Anlatmiycam, bunu kendi kendime cozucem diyip durdum kendi kendime ama birilerine anlatmazsam cildiricam. Zaten yeterince yedim bitirdim kendimi..
Dun erkek arkadasimla konusuyorduk telefonda. Bana telefonda cok guzel seyler soyluyor, askini dile getiriyor, sen benim su zamana kadar "hayir" diyemedigim, bir turlu kizamadigim tek kisisin diyor, sonum olucaksin diyor vs. Neyse boyle boyle konustuk durduk. Sonra bu durup dururken bana (yurt disindayiz) "turkiyede olsak yine benimle cikar miydin?" diye sordu.. Cevap vermedim oyle sessiz kaldim. Sonra o hemen atladi "Ben seninle cikmazdim. Orda pesimde o kadar kiz varken donup sana bakmazdim bile" dedi! Ve tabii ki cok bozuldum. Sonra "saka yapiyorum askim sakaaa" falan dedi. Sinir oldugumu soyledim. Ozur falan diledi. Sonra biraz duzelir gibi oldum. "hakikkatten tr de olsak ben senin ilgini cekmez miydim?" diye sordum. Bana su cevabi verdi..
O: Askim bisey soyleyecegim ama kizicaksin..
Ben: Soyle...
O: Ben turkiyede olsam X'ten ayrilmazdim ki
Ben: Ama o kiz seni aldatti! (sok olmus durumdayim; kiz bunu aldatti diye ayrilmislardi!!!)
O: Olsun biz yine barisirdik, ayrilmazdik
Ben ne diyecegimi bilemedim. Kapattim telefonu oyle. kizla iliskileri biteli 4 sene oluyor! Ve su soylediklerine bi bakar misiniz?! 4 sene sonra bile o kizdan onu aldatmasina ragmen aslinda ayrilmayacagini soylemesi... siz olsaniz ne tepki verirdiniz? Cok sinirlendim. Mesaj attim "bence sen hala onu seviyorsun. senin icin bitmemis. bugun o kiz burda olsa yine onu isterdin" tarzi msjlar attim. bana "sacmaliyorsun askim, yuh diyorum artik" falan tarzi mesajlar atti. Sonra face inde bi tek seni goruyor gozum gibisine sarkilar paylasti..
Ben ne tepki vericem bilmiyorum. cok agirima geldi. Ben boyle bir insan degilim yani iliskinin basindan beri "olmazsa olmazimsin" falan gibi biseyler hissettirmedim bile ona. O bana bunlari soyleme cesaretini nasil buldu kendisinde anlamadim. Daha iki gun once bana kalbimin ustune adini dovme yaptirmak istiyorum diyen adam simdi karsima gecmis neler soyluyor!
Sizce durum nedir? Fikirlerinizi paylasin lutfen.. 1 gun olcak nerdeyse gorusmuyoruz hala.. ne o aradi ne ben.