Lutfen konu sahibini urkutmeyin cunku tipta bacak agrisi bile aratsaniz listenin sonunda %1ihtimalle bile kanser cikacaktir. Kac senelik onkologlar bile sizin koydugunuz gibi teshis koymaz, annenizden dolayi hassasiyetinizi anliyorum ama yine de size minik onerim olsun bu, kimseyi boyle urkutmeyin.
Asiri onlenemez kilo kaybi kanserde gorulur evet ama konu sahibinin esi daha cok istahsiz ve mutsuz gibi. Belli bir yas ustundeki kilo kaybi daha anlamlidir ayrica.
Konu sahibine donecek olursam, "simdilik" evden gonderdim demissiniz. Size tekme tokat dalan yumruk atan bir adamla eger barismayi planliyorsaniz lutfen bari bizi de burada uzmeyin, kizdirmayin. Cunku son gunlerde o kadar siddet konusu okuduk ki biz burada sinirden migren ataklari gecirirken onlar sabah kocalariyla barisip sozde eski "guzel" hayatlarina donuyorlar. Ama hayatiniza yeni bir yon verme gibi bir fikriniz varsa inanin herkes size beklediginiz destegi verecektir.
bir hafta yememekle çok anormal zayıflama olmaz ruh gibi geziyor demiş.Lutfen konu sahibini urkutmeyin cunku tipta bacak agrisi bile aratsaniz listenin sonunda %1ihtimalle bile kanser cikacaktir. Kac senelik onkologlar bile sizin koydugunuz gibi teshis koymaz, annenizden dolayi hassasiyetinizi anliyorum ama yine de size minik onerim olsun bu, kimseyi boyle urkutmeyin.
Asiri onlenemez kilo kaybi kanserde gorulur evet ama konu sahibinin esi daha cok istahsiz ve mutsuz gibi. Belli bir yas ustundeki kilo kaybi daha anlamlidir ayrica.
Konu sahibine donecek olursam, "simdilik" evden gonderdim demissiniz. Size tekme tokat dalan yumruk atan bir adamla eger barismayi planliyorsaniz lutfen bari bizi de burada uzmeyin, kizdirmayin. Cunku son gunlerde o kadar siddet konusu okuduk ki biz burada sinirden migren ataklari gecirirken onlar sabah kocalariyla barisip sozde eski "guzel" hayatlarina donuyorlar. Ama hayatiniza yeni bir yon verme gibi bir fikriniz varsa inanin herkes size beklediginiz destegi verecektir.
Ofke nobetleri sizin annenizde gorulmus sanirim ancak bu rutinde karsilasilan bir durum degildir.bir hafta yememekle çok anormal zayıflama olmaz ruh gibi geziyor demiş.
Ayrıca öfke nöbetleri oluyor malesef.
Ben kanserdir demedim ancak aşırı kilo kaybı ya yüksek şekerde yada kanserde olur aniden.
Adam hasta halsiz sadece tostla beslenebiliyorken yangına körükle gitmiş bayan.
Eğer gerçekten ciddi bir durumu varsa bu yaptıkları bu nedenle olabilir.
Ben yaşadığım durumdan hassasım evet çünkü okadar zor ötesi zor bir dönemden geçtikki.
Bu hastalık ancak erken teşhisle yaşam uzatılabilen bir hastalık ve yaş sınırı diye birşeyi kalmadı,gençleri daha hızlı öldürüyor.
Lutfen konu sahibini urkutmeyin cunku tipta bacak agrisi bile aratsaniz listenin sonunda %1ihtimalle bile kanser cikacaktir. Kac senelik onkologlar bile sizin koydugunuz gibi teshis koymaz, annenizden dolayi hassasiyetinizi anliyorum ama yine de size minik onerim olsun bu, kimseyi boyle urkutmeyin.
Herkes boşan at demiş de adam normal değilki, aşırı derecede zayıfladı diyorsun, bir hastalığı var demekki , mutlaka tedavi olmasını sağlamalısın, öfke nöbeti de bundan oluyordur, Allah korusun ne tip hastalıklar var, tedaviye ikna olmalı mutlaka, ailesi Yok mu, anne babasına söylesen.?Biz aslinda daha öncede bosanmanin esiginden döndük esimle.
Inanin su an yasadiklarimi gelip baska biri bana anlatsa sonrada ne yapsam diye sorsa bende " kac kurtar kendini " derdim.
Ama insan bizzat olayin icinde olunca hicbisey o kadar kolay olmuyor maglesef.
Suan düsünmekten uyuyamiyorum resmen. Karnima agrilar girdi.
Kizim olmasa 1 saniye bile beklemez bosardim esimi. Simdi düsünüyorum..
Dedigim gibi esimin piskolojisi yerinde dgil ( ki olsa zaten böyle davranislar sergilemez)
Önce bi piskologa gitse tedavisini görse düzelir mi acaba diyorum.. Belkide bana bile anlatamadigi bir derdi var ( icine kapanik bir insandir )
Ne b*k yerse yesin,gebersin isterse değer mi üstelemeye, bazen evladımız olsa insanları kararları ile Başbakan bırakmak gerekOnun sagligi icin endiseleniyordum o kadar zayifladi ki Adam ruh gibi dolaniyor ortada ya. Diyorum ya 1 haftadir dogru düzgün bisey yememisti bende o yüzden üsteledim ama düsünmez olaydim onu.
Ne b*k yerse yesin, isterse gebesinin değer mi üstelemeye. Ev ladımızda olsa bazen insanları kendi kararları ile Başbaş bırakmak ger ek bir noktada bizi aşar doğrusu yanlışı. nitekim sen de aşmışOnun sagligi icin endiseleniyordum o kadar zayifladi ki Adam ruh gibi dolaniyor ortada ya. Diyorum ya 1 haftadir dogru düzgün bisey yememisti bende o yüzden üsteledim ama düsünmez olaydim onu.
valla ikinizde çok kabasınız. ben eşimden tost istesem bana neli diye sorar. adam güler yüzle insanıkla sizden bir şey istemiş tersledikçe terslemişsiniz. çocuk gibi azarlansam bende sinirlenirim. amaa tabiki bu şiddete başvurmasını haklı çıkarmıyor. ne o adamdan size koca olur bu saatten sonra nede sizden ona eş. ayrılın daha iyi. ikinizde alfasınız. betanızı bulun...Kizlar belki benden biktiniz ama .. Icimdekileri anlatip dökmem lazim ... Belki anlatirsam biraz olsun rahatlarim.
Benim konularimi okuyan bilir, esimle bazi sorunlar yasadik gecmiste.
Ama su son 3 - 4 aydir o kadar iyidik ki.. Ben esimi taniyamaz olmustum. Onda sikayet ettigim hemen hemen her huyunu düzeltmisti.
Sigarayi birakti
Kötü arkadaslarinla irtibatini kesti
Benimle ve kizimizla vakit gecirmeye basladi .. Bizi gezdirdi durmadan
Birbirimizi kirmamaya calistik
Hersey o kadar güzel gidiyordu ki .. Dedim ki tamam. Artik birbirimizin dilinden anliyoruz. Cok mutluydum...
Taa ki dün yaptigi seye kadar!
Esim sürekli benim konusma tarzimdan sikayetcidir. Bagirarak ve Emir vererek konusuyormusum.
Dün doktordan Eve geldim Esim beni gülerek karsiladi. Bana Tost yaparmisin dedi. ( Esimin saglik problemi var bi cocuktan bile daha az yemek yiyor diyebilirim. Iyice zayifladi ve hep kuru, hazir seyler yer genelde)
Esime dedimki sana yemek hazirlim halini görmüyor musun eridin gittin.
Hayir ben Tost istiyom Tost yicem dedi.
"Ya 1 haftadir Tostdan baska bisey yemiyorsun. Artik sana Tost falan yapmicam cok istiyosan kendin yap" dedim. Iyi öyle olsun sende benden bidaha bisey istersin dedi mutfaga gitti. Megersem Tost ekmegi kalmamis. " Bisey yemiyom" dedi Bilgisayarin basina gecti.
" Ne istiyon söyle ney?" dedim yüksek sesle. Bana sinirlendi. Git Tost al gel dedi. "Tamam sen cocuga bakiyosun ben gidip aliyorum o zaman" dedim yine tavirli bi sekilde. Arkamdan gelip bi tekme atti bana. Sen benimle nasil konusuyorsun dedi.
Olay ondan sonra koptu zaten. Tekme tokat giristi bana. Neye ugradigimi sasirdim. Yumruk atti gözüm sisti mosmor oldu.
Ve benim anlamadigim tek bisey var .. Ortada dogru düzgün hic bisey yokken NEDEN yapti bunu???
Simdilik evden gönderdim. Görmek istemiyorum seni dedim.
Kafam o kadar karisik kii..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?