Hala aklim almiyor !!

Dayağı hiç bir şey haklı gösteremez. Evden göndermekle iyi yapmışsınız.
Dayak olayından bağımsız söylüyorum; üslubunuz hoş değil. Herkese öyle mi davranıyorsunuz yoksa eşinize karşı mı?

Doktora gidip Darp raporunu aldim bugün her ihtimale karsi.
Kendimi berbat hissediyorum. Basim catliyor ve Ailemden kimse yok burda suan. Hepsi izinde kendimi cok yalniz hissediyorum. Deli oluyorum su dört duvar icinde...

Doktora gidip Darp raporunu aldim bugün her ihtimale karsi.
Kendimi berbat hissediyorum. Basim catliyor ve Ailemden kimse yok burda suan. Hepsi izinde kendimi cok yalniz hissediyorum. Deli oluyorum su dört duvar icinde...

her ihtimale karşı derken?

Olayı anlatırkenki ilk cümlelerinizi okurken size hatalı oldugunuzu söyleyecektim, taa ki ayıogluayı esinizin yaptıgını görene kadar. Demek ki neymis; esiniz degismemis, degismis gibi davranmıs. Bi tost mevzusu nerelere kadar gelmis böyle. Elleri kırılsın da tost yiyemesin bi daha, pis herif.

Ne tostmus. Dusunmussun yemek hazirlayim demişsin illa annesine tutturan çocuk gibi tutturmuş. Ben de olsam yeter düzgün bisey ye artık derim onu onemsedigimden. Hiçbir sinirin de esi tekme tokat dövecek kadar bahane olduğunu kabul etmiyorum. E iyi ben şeker hastasıyım yıllardır, millete dalayim şekerim düştüğünde.

Tekme kısmına kadar 'eşinize 1 tost yapsaymışsınız keşke bu kadar sert karşılamasaydınız, adam bişe dememiş' diye içimden geçirirken devamı üzerine şok oldum, yeni konunuzdan geldim buraya, en iyisini yapmışınız, erkek milleti yüz vermeye gelmiyorr, böyle şeyleri ne kadar sineye çekerek kalırsanız o kadar devamı geliyor nasılsa gitmediğiniz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…