hala boşanmamış ben ve yasanılanlar

Kusura bakmayın ama gerçekleri söylemek zorundaydım siz bu düşünceyle daha çok çekerdiniz neyse ki sonunda aklınız başınıza gelmiş de terk etmişsiniz yasal olarak da boşanın 20 yılınız çöp olmuş resmen yazıl değil mi size. Sustum yuvamdır yazdığınız her an bana sinir bastı. Ve emin olun kızınız böyle bir babayla aynı evde büyümektense ayrı büyüseydi daha iyi olacaktı. Çalışıp onun kumar borcunu ödeyeceğinize annesinin adına araba alacağınıza o zaman boşanıp yine çalışıp kendinize ve kızınıza yatırım yapsaydınız şimdi maddi olarak da daha iyi durumda olurdunuz manevi ve psikolojik olarak da. Biz kadınlar olarak kendi değerimizi hiç bilmiyoruz erkeklere katlanmak zorunda değiliz aslında kendi cesretsizliğimizi çocuğum için yuvam yıkılmasın diye ayrılmadım diyoruz hep bunun arkasına saklanıyoruz. Oysa ki mutlu anne mutlu çocuk demektir. Önce kendiniz mutlu olun ki çocuğunuzu da mutlu edebilesiniz. Kimseye de hesap vermek zorunda değilsiniz. Resmî olarak boşanın ve hayatınıza bakın. İstediğinizin arabasına da binin kimseye hesap vermeyin
+1000000
Aynı şeyleri düşündüm adamın kumar borcunu kaynananın arabasını ödeyeceğine kendi evinin taksidi i öderdi
Ayrıca kaynana dırdırı kocanın hıyarlığını çekmezdi üstüne

okumak yada cevap yazmak zorunda değilsiniz ki....

zırt pırt konu açan biri değilim ..20 yılımı bu kadar özetleyebildim
Ya bende buna sınır oluyorum mıllet ne dertle yazıyor su satırları belkıde aglıya aglıya yazıyor sonra biri cıkıp dıyorkı satıs bası yapsana, ergen gibi yazmasana, cok uzun kım okayacak bunu özet gecsın birı dıye yorum yapıyolar ee madem okumamıssın bari yazma cık git illa yorum yapmak zorunda hissediyoruz kendımızı. Gercekten yardımcı olmayacak, fikir vermeyecekseniz yazıları uzun veya ergencr buluyorsanız hıc cevapla butonuna basmayın bari. Konu sahıbı adına cok uzgunuö allah sabırlar versın onca yıl cekmıssın demek kı gıt dıyınce gıtmeyınce heer tartısmada nasılsa gıtmıyor dıye s..t dıyebılıyorlarmıs. Evlılıgın ızın baskarı nasıldı hep boyler aksımıydı esınız. Sımdı adamı anlayamadım bır sevıyor dıye eve gel oxur dılerım dıyor. Yada bız sevdıgını sanıyoruz belkıde adam elalem kadını evde tutamadı kadın bıraktı gıttı demesın dıye yalvarıyor pesıne dusmesının sebebide madem benı bıraktı bır acıgını yakalayımde elelarm sorarsa baskalrıyla fıngırdıyordu demek ıcın pesınıze dusuyor. Yanı omce elelaem ıcın ozur dıledı sonra baktı senn gelecegın yok bu dfa, mıllet konusursa barı ee benlık degılde kadın kabahatlı ondan gıtmıs desinler dıye ugrasıyordu. Sızımde arabaya bınmenz ona bır koz oldu. Ve rezıl ettı szi. Peki sımdı eve gel dıye yalvarıyormu. Hala yalvarıyorsa ınsan karısını nasıl rezıl etmek ıcın ugrasırkı cok kotu allahm kımsenn basıns vermesın allah sızr sabırlsr versın o esınızıde ıslah etsin inşallahh. 20 yıllık ese nasıl boyle yapabılır bu erkekler. Her kahrını cekmıssın bıde. Bu arada 8 ay az sure degıl ınsanları konu komsuya nasıl 8 ay scıklama yaptınz of neler demıslrrdır neler ya bu insanlar gercekten korkunc. Boyle durumlarda ınsan basını alıp baska sehıre gıtmlı kendıne ıs kurmalı bu sefer srkandan kactı kotu yola dustu dıuye laf ederler kafanı bıledinleyemiyorsun rahat rahat

Ya bende buna sınır oluyorum mıllet ne dertle yazıyor su satırları belkıde aglıya aglıya yazıyor sonra biri cıkıp dıyorkı satıs bası yapsana, ergen gibi yazmasana, cok uzun kım okayacak bunu özet gecsın birı dıye yorum yapıyolar ee madem okumamıssın bari yazma cık git illa yorum yapmak zorunda hissediyoruz kendımızı. Gercekten yardımcı olmayacak, fikir vermeyecekseniz yazıları uzun veya ergencr buluyorsanız hıc cevapla butonuna basmayın bari. Konu sahıbı adına cok uzgunuö allah sabırlar versın onca yıl cekmıssın demek kı gıt dıyınce gıtmeyınce heer tartısmada nasılsa gıtmıyor dıye s..t dıyebılıyorlarmıs. Evlılıgın ızın baskarı nasıldı hep boyler aksımıydı esınız. Sımdı adamı anlayamadım bır sevıyor dıye eve gel oxur dılerım dıyor. Yada bız sevdıgını sanıyoruz belkıde adam elalem kadını evde tutamadı kadın bıraktı gıttı demesın dıye yalvarıyor pesıne dusmesının sebebide madem benı bıraktı bır acıgını yakalayımde elelarm sorarsa baskalrıyla fıngırdıyordu demek ıcın pesınıze dusuyor. Yanı omce elelaem ıcın ozur dıledı sonra baktı senn gelecegın yok bu dfa, mıllet konusursa barı ee benlık degılde kadın kabahatlı ondan gıtmıs desinler dıye ugrasıyordu. Sızımde arabaya bınmenz ona bır koz oldu. Ve rezıl ettı szi. Peki sımdı eve gel dıye yalvarıyormu. Hala yalvarıyorsa ınsan karısını nasıl rezıl etmek ıcın ugrasırkı cok kotu allahm kımsenn basıns vermesın allah sızr sabırlsr versın o esınızıde ıslah etsin inşallahh. 20 yıllık ese nasıl boyle yapabılır bu erkekler. Her kahrını cekmıssın bıde. Bu arada 8 ay az sure degıl ınsanları konu komsuya nasıl 8 ay scıklama yaptınz of neler demıslrrdır neler ya bu insanlar gercekten korkunc. Boyle durumlarda ınsan basını alıp baska sehıre gıtmlı kendıne ıs kurmalı bu sefer srkandan kactı kotu yola dustu dıuye laf ederler kafanı bıledinleyemiyorsun rahat rahat

seviyormu bilmiyorum ama düzeni bozulması ve işte evliliği yürütemedi (yani basarısız oldu ) denecek olması bence..Hep biraz aksiydi ama cocuktan sonra nirvanaya cıktı huysuzluğu ,egosu

çok dramitk anlatıyorsunuz ama, bu evliliğin bu duruma gelmesinde sizin hiçmi hatanız yok...
Evet hatası var hatası sevmek,saygı göstermek,çabalamak,evliliğini kurtarmak.
Hanımefendi bu kadar hassas konulara böyle rahat yorumları nasıl yapabiliyorsunuz ? El insaf ya😡😡😡

Kendinize yeni bir hayat kurmuşsunuz zaten, dava açmaya gelmiş sıra. Maddi ve manevi tazminat almadan boşanmayın onu, sürünsün.

Dul değilsiniz. Boşanmış bir kadınsınız. O adama hesap vermek zorunda değilsiniz. Ve vermeyin lütfen...

Yazık etmişsiniz kendinize
Evet gercekten yazik ettim...
bugun yine yazmis eve normal mi gittin diye ,bende annemlerle olduğumu birbirimize yaptigimiz bu aciklamaarin yersiz olduğunu,fililiyatta bu evliligin coktan bittigini ekim ayindada teoriktete biteceğini,ona saygimin kalmasini istediğimi beni başka bir asamaya gecirmemesi rica ettim
Yazdigi cevap"Neyse bugün biraz kalbim sıkışıyor dün cok stres yaptım iyi değilim polemik olmasın"o zaman satasma diye yanit yazdım..

Vicdanimi yoklamaya çalışıyor!!!!

Ona donmeyecegimi farkettikce saldirilari ve vicdanimi yoklama calismalari devam edecek bunu farkettim...

Demistim ya ablam bosandi diye enisyem aslinda cok iyi biriydi tek ve en kötü huyu kumardi ve ciddi rakamlardi ablam 6 yil evli kalip boşandı..enistem bosanmalarinjn 7.yili kalp krizi gecirip vefat etti (Allah rahmet eylesin )o donem nasil uzuldugumu cocugumun babasi biliyor suan ordan yurumeye çalışıyor...

Bir tarafimda diyor ki sana kimse acimadi

hala aramalarına devam ediyor,bunlar boşanmak için sebep değilmiş..Ben abartıyormuşum...Boşanmak için erkeklerin gözünde ne yaşamak gerekli merak ediyorum.

Yazık olmuş yıllarınıza ..Bundan sonrası için hiç bir şeye eyvallahınız olmasın .
Kendinizi ne kadar güçlü hisseder o tutum da olursanız karşıdakini o şekilde yörüngenize almış olursunuz .

Geçen yirmi yıl evet çok uzun süre ama yaşanması gerekiyormuş yaşanmış. Bir çocuğunuz var bu evlilikten ve artık kendinizden çok ona karşı sorumluluğunuz var. Eşinizle çocuğunuz için sağlıklı bir iletişim kurmanız gerekiyor. Boşanıp boşanmamak sizin kararınız.

Insan okuyacak bunu ya ozet yazmak cok mu zor, butun hayatinizi anlatiyorsunuz.
İki kitap çevirmediğinizden bu kadar yazı uzun gelmiş tabi gözünüze, ha konu isterse buraya roman yazar sende 3 kelime okumaya hali olmayan kafanı alır gidersin. Ne biçim uslüp bunlar ya.

Back
X