzden icemiyorum ilac bnde inanmazdim ama bunlar oluyor sakin icmeyin bekleyin olacagi varsada Rabbim bir şekilde koruyor ben koca evimi kendim tasidim sukur bisey olmadi Rabbim ne zaman derse o zmn hic ummadiginiz anda bi bakmissiniz oluvermis insallh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?