- Konu Sahibi xixxsxxixll
-
evet bu işin olmasını çok istiyorum çünkü ondan çok hoşlandım oda bizi tanıştırana beni beğendiğini ve güzel olduğumu söylemiş,benlede telefonlarda iyi konuşunca bende kolay kolay vazgeçemiyorum :çok üzgünüm:
yaşadığı aksilikler yüüznden veya işi dolayısıyla kafası karışık olabilir sonuçta sevgilinde değil henüz bence sıkma canını biraz daha zaman ver bu işin sonu olumlu veya olumsuz olur orayı bilemeyiz ama sen yinede güzel şeyler düşün ve üzülme
10 gün önce buluşmak için sözleşmiştik ama yine malesef buluşamadık çünkü yine şehir dışına çıkması gerekti ve ben yine üzüldüm zaten vazgeçememin sebebi aksiliklerin peşimizi bırakmaması.Ama 10 gündür beni aramıyor bende onu aramaya gurur yapıyorum enson telefonda (buluşmamızın ertelendiği gün ) bana senden özür dileyeceğim,işleri ayarlayıp seni arayacağım dedi ve ben hala bekliyorum
Seni beğenmediği halde nezaketen beğendim demiştir diye yazmışsın arkadaşım, evlilik için 2 kişi tanıştırıldığı zaman biri diğerini beğenmediği halde niye beğendim bizi tanıştır desinki ?????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?