Hayır ilkimdiDemekki sewgilinden oncede biriyle brlikte olmussun hatirlamiyorsun
Merak ediyorum ey sevgili üye. Sen mahmut abi misin?Merhana kızlar
Ben sevgilimle beraber oldum 5-6 defa ama benden kan gelmedi. Sevgilimdede sertlrşme problemi vardı.
Bundan 3-5 sene sonra evlendigimde benden tekrar kan gelmezse olurda doktora gitmem gerekirse bu mesele ortaya çıkarmı
Bende neden böle yaptıgınız merak ediyorum size ters bişeyse cevaplamayın zorunda degilsinizMerak ediyorum ey sevgili üye. Sen mahmut abi misin?
Hâlâ bakire miyim sizce ne yapayım? Konu başlığı size ait. 1 de değil 5 6 kere olduktan sonra böyle soruyorsanız bende sizin fake olduğunuzu düşünürüm elbette.Bende neden böle yaptıgınız merak ediyorum size ters bişeyse cevaplamayın zorunda degilsiniz
Patlamıştır ne yaSakamisin bacım 5 6 kere beraber olmuşsun patlamistir o zar git baktir anlamadin belkide kan geldi zaten 1 2 damla birşey kızlık zarı dedigin
Bende bunu ögrenmeye çalışıyorum ama herkes bilgi vericegine gömme peşindePatlamıştır ne yaayrıca esnek zar diye birşey var biiyorsanız öğrenin
5 6 kere yapipta esnek benim ki denilmeside en sacma seyBende bunu ögrenmeye çalışıyorum ama herkes bilgi vericegine gömme peşinde
Kesinlikle kan gelmedi bi kaç yerde okudum sadece dogumda gelebilecek zaten bi doktora götünücem. Bi tanıdıggım doktorla konuştugumda esnek oldugunu ama muane grrektigini söledi5 6 kere yapipta esnek benim ki denilmeside en sacma seykizligin gitmis o kesinde sen bunu anlamamissin veeeee evet evlendiginde anlasilir bu erkek saf olsa dahi anlar
Patlamıştır ne yaayrıca esnek zar diye birşey var biiyorsanız öğrenin
[/QUOT
Benim.kurdugum cümle tarzı seni ilgilendirmez tatlım ayrıca biliyoruz cahil değiliz gitsin baktirsin diyoruz işte
Hanfendi buraya konu sahibine fikir vermeye mi geldiniz yoksa biyle gereksiz yorumlarda mi bulunursunuz genel olarak alıntı yapmayı tabiki biliyorum sürekli bir asalama moduOf alıntı bile yapamayanlara laf anlatmaya çalışıyorum
Aay koptumMüjde mi isteriiim bakiresiniiizz! Kan gelmeyince möhüm değil.kan gelseydi kötüydü teeallaam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?