hala adet olmadim diyenler

Saol Allah razi olsun tabiki cok üzülüyor insan bende gectim o yoldan cok uzuluyordum elde degil takiyodum ama takilmadigi zaman daha kolay oluyomus Rabbim tez zamanda kucaklarinizi doldursun insallh
amin canim cocuk isteyen tum arkadaslarimizin kucaklari dolsun insaallah

E Elifoflaz sen ne zaman varmıştın bu kanı ya
Dün akşam yaptım kırmızı çizgi öyle bir dağılıyor ki hiç birşey anlamıyorsun. Benim 2. Çizgi c çizgisinin önünde çıktı acaba ben mi hatalı yaptım dedim bugün elimde 1 tane daha vardı onu yaptım o daha bulanık çıktı atmasaydim gonderirdim çizgi yatay çıktı . Çok kötü bir test

Kızlar bu benle dalga gecoyo valla dalga gecıyo yaa şuna bakın yaa

Eklentiler

• IMG_2179.webp
    3,1 KB · Görüntüleme: 71
Ya benım şuan fözlerim doldu bilmiyorum zaten hastaye gidiyorum yeğenim rahatsizlaşmış o ara bi acile inerim balalım gene ümitlenmıyorum ama bakalım

Ya benım şuan fözlerim doldu bilmiyorum zaten hastaye gidiyorum yeğenim rahatsizlaşmış o ara bi acile inerim balalım gene ümitlenmıyorum ama bakalım
cok icten dua ediyorum canim insaallah bebek vardi o karninda ve o acilden cok mutlu cikarsin

Canım inşallah vardır bilemıyprum ama ilk kez bebeğim olaağı için fazla heyecan yapıyorum galiba aslında yapmamam gereken bi heyecan ama bilmiyorum yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…