Hala aramadı....tavsiyelerinize ihtiyacım var

10gündür seni aramadıgı acaba hic mi akLına geLmiyor? Hic mi bir özür diLeyeyim gönLünü aLayım diye düsünüp bunu uyguLamıyor?
EtkiLenmissiniz evet,karsıdaki insan icinde etkiLendi begendi diyorsunuz. Peki gercekten isteyen bir erkek 10gün boyunca aramayıp bu durumu sakata düsürür mü?

bekle bakalım biraz daha.
yani bekleme de, kendi hayatını sürdür. ararsa sevinirsin. aramazsa sakın arama.
kovalayan,bunaltan kız konumuna düşme.

sana bi tavsiye, biraz nazlan. telde bulusalim diyince hemen atlayipta evet deme. kendini kiymete kistir agirdan sat ki degerin artsin. bu yoksa keklik nede olsa cepte diye düsünecek. erkekler iste

boşver bence..
tamam hoşlanmış olabilrsn ama zil zurna aşık değilsin sanırım ve onsuz yapabilirsn.
eğer olursa çok güzel olur istiyosun çünkü ama olmazsa da senin illa ki olsun diye uğraşman yersiz..
ondan bi tepki gelmedikçe sen kılını kıpırdatma.
ha bi gelişme olur da ararsa da sazan gibi atlama :lepi:

2 kere gördüğün adam için unutamıyorum falan deme sakın, daha şimdiden böyle olursa ohoo akannehir
Adamın arıcam deyip aramaması hiç hayra alamet değil. Şu an peşinden koşuyor, görüşmek için fırsatlar yaratıyor olmalıydı.. Sen kendini çok mu istekli konumuna soktun acaba. Beğemiş olabilir de seni ama belki evliliğe sıcak bakmıyordur ama şu kesin ki senin ona hislerinin karşılığı yok. Kesinlike arama ve ararsa da şu an müsait değilim de telefonu kapat, randevu talebini de işim var diyerek çevir, açıklama da yapma. Yani eğer bu iş olsun, olması için ne yapabilirim diyosan yapman gereken bunlar. Erkekler uğraşmayı seviyorlar maalesef, buluşamadığınız ve seni aramadığı için üzülen kişi olma, bunları erkeğe esinlikle belli etme :hulya:

sen bir daha arama aramak isteyen arar.
sorun maddiyat olamaz bence mantıksız. ama insanın bir kahve ısmarlayacak parasıda vardır elbette.
zor şeyler yaşamış belki bu yüzden erteliyordur
ama sana bu şekilde açıklama yapması gerekirdi
hiç arama sakın bekle..
ararsa git görüş aramazsa sen sakın arama
erkek kıtlığımı var sanki yavrum yaa..

ben sevdigim cocuka dun sordumki benimle konusmak istemzse bunu bana nasil
solersin . once oyle sey olmaz dedi bende israr edince gulerek solediki ben seni 5 - 6 gune ararim deyip aramam. :umursamaz:

ama belkide senin aramani bekliyor. bir kezde ara ve ona acik acik sor niye aramadini sor ve soyle aramami istemiyorsan aramam.

o aramazsa sende bir daha arama.

Cevap belli; senin sabrını ölçüp araya zaman bırakıyor bir süre sonra da arayacak ama hemen değil...

Çünkü kendini geri çekerek senin istemeni sağlıyor ve başarılı da.

Şu an sen, o arasın diye kendini yıpratırken o bunun keyfini sürüyordur...

Çünkü biliyor ki her geçen gün daha istekli olacaksın...

Kaçan kovalanır misali... Tabii bu pek hoş değil ama madem onu beğendin ve istiyorsun sabret...
yerimseniben

bende sabırla bekliyorum,acaba diyorum bizi tanıştıran kişi ona sorsamı niye kızı hala aramadın diye nasıl olur acaba ? çünkü onada demiş kendi ailesinede demiş biz yemeğe çıkacaz diye
benneyaptımki

Ah be canım yanlış yoldasın, tanıştığın erkeğin yapması gerekenleri sen yapıyosun, araştırmaya bile girmişsin :1no2: Bence kendini frenle, bu şekilde her türlü ilişkide zarar gören taraf olursun, hobiler edin başka şeylerle ilgilen, bu adam ne zamandır senin hayatında, hatta hayatına girdi mi, ağır ol diyorum ikinci kez :sinifsinif:

canım fazla kafana takma umursaaz bir hava takın...
ararsa arar...
aradığında da çok istekli gibi konuşma. hım olabilir bakarız falan gibi yuvarlak cümleler kur. sevindiğini belli etme.. şayet ararsa tabii... ve sen sakınn arama.. zaten 2 kere görüşmüşsünüz olmuş bitmiş.. belki beğenmiştirde yakından elektirik alamamıştır her şey olabilir. yada bu dönemde başka biriyle tanışmıştır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…