- 25 Eylül 2011
- 7.570
- 11.485
- 498
- Konu Sahibi ManzaramDeniz
-
Evet yaz dönemine gelmişti.Eğer çok istiyorsanız bu treni kaçırmayın derim. Her hamilelik aynı olacak değil. Bunda daha az kilo alırsınız belki. Diğer hamileliğin iz yaz dönemine mi gelmişti. Kış hamileliğinde pek ödem olmuyor da
yaaaİkimiz de memur olsak ben 2.yi kesin yapardım. Bence yapın.
Ama lütfen şu erkek kız diye belirtmeyin ve erkek olursa üzülmeyin. Sağlıklı olsun. Bu konuda en yakın arkadaşımın dili yandı. Kız istiyordu, erkek olduğunu duyunca çok üzülmüştü. Sonra bebeği engellerle doğdu. Ve pişman. Keşke sağlığı için daha çook dua etseydim diyor. Ben mesela o günden beri asla ama asla cinsiyet belirtmiyorum. Kız ya da erkek fark etmez.Gönlünüzce olsun her şey.
Evet bendim doğru hatırlıyorsun:))Canım evlatlık almak ısteyen senmıydın ben mı karıstırıyorum acaba
Bende hamıleyım en azından senın kızın ıkı yasında. Benım oglum altı aylık sımdı ıkızlere hamıleyım. Madem sartları uygun buluyorsunuz. Ee kızda artık bezden mamadan kurtulmus hazır o da aradan cıksın derım
yaaainanın farkındayım herşeyin..Tabiki sağlıklı olsun diyorum hep..ilk hamileliğimdede hep öyle dua etmiştim ama elimde degil işte.
allahim hayirlisini versin
Yaaa ne tatlı bi yorumBence sartlar cok iyi ya 2. Cocuk icin
Tek sikinti kilo gervekten ben de korkardim ayni diyet surecine bastan girmeyi ama bu ikinci hamileliginiz daha tecrubeli ve temkinli olursunuz daha az kilo alirsiniz bence
Yapin gitsin yaa mis kokulu bebek gelsin eve
Doğru hatırlamısımEvet bendim doğru hatırlıyorsun:))
Ama eşim iş ciddiye binice vazgeçti.
Ailem duyunca karşı çıktı risk alıyorsun diye..
uzunca bi süre ertelendi o mevzu
Bebek konusu ise ah o cesareti bi bulsam:)
yok çok haklısın niye yanlış anlayayım:))Yanlış anlamayın nolur. Tamamen korku benimki.Hemen hemen yapın ama bence bebe Ben bile heveslendim şuan.
yok çok haklısın niye yanlış anlayayım:))
sizde yapın belki vesile olur konum size:))
yaaaa dimi ikiz bide:))Doğru hatırlamısım
Valla bende cesaret bulamadıgım ıcın double korunuyordum fakat veren Allah verıyor
Insallah en ıstedıgın, hazır oldugun zamanda olurda benım gıbı afallamazsın. Belki ikiz olur
hahaha:))) ilahiiiDoğru insanı bulamadım ben daha ah ah
Saol canım. Annem bu kadar yemeye ve kusmaya sana kızlar gelıyor dıyor. Her hafta daha fazla sısıyorum ben +28kıloyla doguma gırebılırsem dua edıcemyaaaa dimi ikiz bide:))
allahim kolayliklar versin..Benim ikiz olsa,iş hayatim iptsl olut.
Gurbetteyiz aile destegide yok valla zor yani,)
size duam inşallah uslu akilli minikler geliyirdur:)
allahim kolayliklar versin
ikiz yegenlerim var benimde.
simdi kocaman oldular
Yok 2. bebek olursa biraz buyuyene kadar uzatacağiz burda kalacagiz bi sure dahaBu konuyu okuyunca aklima su geldi nedense:
Tüm Türkiye şaşkınlıkla izledi! 'Kim Milyoner Olmak İster?'de tepki çeken yarışmacı
Kenan İmirzalıoğlu‘nun sunduğu 'Kim Milyoner Olmak İster?' yarışmasına bir avukat yarışmacı olarak katıldı. Avukat, ailesinevideo.haber7.com
Neyse fikrimi sorarsaniz madem istiyorsunuz yapin ikinci cocugu. Ancak bir de sunu dusunun iki kucuk cocukla 1 yil sonra tasinmak da kolay olmayacak.
yaa öylemi cidden.Saol canım. Annem bu kadar yemeye ve kusmaya sana kızlar gelıyor dıyor. Her hafta daha fazla sısıyorum ben +28kıloyla doguma gırebılırsem dua edıcem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?