- 14 Haziran 2019
- 13.408
- 47.204
- 598
Okuma ozaman bu neyin tavrı hayretsiniz kızlar bazenInsan okuyacak bunu ya ozet yazmak cok mu zor, butun hayatinizi anlatiyorsunuz.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Okuma ozaman bu neyin tavrı hayretsiniz kızlar bazenInsan okuyacak bunu ya ozet yazmak cok mu zor, butun hayatinizi anlatiyorsunuz.
Kadın saçlarından sürüklenmiş. Siz hata arıyorsunuz. Hatası nerede acaba onada sabredip bıçaklansa mıydı? Bu kadar ön yargılı olmak zorunda mısınız?çok dramitk anlatıyorsunuz ama, bu evliliğin bu duruma gelmesinde sizin hiçmi hatanız yok...
Nerde aratmis yazıyor müşteriyi kocasına??Ya müşteriyi eski eşinize arattırmak da ne demek. Kendi ayağınıza sıkmışsınız. Geç olsun güç olmasın diyelim. Tekrar barışmazsınız umarım.
cocugumun babası aradı sanırım orda bir yanlış anlaşılma olmuşNerde aratmis yazıyor müşteriyi kocasına??
Insan okuyacak bunu ya ozet yazmak cok mu zor, butun hayatinizi anlatiyorsunuz.
A neden arattiniz ki amcayi cocugunuzun babasına ? Ya terbiyesizlik etsecocugumun babası aradı sanırım orda bir yanlış anlaşılma olmuş
''Sonra gelelim düne iş cıkışı 73 yasında sülalemden bir çok insanı tanıyan babamla bile tanıştırmış oldugum müşterimle karşılaştık bende uzak yere gidecektim bırakayaım dedi bende arabanın arka koltuguna oturdum,meğer takip ediliyormusum anneme gidip kızını arabaya binerken gördüm diye gitmiş hemen.Annem aradı vs sonra benkızımın babasıyla konuştum anlatıyorum anlamıyor verdim adamın numarasını ara dedim,aramıs..Bu arada burası türkiye malum dul kadına bakış acısı bu yüzden ben herkesten saklamıştım durumumu şimdi rezil oldugumamı yanayım,ona hiçbr hata yapmama ragmen hatam aranmasınamı,20 yılımı çöpe attıgımamı ''
aracın plakasını almış,araştırıcam öyle yapıcam böyle yapıcam diye başlayınca dur dedim ben sana tüm kimlik bilgilerine varıncaya vereyim ben gizli kapaklı birşeyler yapmıyorum.Bu arada o amcada emekliye ayrılmış bir dekan ...A neden arattiniz ki amcayi cocugunuzun babasına ? Ya terbiyesizlik etse
Dekan olmasi ne alaka ki şimdi neden soyledinizaracın plakasını almış,araştırıcam öyle yapıcam böyle yapıcam diye başlayınca dur dedim ben sana tüm kimlik bilgilerine varıncaya vereyim ben gizli kapaklı birşeyler yapmıyorum.Bu arada o amcada emekliye ayrılmış bir dekan ...
inanın kafam cok karısık yasını belirtmişmiydim diye teredütte kaldım hani yas farkı çok kıskanıcak edecek yasda yok ortalıkta diye belirttim..Dekan olmasi ne alaka ki şimdi neden soylediniz
İyi ki adama kötü laflar etmemis eşiniz.
Bence artik siz boşanma davası acin bu adama böyle devam edemez kiinanın kafam cok karısık yasını belirtmişmiydim diye teredütte kaldım hani yas farkı çok kıskanıcak edecek yasda yok ortalıkta diye belirttim..
beyefendi son derece saygılı acıklama yapmış ona..akrabalardan tanıdıklardan bahsetmişmiş ve hatta o kızcagızın günahına girme diyede eklemiş....
Geçmiş olsun ve basınız sagolsun.hayatımın en atraksiyonlu 1 yılı oldu...dısarda hiç pot kırmayan mutlu evliliğim var izlenimi verip,bardak dolunca evi terketmemle babamın annemin yıkılışı.Ablamda yasamış oldugumuz boşanma tecrübesi tekrarı.Babamın iki defa bu sebeple tansiyon yükselmesi pıhtılar,annemin şokla unutmalara başlaması hadi sabır derken ,dedemin ölümü .Tamam artık herkes hazır derken evimi ayırıp mahkemeye basvuracakken subatta evladımın babsıyla tatildeyken beyin kanaması geçirmesi ilk başta basını carpma hatırlanmadıgı için neden kanama alanı oldu 2 yerde diye araştırmalar,anjiyolar 2 ay hastanede kalmamız sonra ara ara yükselen tansiyon okula 2.5 ay ara verince derslere yetişmeye calışmamız.Maddi manevi o kadar yıprandım ki..ve ihmal ettim boşanma işlemine başlamayı...şimdi adliye ile görüştüm basvuru yapabiliyouz ama ekim ayına dava veriyorlarmış.......hayırlısı....Bu da gececek
teşekkür ederimGeçmiş olsun ve basınız sagolsun.
Geldimi ust uste geliyor.
En azindan laf söz yapamaz bosanirsan.
Allah herkese hayırlı şeyler nasip etsin
Oyyyy allahim ne dertler var. Rabbim sabir versin valla yorum yapamamdm konunuza hersey ustuste gunyuzu gormemis derler ya kismen oylesineylülde evi terkedince ben babamda kızının yuvasını hep mutlu bilince şok oldu ve pıhtı attı babamın hastane serüveni yasanırken biraz zaman geçsin dedim bu süreçte dedem öldü ,annemin acısı taze az zaman derken,cocugum yatak baına kafasını çarparak beyin kanaması geçirdi ve 2 ay hastanede yatış yapıldı..Hani arka arkaya gelir ya hersey aynen o oldu...bir türlü herkesin hazır olmasını sağlayamadım
Aslında baştan bitmesi gereken bir evlilikmiş sanki3 yıllık flört 1 yıllık nisanlılık 16 yıllık evlilik...Yaşımın yarısından fazlası onunla geçti.Ailesi hep problemdi ama sadece benle ilgili değildi problemleri oğullaırylada vardı en başından...Doğal olarak benimde herseyim rahatsız ediyordu ve saygısızlık olarak görüyorlardı.Geçmiş cok uzun söyle anltayım size hamileydim annesi gelmişti kalmaya sonra apar topar gitti pijamaları bizde kalmıştı bende esime ara bir hata mı yaptık neden böyle gitti hani hatamız olduysa özür dileyelim dedim,neyse annesini aradı ,normal konusup kapattılar,sonra bir daha hiç telefonlarımıza cevap vermedi,neden biliyormusunuz ben onun pijamalarını bile evimde istemiyormusum :) bu sebeple cocugumun doğumuna bile gelmedi.Çocugum 2 aylıktı ben alıp götürdüm ..Hersey kabahatti,her adımım..
.cocugum doğdu aramızda romantizm öldü,3-4 ay dokunmadan geçiyordu bir gün sordum beni istemiyormusun hani süt kokuyorum birkaç kg var diye yoo dedi ,hayatında birimi var dedim yoo dedi o zaman başka bir sorun mu var dedim sen benim nasıl erkekliğime laf edersin dedi.
Sonra eşim kahve alışkanlıgı vardı ben sanıyorumki normal hani sohbete,okeye ..vs gidiyor.Bir gün kızımın hesabına para yatırırken öğrendimki kızımın paraları yok,bankaya sordum onun çektiğini öğrendim.Hayatta tek affedemeyeceğimi söylediğim kumarla sınandım.Tüm bankalarda borcumuz cıktı takipe düşmüş..bunları öğrendiğim zaman allttan almak yerine hırpalamalar hakaretler başladı o gece annesiyle babasına istemiyorum ,gitsin kadın olsaydı beni evde tutsaydı dediği oldu..sustum yuvamdı,cocuk vardı..işe başladım beraber ödedik.
Bir araba aldık kayınvalidenin üzerine kredi daha uygun diye ,aklıma hiç gelmedi yıllar sonrası ...onun kredisini ödedik bitti...
aradan 2 yıl geçti ben 800 tl maaş alıyordum,öğrendimki 1 haftada 800 tl kumara yatırmış,sustum...
Küsmeler başladı hersey için..onada birsey desem küstü,kızımada birsey desem küstü.Küsünce yastıgını alıp diğer odada yatıryordu ve ben gidene kadar dönmüyordu ,bazen ben gitsemde dönmüyordu ve bu küslükler 4-5 ay sürüyordu.Oturdugu zamanda o odada oturuyordu yattıgındada hatta yemegindede..Kızıma oturma odasından sunu al dediğimde bilmiyordu odayı babanın oıdasından deyince giderdi düşünün nasıl küslüklermiş.
birkaç kere or...u da demişliği oldu..Sustum..Yuvamdı..
2012 den beri bunlar artarak devam etti,sonra saçma sapan bir tartışma benim saka yapmam onun bunu algılamayıp saçlarımdan tutularak mutfaga götürülme sahnem oldu.BU SONDU DEDİM ona...o büyük aşkım biranda yerle bir oldu..1 yıl o evde yine yaşadım ama sanki yuvam değildi.O yılın sonunda bir tartışma esnasında herzaman söylediği si...git dedi tamam dedim ve anneme gittim,O sandı ki ondan kopamam bu kadar seyde bırakıp gitmedim gidemem ama bu sefer öyle olmadı.Çeşitli sebeplerle annemlerin yanında kalma sürecim 8 ay sürdü,şimdi annemlere cok yakın annemlere ait olan bşka bir evde oturuyorum.Ha bu arada nafaka 1000 tl olsun dedim hayır 500 dedi,o zaman arabadan hakkımı ver dedim yasal olarak hakkın yok annemin üzerine dedi.
Aara ara gelip yapma etme ben değiştim özür dilerim moduna geçiyor ara ara da böyle.
Sonra gelelim düne iş cıkışı 73 yasında sülalemden bir çok insanı tanıyan babamla bile tanıştırmış oldugum müşterimle karşılaştık bende uzak yere gidecektim bırakayaım dedi bende arabanın arka koltuguna oturdum,meğer takip ediliyormusum anneme gidip kızını arabaya binerken gördüm diye gitmiş hemen.Annem aradı vs sonra benkızımın babasıyla konuştum anlatıyorum anlamıyor verdim adamın numarasını ara dedim,aramıs..Bu arada burası türkiye malum dul kadına bakış acısı bu yüzden ben herkesten saklamıştım durumumu şimdi rezil oldugumamı yanayım,ona hiçbr hata yapmama ragmen hatam aranmasınamı,20 yılımı çöpe attıgımamı
Allah rahmet eylesinhayatımın en atraksiyonlu 1 yılı oldu...dısarda hiç pot kırmayan mutlu evliliğim var izlenimi verip,bardak dolunca evi terketmemle babamın annemin yıkılışı.Ablamda yasamış oldugumuz boşanma tecrübesi tekrarı.Babamın iki defa bu sebeple tansiyon yükselmesi pıhtılar,annemin şokla unutmalara başlaması hadi sabır derken ,dedemin ölümü .Tamam artık herkes hazır derken evimi ayırıp mahkemeye basvuracakken subatta evladımın babsıyla tatildeyken beyin kanaması geçirmesi ilk başta basını carpma hatırlanmadıgı için neden kanama alanı oldu 2 yerde diye araştırmalar,anjiyolar 2 ay hastanede kalmamız sonra ara ara yükselen tansiyon okula 2.5 ay ara verince derslere yetişmeye calışmamız.Maddi manevi o kadar yıprandım ki..ve ihmal ettim boşanma işlemine başlamayı...şimdi adliye ile görüştüm basvuru yapabiliyouz ama ekim ayına dava veriyorlarmış.......hayırlısı....Bu da gececek
+1000000Hayatının zor günlerini yaşayan, bir iki sohbet muhabbetle moral arayan birine yaklaşımınız ne kadar kaba. Uzunsa okumazsınız, telefon tuşlarının yada pc nizin mause'u sizin elinizde. Tıklayıp kapatmak buraya yazmaktan daha kolay. Bırakın okumayı, saatlerce anlatsın dinleyebilirim de.
Sevgili konu sahibi, kuyruğu biraz dik tutun. Deli deliyi görünce sopasını saklarmış derler, yalan değil. Zaten eşinizi seçmenin diyetini fazlasıyla ödemişsiniz. Her arabaya binen kötü niyetli olmuyor. "Aile dostumuz, yaşlı başlı adam, çocuğunun annesine yaptığın yakıştırmaya bak" deseydiniz keşke, telefon numarası vermek yerine. Bu hareketlerinizle hayatınıza müdahele etmesine izin vermiş olursunuz ve devamı gelir. Boşanma davasını şimdi açabilirsiniz diye düşünüyorum, adli tatil sadece mahkemelerin görülmesine engel diye biliyorum ama emin değilim, avukat arkadaşlar cevap verecektir. Ve izleniyorsanız lütfen kendinize koruma kararı çıkarttırın. Nafaka onun istediği bedel olmaz, anlaşamıyorsanız o işide mahkemelere bırakın gerekirse. 500 TL kendisinin bir içki masasına verdiği paradır emin olun. Hakkınızda hayırlısı olsun, lütfen kararlı ve güçlü durun ve bunu karşı tarafa hissettirin.