Hala çok özlüyorum

hayatinda biri varken sana eskileri ozlettiriyorsa neden devam ediyorsun ki onunla? dogru kisi mi sence?

Hayatındaki kişi sana yeterli sevgi veremiyor olabilir belki de
Çok mutlu olsan bence aklına gelmezdi o kadar

Biliyorsunuz çok kötü bir devirde yaşıyoruz erkekler çok insafsız ve tek dertleri gezmek tozmak eğlenmek. Ciddi birini bulmak güvenebilmek çok zor. Şuan beraber olduğum kişi çok saygılı çok seviyeli ve herşeyden önemlisi Merhametli değer veriyorum.
hayatinda biri varken sana eskileri ozlettiriyorsa neden devam ediyorsun ki onunla? dogru kisi mi sence?

O zaman kendine biraz zaman ver, çok özlediğinde kötü anıları ve onu artık haytında istemediğini düşün, asla takip etme bence, gözden uzak olan gönülden ırak olur demişler

.Benim yeni onun 2 yıllık bir ilişkisi var ve her seferinde son bir görüşme yapmak istiyorum onunla herşey o kadar yarım kaldı ki... Yardım edin lütfen ben ne yapmalıyım

Sacmalamayin Allah askina. Kusura bakmayin acik yaziyorum, ama birazcik realist mi olsak acaba? Siz zamaninda bosuna ayrilmadiniz. Isi dram dizisine cevirmek yerine icinizden hakkinizi helal edip birakin ve hayatiniza odaklanin. Bu iliskiyi kafanizda bitirmemenizin sebebi ondan cok sizinle alakali. Ona odaklanin

O zaman kendine biraz zaman ver, çok özlediğinde kötü anıları ve onu artık haytında istemediğini düşün, asla takip etme bence, gözden uzak olan gönülden ırak olur demişler
Deneyeceğim daha çok Teşekkür ederim çok destek oldunuz yargılamak kolayken üstelik İyiki varsınız :)

Şimdilerde daha doğrusu son 2 yıldır aklımdan çıktığı bir an bile olmadı
o zaman neden yeni sevgili yaptınız kendinize? hayatınızdaki insana yazık ve ayıp değil mi?
Benim yeni onun 2 yıllık bir ilişkisi var ve her seferinde son bir görüşme yapmak istiyorum onunla
siz ayrılmışsınız bunu da üzerine basa basa belirtmişsiniz. onun 2 senedir sevgilisi varmış sizin de ne hikmetse 2 senedir aklınızdan çıkmıyormuş. yani yeni biriyle ilişkisi olunca kıymete binmiş tekrardan...

eğer bu kadar geç kalmadan,hayatlarınıza yeni birilerini almadan görüşüp telafi etmek isteseydiniz tamam derdim ancak şu an bu yaptığınız hem kendi sevgilinize hem eski sevgilinize hem de onun şu anki sevgilisine büyük bir ayıp ve haksızlık...

şahsen hayatımdaki insanın -hem de 2 senedir hayatımda olan birinin- eski sevgilisinin böyle bir amaç ve duyguyla sevgilimle değil görüştüğünü, görüşmek istediğini bile duysam kıyameti koparabilirdim.

rahatsız etmeyin insanları,şansınız varken değerlendirememişsiniz, şu anda böyle bir şey yapmaya hakkınız yok.

ha şu anki sevgilinizi de sevmediğiniz zaten ortada,bence ona da haksızlık etmeyin daha fazla,ayrılın.

İnsan yarası yarasına denk gelene işte.. Her türlü eleştiriye açığım fakat yazılanı anlamayan insanları gördükçe ben daha çok üzülüyorum. Hatırlatmak isterim ki özlemek çok insani bir duygudur iyi olanı hatta bazen kötü olan herhangi birşeyi bile özleyebilir insan... Her İNSAN vakti zamanında geriye bakar bir ah der yani! Ayrıca ben yeniden sevgili olmak istiyorum keşke ayrılsa demiyorum ki bunu siz o şekilde algılayıp o şekilde yorumluyorsunuz. Emin olabilirsiniz içimden hiç yazmak ve karşı taraftaki o kızı üzmek geçmedi sorunum bu saçma sapan durumdan hislerden takıntı veya her neyse bunun adını koyup bundan kurtulmak biraz da dertleşmek.. Yani siz hiç merak etmeyin öyle bir gurursuzluk hiç yapmadım yapmam da midem kaldırmaz. Siz o insani duygularınızı ve parmaklarınızı hiç yormayın olur mu.. Teşekkür ederim düşünceleriniz için :)

Genelde ilişkiler bitip üzerine biraz süre geçince insan kötü günleri unutup iyileri hatırlıyor. Diyorsunuz ya 1 senesi rüya 1 senesi kabus gibiydi diye siz muhtemelen kabus kısmını silip sadece rüya kısmını hatırlıyorsunuz ondan size böyle oluyor. Şimdiki ilişkinizde de yolunda gitmeyen şeyler varsa eski ilişkinizdeki güzel anlara tutunuyorsunuzdur ama emin olun o kişiyle yeniden başlasanız o güzel anlar uçup gidecek yine aynı sıkıntılar başlayacak. Yanınızdaki kişiye de kendinize de yazık etmeyin.

Tam olarakkk bu aslında

Tam olarakkk bu aslında
Hepimiz bu süreçlerden geçmişizdir. İnsanlar ileriyi bilmedikleri için genelde geçmişe tanıdık olana eski güzel günlere özlem duyarlar. Bu bir süreç aslında siz de bunu yaşıyorsunuz. Yeni ilişkinizin gidişatını kestiremediğiniz için eskiler aklınıza geliyor ama mantıklı düşünürseniz o ilişkinin neden bittiğini hatırlarsanız sorun ortadan kalkar.

İnsanız neticede her duyguyu elbet tadacağız yeri gelecek en dibe de vuracağız ama hep en doğru olanı yapma gayretindeyiz. En azından benim için öyle gayretim hep iyiden güzelden doğrudan yana iyileşmeye dhaa iyi olmaya çalışıyorum. Yanlış anlaşılmak istemem kötü biri olmuş olsaydm burda dert yakınmazdım diye düşünüyorum

üzgünüm,dilediğiniz kadar süsleyebilirsiniz yazınızı. şu anda hayatınızda biri var,eski sevgilinizin de hayatında biri var, ve siz son kez de olsa görüşme yapmak istiyorum dediniz mi demediniz mi?

-dediniz.

onu hala özlüyorum dediniz mi demediniz mi?

-dediniz.

eğer hayatınızda birisi varken eski sevgilinizi aklınızdan atamayıp hala görüşmek istiyorsanız,hala özlüyorsanız bu sizin hala duygularınızı aşamadığınızı gösterir. eyleme geçin veya geçmeyin,fark etmez.

özlemek insani bir duygudur, unutamamak,hala sevmek.. buna lafım yok,ancak bir başkasını severken şu anda hayatınızda birinin olması doğru bir şey mi? hayır. ben bundan bahsediyorum.

yoksa gidip de eski sevgilinizin ilişkisini bozacaksınız demiyorum. ancak şu anda herkesin bir düzeni varken,gidip onunla konuşmanız hiç ama hiç doğru olmaz.

ha amacım sadece dertleşmek,yoksa asla ona ulaşmaya çalışmam demişsiniz,ancak bunu şimdiki yorumunuzda belirtmişsiniz,eğer en başta belirtseydiniz düşüncem daha farklı olurdu zira düşünceleri okuyabilen birisi değilim.

ancak yine de her halükarda değişmeyecek olan şey, şu anda hayatınızda birisi varken eski sevgilinizi özlüyor oluşunuz,başlığınız bile o şekilde. haksız mıyım? yani bu durumda yine her halükarda hayatınızdaki kişiye haksızlık etmiş oluyorsunuz.

Asla kötü biri olduğunuzu düşünmüyorum zaten sizi tanımadan bu kanıya da varamam. Ben çok insani olduğunu düşünüyorum içine düştüğünüz durumun ben de yaşadım benzer bir süreç. Yeni bir ilişkim yoktu ama ayrıldığımız dönemde hep eski güzel günleri düşünüyordum. Sadece bu düşüncelerin sizi yanlışa sürüklemesine izin vermeyin. Hayatınızda biri varken eski sevgilinizle tekrar iletişime geçmeyin.

Sen aslında onu değil, onunlayken yaşadığın hisleri özlüyorsun. Belki ilk sevgilindi, belki ilk uzun ilişkindi yada ilk defa birini bu kadar çok sevmiştin. Sonraki ilişkilerde biraz daha tecrübeli biraz daha kontrollü oluyor insan. 20 yaşındayken aşkı başka boyutta yaşıyorsun 25de farklı 30da farklı.

Hangi devirde yaşıyoruz 4 yıl boyunca sırf eski sevgili özleniyor diye yeni biriyle ilişki yaşamak bunu en azından denemek ne zamandan beri kötü birşey oldu ? Sanırım sizin hiç keşkeniz yok yani şu söylediklerinizin mantıklı hiçbir açıklaması yok. Hepimizin duygusal bir geçmişi var yeri geldiğinde onlara tutunmak ya da özlemek ya da yarım kalmış birşeyler olduğunu hissetmek kötü bişey değildir. Lütfen yargılamaktan ziyade biraz daha anlamaya çalışın. Gidip kimseyle konuşma isteğim zaten yok olsaydı burda sizinle bu tatlı atışmaları yapmıyor olurduk değil mi ? Allah aşkına siz hiç mi yeri geldiğinde kıyaslama yapmadınız. Ya gerçekten ilk sevgilinizle evlenip çok mutlu bir birlikteliğiniz var ya da duygularınızı görmezden gelme de ustalaşmış olabilirsiniz.. Bu biraz garip bir yaklaşım

İlk erkek arkadaşımdı herşeyi onunla yaşamıştım.

Ama şuan başka insanla birlikteyken eski sevgilinizi unutamamışsınız ve şuankine haksızlık yapıyorsunuz bu ne kadar insani elinizi vicdanınıza koyun karşı taraftaki kızı üzmeyi geçirmediniz peki hayatınızdaki insan bunu hakediyomu aklınızda başkası varken

:) beni bu forumda bilenler vardır, empati yapmayı, anlayışla yaklaşmayı gerçekten severim ve bunun için uğraşırım da.

birbirimizi tanımıyoruz, bu yüzden yanlış kanılara varmamız elbette normal ancak bizzat sizin yazdığınız şeylere yorum yapıyorum sayın konu sahibi,neden sanki olmayan bir şeyi söylüyormuşum gibi davranıyorsunuz ki? :)

İkimizin de hayatında birileri var şuan. Benim yeni onun 2 yıllık bir ilişkisi var ve her seferinde son bir görüşme yapmak istiyorum onunla herşey o kadar yarım kaldı ki...
bakın bunu siz söylediniz
özlemek insani bir duygudur, unutamamak,hala sevmek.. buna lafım yok,ancak bir başkasını severken şu anda hayatınızda birinin olması doğru bir şey mi? hayır. ben bundan bahsediyorum.
ben zaten sizi anladığımı ama ancak yanlış bir yöne meylettiğinizi söyledim
Gidip kimseyle konuşma isteğim zaten yok olsaydı burda sizinle bu tatlı atışmaları yapmıyor olurduk değil mi ?
bunu da çok daha sonradan söylediniz,sizce ilk alıntıladığım yeri okuyunca, gidip konuşmak istiyormuşsunuz gibi bir anlam çıkmıyor mu ortaya? :)

yani ne yazdıysanız onu yorumladım.

demek istediğim şeyi tekrar söylüyorum, eyleme geçirin veya geçirmeyin,fark etmez. şu anda aklınızda başkası varken hayatınızdaki kişiyle devam etmeyin,ona da yazık.

bir de sorunuza ithafen cevap vereyim,aklımda bir başkası varken hayatıma birini almadım,yaşamadım yani dediğiniz şeyi.

yaşamadım ama duygularınızın insani olduğunu söylüyorum. ben neden hala seviyorsunuz neden unutamadınız diye kızmıyorum ki. hayatınızdaki kişiye haksızlık ettiğinizi söylüyorum. ayrılın ve öyle iç çatışmanıza odaklanın.

sevgiliniz sizi değil bir başkasını severken,sizinle devam etse,üzülmez miydiniz?

ben şahsen çok üzülürdüm,klişe olacak ama yara bandı gibi hissederdim kendimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…