- 9 Eylül 2013
- 12.072
- 27.794
- 798
+1000000Kusura bakmayın ama gerçekleri söylemek zorundaydım siz bu düşünceyle daha çok çekerdiniz neyse ki sonunda aklınız başınıza gelmiş de terk etmişsiniz yasal olarak da boşanın 20 yılınız çöp olmuş resmen yazıl değil mi size. Sustum yuvamdır yazdığınız her an bana sinir bastı. Ve emin olun kızınız böyle bir babayla aynı evde büyümektense ayrı büyüseydi daha iyi olacaktı. Çalışıp onun kumar borcunu ödeyeceğinize annesinin adına araba alacağınıza o zaman boşanıp yine çalışıp kendinize ve kızınıza yatırım yapsaydınız şimdi maddi olarak da daha iyi durumda olurdunuz manevi ve psikolojik olarak da. Biz kadınlar olarak kendi değerimizi hiç bilmiyoruz erkeklere katlanmak zorunda değiliz aslında kendi cesretsizliğimizi çocuğum için yuvam yıkılmasın diye ayrılmadım diyoruz hep bunun arkasına saklanıyoruz. Oysa ki mutlu anne mutlu çocuk demektir. Önce kendiniz mutlu olun ki çocuğunuzu da mutlu edebilesiniz. Kimseye de hesap vermek zorunda değilsiniz. Resmî olarak boşanın ve hayatınıza bakın. İstediğinizin arabasına da binin kimseye hesap vermeyin
Aynı şeyleri düşündüm adamın kumar borcunu kaynananın arabasını ödeyeceğine kendi evinin taksidi i öderdi
Ayrıca kaynana dırdırı kocanın hıyarlığını çekmezdi üstüne