Hala eski sevgilisini mi seviyor?

biliyorum cok dengesizce cok asagilayici davrandi bana. saka yaptim bile dese o tarz bi sakayi kaldiramayacagimi anlamaliydi.. telefonumu kapatmaksa cok zor :S aslinda en dogrusu ama bu seferde bakayim msj atmis mi die dakkada bi telefonu acicam..

saglikli dusunemiyorum artik. ne hali varsa gorsun. kimsenin pesinden kosucak, ona hesap sormadan bu laflarini yiyecek degilim!

20 yaşında ise dört sene öncesi 16 yaş olur ki demek ki ilk sevdiği falandı. belki bu şekilde terkedilmek unutturmuyodur. hala onu sevdiğini zannetmiyorum hepimizin ilk gençlik yıllarında böyle anıları olmuştur. ara ara benimde aklıma gelir. Ama 4 yıl sonra kız arkadaşına bu şekilde söylemesi hayli ilginç. şaka anlayışıda değişik. belki de gerçektende seni kıskandırmak için söylemiştir. bunların hepsi olasılık tabi. yine en doğrusunu onunla konuşarak sen bulacaksın.

Son düzenleme:
söylediği sözler çok çirkin :120:
senin yerinde ben olsaydım muhtemelen o kelimelei duyduğum an telefonu kapar...arasada açmazdım..
bunca zaman aramamasıda zaten büyük kabahat..hala kendini haklı görüyor aklınca...
bence aradığında da açma...
bana bu sözü söyleyen birini ayrılık sebebine zemin hazırlamış sayardım...
fakat sen sanırım ayrılmak istemiyorsun...o zaman 1 hafta kadar sana ulaşmasını engelle.açma telefonlarını,msjlarına cevap verme...
ve sende onu düşünmekten başka uğraşlar bul kendine.erkek arkadaş herşey demek değil...
onsuzda yapabilmen lazım.

bosver canim üzme okadar canini, seni cok cok iyi anliyorum hatta biliyorumki hangi durumdasn ayni seyleri bende yasadim. Ayni seyleri duymasamda. Ama hala beraberiz sözlendik hatta. Sende simdi onun pesinden kosmus olmamak icin arama onun aramasini bekle sabret! Kendini kücük düsürme sonucta o seni kirdi o sacmaladi sen degil!

Şuan tekmeyi yemişti kendi adıma konuşuyorum tabi sizin YaşadıkLarınıza baglı..
ama cümle yeterince açık..qerçekten aşkını ölçmek istiyorsan..iyi bir ders ver..

birine bi ders verebilmek icin once onun senin icin ugrasiyor olmasi gerekmezmi. iki gundur aradigi yok.. dun face ine bu defa ne aglarim ne icerim diye yazmis. ayrildik galiba bilmiyorum ki. birakti aramiyo. ne yaparsa yapsin.

adam tam bir kazmalık örneği vermiş sanırım
bir insan işte böyle kalas kütük olur babında sana şekil-A resimleme sunmuş,

bir erkeğin penseyle tırnaklarını sökerken bile ya bu lafı şuanki yavukluna söylersin ya da devam ederiz çekmeye deseler bile ağzından çıkarmayacağı bir cümle "eski sevgilimden ayrılmazdım ki, biz yine birlikte olurduk"...

bence bir insan bu kadar kütüklük yapamaz, seni kızdırmak, kıskandırmak istemiştir, erkeklerin en sinir olduğum huylarından birisi de bu kıskandırmaya çalışmaları, muhakkak mantıklı ayık kafayla söylememiştir,

seninle konuşma sarhoşluğunda, seni kıskandırmak için yeltenmiş ama ağzından koca bir çürümüş ağaç kütüğü çıkarınca geri de yutamamış,

emin ol kimse bilerek isteyerek bu lafları sarfedemez, sen onun heyecanına, seninle konuşurkenki mutluluğuna, baş dönmesine, mutluluk sarhoşluğuna ver

daha yaşınız küçük tatlım hele ki bir erkek için 20 yaş çocuk demek! belli ki saçmalamış belki dikkat çekmeye çalıştı seni kıskandırmaya çalıştı bunu kırıcı bir yolla dile getirdi ama erkekler anlayışsız olduğu için senin kırılcanı tahmin edememiştir sen söylemesen farkına bile varmazdı bozulduğunun o arayana kadar sen arama bekle herzamn kaçan kovalanır taktiği geçerli olmuştur her nekadar sinir bozucu olsada sen bir şey yapma zaten bir süre sonra arar seni sende ozaman ona ne kadar kırıldığını dile getirirsin ama o aramadan bir şey yapma sevgilerr

kizlar biz ayrildik.
dun ilk defa faceten duvarima "beni arar misin?" yazmis. Ben goremeden silmis. aksam arkadaslarim soylediler oyle yazmis diye. Mesaj attim ne oldu dedim. "hic" dedi tripler atti. sonra ben bi sarki aylastim sarkida da bana senden baska yar mi yok falan gibi seyler soyluyordu. Cok alinmis. Altina yorum yapti; bi suru erkek var tabi baskasiyla mesut olmak istiyorsan dedi. Bende inatina "kismet.." yazdim. Gece mesaj cektim.. bana "git baskalari mesut etsin seni" dedi. Bu sabahta baya bi tartistik oyle. En son ozur diledi.. Ve bitti. Istemedim artik. Bana su sozu soyledi.. Bir insan bu kadar dusuncesiz olabilir bakin: "Ne XXX mis ya, 4 kizla ciktim 4 unden de ayrilmama sebep oldu" Bu xxx dedigi iste o eski kiz arkadasi. Bende "kendini sorgula o zaman, gecmisini surekli bugununle kiyaslarsan olacagi o"dedi,.

Uzulmuyorum artik. kendime yepyeni bi sayfa actim. mutlu olacagim birini istiyorum.

Ayrılman kesinlikle çok yerinde olmuş. Seni mutlu edecek aklı başında ne insanlar çıkacaktır karşına, hiç üzülme sakın. Gerçekten çok düşüncesiz ve çocuk ruhlu bir insanmış. O en son söyledikleri de tam saçmalık.

Sagolun kizlar. Vallahi ayrildiktan sonra bi canavara donustu. Nasil bi insanla berabermisim ben meger. Hic uzulmuyorum. İyi oldu... Kurtuldum...

bence en doğru olanı yapmışsın. eski sevgilisi hakkında konuşan yorum yapan erkekten hemen kaçmak en doğrusu... bende olsam kesinlikle eski sevgilisini unutamadığını düşünürdüm. bu da zaten başlı başına ayrılık nedeni

genelde böyle yazıları okudugumda..sadece konuyu acana yardımcı olmak amaclı degılde bide erkegın acısından bakmaya calısıyorum..genelde öyle noktaları yakalayabılıyorum.bak böylede olabılır dıyebılıyorum..ama senın erkek arkadasına öküz demek istiyorum cnm..senın erkek arkadasın üstüne basarak söylüyorum senı sevmeyı bırak sana degerde vermıyor..deger veren bı adam bu cümleyı ztn kullanmazkı..nezmk biz ayrılmazdık olsun aldatsın barısırdık.ben trde olsm sana bakmam..ben kendı adıma söylıyeyım böle bısıyı eskı erkek arkadasıma bıle sölemem söyleyemem..senın erkek arkadasının surda savunulucak hıcbısıyeı yok..yok valla yok dürüstlük yapmıs bak ıcındekılerı sölemıs dıcem..yok kardes oda degıl..sevmıyo ayrıl gitsin düşünme bile.4 sene snra adını unutması gereken kısıyı bıde aldatılmıs..normal bı ses tonu ıle muhabbet konusu yapabılıosa..ben o erkegın karakterındende süphe ederım acıkcası...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…