Hala aklim almiyor !!

bir hafta yememekle çok anormal zayıflama olmaz ruh gibi geziyor demiş.
Ayrıca öfke nöbetleri oluyor malesef.
Ben kanserdir demedim ancak aşırı kilo kaybı ya yüksek şekerde yada kanserde olur aniden.
Adam hasta halsiz sadece tostla beslenebiliyorken yangına körükle gitmiş bayan.
Eğer gerçekten ciddi bir durumu varsa bu yaptıkları bu nedenle olabilir.
Ben yaşadığım durumdan hassasım evet çünkü okadar zor ötesi zor bir dönemden geçtikki.
Bu hastalık ancak erken teşhisle yaşam uzatılabilen bir hastalık ve yaş sınırı diye birşeyi kalmadı,gençleri daha hızlı öldürüyor.

Ofke nobetleri sizin annenizde gorulmus sanirim ancak bu rutinde karsilasilan bir durum degildir.
Bu kadar zayifsa istahsizsa evet bir dahiliye uzmani gerekli tetkikleri yapmali ama ilk dusunulecek sey bu genc yasta kanser degildir, urkmemesi acisindan yazmak istedim.
Asiri kilo kaybinin buraya yazmakla bitmeyecek bircok sebebi vardir maalesef.
Sizin hassasiyetinizin ustune gitmek icin degil, konu sahibini urkutmemek icin aciklama yapmak istedim, tip egitimimiz 6 sene icerisinde onkolojiyi de iceriyor.
Size de icten bol sabir diliyorum, basiniz sagolsun.

Bosanmak gibi bir secenek aklınıza daha ne kadar dayak yedikten sonra gelir?

Biz aslinda daha öncede bosanmanin esiginden döndük esimle.
Inanin su an yasadiklarimi gelip baska biri bana anlatsa sonrada ne yapsam diye sorsa bende " kac kurtar kendini " derdim.
Ama insan bizzat olayin icinde olunca hicbisey o kadar kolay olmuyor maglesef.

Suan düsünmekten uyuyamiyorum resmen. Karnima agrilar girdi.

Kizim olmasa 1 saniye bile beklemez bosardim esimi. Simdi düsünüyorum..
Dedigim gibi esimin piskolojisi yerinde dgil ( ki olsa zaten böyle davranislar sergilemez)

Önce bi piskologa gitse tedavisini görse düzelir mi acaba diyorum.. Belkide bana bile anlatamadigi bir derdi var ( icine kapanik bir insandir )

Gitsin kendine kole bulsun. Manyakmi ne ya sinirlerim zipladi yeminle. Sal gitsin gucu bitek karisina yeten acizlerden birisi daha.....

Anlatırken bana da üslubunuz çok azarlayıcı geldi. Muhtemelen eşinizi de gerdiniz. Olmaması gereken bir durum ama darp edilmişsiniz. Bu da cabası.
İnsanşarın ayağına basıp basıp sonra tepki vermemelerini bekleyemezsiniz.
Söyleyeceğinizi yine söyleyin ama yumuşak bir.şekilde.
Darp olayını kesinlikle taavip etmiyorum ama o noktaya kadar kabahatli sizsiniz

Herkes boşan at demiş de adam normal değilki, aşırı derecede zayıfladı diyorsun, bir hastalığı var demekki , mutlaka tedavi olmasını sağlamalısın, öfke nöbeti de bundan oluyordur, Allah korusun ne tip hastalıklar var, tedaviye ikna olmalı mutlaka, ailesi Yok mu, anne babasına söylesen.?
Bir arkadaş daha yazmış psikolojik hastalık yanında guatr , şeker hastalıkları da sinir yapabilir, tedavi olmazsa kötü sonuçlar doğurabilir, kalp krizine kadar gidebilir

Darp olayını tasvip etmem ama bu adam hasta ve normal tepkiler değil bunlar

ben eşinizin hastalıktan dolayı böyle bir davranış sergilediğini düşünüyorum. üslübunuzu değiştirin eşinizle güzelce konuşun doktora götürün hormon vitamin baktırın eğer ki problem bu değilse boşanmayı düşünürdüm.

bu arada şiddet benim için affedilmez bir durumdur fakat eşinizin gerçekten ciddi bir sağlık problemi var gibi görünüyor şiddeti destekliyorum gibi anlaşılmasın

İlk olarak gidip darp raporu alın. Ne olur ne olmaz dursun elinizde raporunuz, şimdi boşanmayı düşünmeseniz de.
Eşiniz doktora gitmeyi reddediyormuş, tedavi olmadan eve dönmesine izin vermeyin. Bugün tost ekmeği yüzünden sizi döven, yarın peynir için çocuğunuzu döver.

Akıl sağlığı yerinde değil sanırım. Ben şiddeti asla affetmem ki çok basit bir neden yani. Şoktayım

Tam diyeceketim ki suç senin nedir yani bir tost neden öyle dedin ama sonra o tekme olaylarına gelince zıkkım yesin ş.refsiz demek istedim.

tamamen eşin haksız! sen gayet iyi niyetli davranmışsın. git al darp raporunu! deli midir nedir koca adam yaptığı şeye bak. "tost isityoyum bennnnnnnn!" bu ne ya hu

Onun sagligi icin endiseleniyordum o kadar zayifladi ki Adam ruh gibi dolaniyor ortada ya. Diyorum ya 1 haftadir dogru düzgün bisey yememisti bende o yüzden üsteledim ama düsünmez olaydim onu.
Ne b*k yerse yesin,gebersin isterse değer mi üstelemeye, bazen evladımız olsa insanları kararları ile Başbakan bırakmak gerek

Gayet de doğru bir hareket yapmışsın eşini düşündüğün için b nce bunda sizi suçlu görmüyorum ben bunun için kavga gürültü çıkarmak abes geldi bizde de olur tartışma yemek konusunda bende sağlıklı ne varsa onu pişirmeye çalışırım bu problem olur kilo vermesini istedigim için ama bu kdr abartılı hiç olmaması nebilim söz dalaşına girerdik baktım fazla gittiyse mı o gün makarna yapardım dövmek nedir ya hem sağlığını düşün hemde dayak yedi ohhh ne ala memleket

Onun sagligi icin endiseleniyordum o kadar zayifladi ki Adam ruh gibi dolaniyor ortada ya. Diyorum ya 1 haftadir dogru düzgün bisey yememisti bende o yüzden üsteledim ama düsünmez olaydim onu.
Ne b*k yerse yesin, isterse gebesinin değer mi üstelemeye. Ev ladımızda olsa bazen insanları kendi kararları ile Başbaş bırakmak ger ek bir noktada bizi aşar doğrusu yanlışı. nitekim sen de aşmış

Bir çocuğun annesini dayak yerken görmesi kadar korkunç bir şey yok.
Bu son bulmayacak.
Ayrılmalısınız.

Tekme olayına kadar siz haksizsiniz,daha sonra o haksızlık iplerini alıp birinciliğe koşmuş. Bosanirsiniz,bosanmazsiniz bilmem ama yüz vermeyin uzun bir süre.

valla ikinizde çok kabasınız. ben eşimden tost istesem bana neli diye sorar. adam güler yüzle insanıkla sizden bir şey istemiş tersledikçe terslemişsiniz. çocuk gibi azarlansam bende sinirlenirim. amaa tabiki bu şiddete başvurmasını haklı çıkarmıyor. ne o adamdan size koca olur bu saatten sonra nede sizden ona eş. ayrılın daha iyi. ikinizde alfasınız. betanızı bulun...

ay çok geçmiş olsun sabah sabah şoka girdim okuduklarım karşısında cidden ya. İlk başta üslüptan dolayı size kızacaktım ki okudukça gözlerim ayrıldı resmen aman yarabbimmmm. Şunu anladım kimseye aşırı yardımcı olmamak gerek bir kere başka birşey ye dedin adam yok dedi o zaman ne isterse onu yemekte özgür. Çünkü o bir birey.Önce izler geçmeden bir darp raporu alın elinizde dursun sonra sakince düşünürsünüz allah yardımcınız olsun öyle üzüldüm ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…