Hala eski sevgilisini mi seviyor?

tomvejerry

Love is.. <3
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2011
6.828
4.295
373
Anlatmiycam, bunu kendi kendime cozucem diyip durdum kendi kendime ama birilerine anlatmazsam cildiricam. Zaten yeterince yedim bitirdim kendimi..

Dun erkek arkadasimla konusuyorduk telefonda. Bana telefonda cok guzel seyler soyluyor, askini dile getiriyor, sen benim su zamana kadar "hayir" diyemedigim, bir turlu kizamadigim tek kisisin diyor, sonum olucaksin diyor vs. Neyse boyle boyle konustuk durduk. Sonra bu durup dururken bana (yurt disindayiz) "turkiyede olsak yine benimle cikar miydin?" diye sordu.. Cevap vermedim oyle sessiz kaldim. Sonra o hemen atladi "Ben seninle cikmazdim. Orda pesimde o kadar kiz varken donup sana bakmazdim bile" dedi! Ve tabii ki cok bozuldum. Sonra "saka yapiyorum askim sakaaa" falan dedi. Sinir oldugumu soyledim. Ozur falan diledi. Sonra biraz duzelir gibi oldum. "hakikkatten tr de olsak ben senin ilgini cekmez miydim?" diye sordum. Bana su cevabi verdi..

O: Askim bisey soyleyecegim ama kizicaksin..
Ben: Soyle...
O: Ben turkiyede olsam X'ten ayrilmazdim ki
Ben: Ama o kiz seni aldatti! (sok olmus durumdayim; kiz bunu aldatti diye ayrilmislardi!!!)
O: Olsun biz yine barisirdik, ayrilmazdik

Ben ne diyecegimi bilemedim. Kapattim telefonu oyle. kizla iliskileri biteli 4 sene oluyor! Ve su soylediklerine bi bakar misiniz?! 4 sene sonra bile o kizdan onu aldatmasina ragmen aslinda ayrilmayacagini soylemesi... siz olsaniz ne tepki verirdiniz? Cok sinirlendim. Mesaj attim "bence sen hala onu seviyorsun. senin icin bitmemis. bugun o kiz burda olsa yine onu isterdin" tarzi msjlar attim. bana "sacmaliyorsun askim, yuh diyorum artik" falan tarzi mesajlar atti. Sonra face inde bi tek seni goruyor gozum gibisine sarkilar paylasti..

Ben ne tepki vericem bilmiyorum. cok agirima geldi. Ben boyle bir insan degilim yani iliskinin basindan beri "olmazsa olmazimsin" falan gibi biseyler hissettirmedim bile ona. O bana bunlari soyleme cesaretini nasil buldu kendisinde anlamadim. Daha iki gun once bana kalbimin ustune adini dovme yaptirmak istiyorum diyen adam simdi karsima gecmis neler soyluyor!

Sizce durum nedir? Fikirlerinizi paylasin lutfen.. 1 gun olcak nerdeyse gorusmuyoruz hala.. ne o aradi ne ben.

oyle sey denirmi ya ben tr de olsaydım ondan ayrılmazdım sacmalık haklısın kızmakda ben olsam bende kızardım...senin aklına gelen benimde gelirdi acaba unutmadımı kızı hala diye...

Hangi sözünde başlasam bilemiyorum.Öncelikle orda olsam sana bakmazdım demesi çok çok ağır bir laf,böyle şeyin şakası olmaz.Siz tabi daha iyi bilirsiniz sevgilinizi eşek şakaları yapmayı seven biri midir bilemem ama bu eşek şakası bile değil resmen hakaret benim gözümde.Bana böyle bir laf söylese sevgilim telefonu suratına kapatır ilişkiyi bitirirdim.
O eski sevgilisi hakkında söylediği de üzerine kaymak olmuş yani.Bence çok dengesiz ve ağzından çıkanı kulağı duymayan biriyle berabersiniz.Benim fikrimce,siz ayrılın bu adamdan yoksa daha çok üzülürsünüz sinirlenirsiniz.

kendisini aldatan eski sevgilisinin 4 sene geçmesine rağmen hala lafını etmesi ilginç doğrusu!üstelik barışırdık falan demiş,baya midesi geniş anlaşılan..patavatsızda üstelikdüşündüklerinde haklısın,bende bi dur ilişkini gözden geçir derim böyle bir adamla birlikte olmak ister misin diye

canım biz kadınlar hep böyleyiz. eski sevgilisysek "hemen beni unuttu onunla oldu onu seviyo yiaaa" diye, yeni sevgiliysek "benimle ama onu unutamadı" diye düşünürüz. ama erkekler daha düz ve yüzeysel yaratıklar oldukları için bu konulara bizim kadar takılmazlar. sorduğu soruya sen cvp vermediğin için oda seni kızdırmak için öyle bi cvp vermiş bellki ardından şaka şaka demesine göre. bende olsam karşımdaki sessiz kalsa böyle bişe derdim. ikinci konuya gelinirsedeeee türkiyede olsaydım ayrılmazdık ki demiş gördüğün gibi geçmiş zaman kullanmış o kadar çok seviyodum ki ayrılmazdım demek istemiş. ama bunu şimdiki zaman için söylemiyor ki geçmişi için söylüyor. sende bu durumda şu zamanı değil eskiyi kıskanıyosun ! eskiden o kızı çok sevmiş olmasını kıskanıyosun. biz kadınlar böyleyiz evet bende senin gibiyim eski sevgililerini bile hala çok kıskanıyorum sevgilim 5 yıldır benimle olmasına rağmen bazen ağlıyorum bile =) bizimki tamamen kuruntu ama eskileri için kendini üzme. o geçmiş için konuşmuş şimdiki zmaan için değil

Tesekkur ederim cevaplariniz icin. Beni hala aramadi. Bu kadar dusuncesizce ve sozubun nereye gittigini bilmeden konusmasi beni cok uzdu. Ugrasmiyorki bile gonlumu almak icin. Arayip sormuyor sanki suclu benmisim gibi. Iyi niyetiniz ve dusuncelerinizi benimle paylastiginiz icin hepinize cok tesekkur ederim. Simdide ne yapmaliyim bana onu soyleyin...

aynen yasadiklarim aklima geldi.. erkeklerin bu huyu cok kotu.. benim bildigim eski seyler bitmisse bitmistir.. tekrar hic acilmaz.. eskiden olan kiza hala asiksan bir baskasiyla cikmassin.. ben boyle dusunuyorum. benim olayimdada bu sekilde konusmalar yuzunden bitti.. sonunda ne oldu biliyomusunuz? ben suclu oldum, sevmiyormusum, guvenmiyormusum diye.. ya bu ne sirke bu ne lahana tursusu... anlamak cok guc.. rabbim herkesi dengiyle karsilastirsin..

bence şaka yapmaya çalışmış ama hiç hoş degil,aklı sıra seni kızdırmaya çalışmış.çok alındıgını düşünerek(ki haklısın)aramıyordur.takılma şekerim,mutlaka arayacaktır sen aramayınca.ona bayılıyormuş havası verme sakın.hatasını anlayıp onun araması gerek.

aramiyorum o arayana dek te aramayacagim. neredeyse 1 sene olucak hala benimle nasil konusulmasi gerektigini ogrenemedi. hayir aradiginda ne diyecegim ben onu da merak ediyorum. guvenim sarsildi.. sevgisinden suphe eder oldum

beni niye hala aramadi ?

bırak canım yaa aramasıınnn.seni kaybetmemek için mutlaka arayacaktırrr.seeen hiçç canınııı sıkmaa..bıraakk sıkıılan o olssunnn.

seviosa mutlakaa arayacaktırrr şöyle düşünn cnmm sen böylee sessiz kalıncaa o seni kaybettiğinii düşüneceekk arayacaktır.biraz sabret sadecee.

peki ama o boyle sessiz kaldiginda ben ne dusunmeliyim? o benden ayrildi mi? ne durumdayiz hic bilmiyorum. Annemlerde ayril ayril diye ustume geliyorlar.. offffffffff

peki ama o boyle sessiz kaldiginda ben ne dusunmeliyim? o benden ayrildi mi? ne durumdayiz hic bilmiyorum. Annemlerde ayril ayril diye ustume geliyorlar.. offffffffff

peşimden gelecek diyeceksin kendi kendine..canım kendinin dgerini bill yoksa kimse bilmior inan( ben de senin gibiyim ama yavas yavas degişiorm canım yandıgı için...annenlere cok bahsetme senin üzülmeni istemezler ayrıl diyeceklerdir..ölmezsin ya konusmadan:))birbirinizi silmediyseniz ne bileim faceden falan...mutlaka arar yani.

silmedik
saatler gecmiyor bu belirsizlik cok kotu..
aramayacagim ama size ve kendime soz veriyorum. ben ayrilmanin veya baska birseyin derdinde degilim.. ben sadece sunu duymak isterdim ondan "yine de o kizla iyiki de ayrilmisim.. yoksa seni nasil tanirdim" bu yeterliydi hersey icin... ama soylemedi..

biliyorum bilmez miyim o beklemeleriii...biz de simdi limoniyiz su aralar aradı mı arıcak mı die diye kendimi yiodum...sana tavsiye biraz kafanı dagıtacak seyler yap canım kitap oku biraz gez hava al vallahi unutuom o zaman sen de yapabilirsin.aradıgında da hemen açma derim..bi kaç defa msj atsın sana taa kii yalvara kadar...hatasını görmeli.şansın açık olsun canım iyi geceler

iyi geceler cok tesekkur ederim
bende su telefonumu 5 dk da bir kontrol etmekten vaz gecebilsem iyi olcak!

sen fazla bile durmussun o turkiyede olsam sana bakmazdin dedigi anda o telefon yuzune kapanirdi
o ne demek oyle ya kendi bulunmas hint kumasi ya?

hic bekleme aramasini fln, bosver ya degermi boyle dengesiz biri icin uzulmeye
ayy sinirlendim yinee

uff az once fatmagulu izledimde zaten mustafaya kizginim
bide bunlari okuyunca iyice sinirlendim

canim bence birak burnu surtulsun birak hatasini anlasin
ki anlasa ne fark eder ama sen bilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…