Hala Etkisindeyim ...!!!

sevmeksenleguzel

AŞK SEN DİYE YAZILIR BİZ DİYE OKUNUR...
Kayıtlı Üye
22 Mart 2013
176
37
Pazar günü arkadaşlarımızla kahvaltıya gidecekti.
Sabah 8 gibi uyandım telefon yatak odamda çekmediği için mutfakta arkadaşımla konuştum.
10 gibi görüsürüz dedik ve tekrar yatağa döndüm.(bir yarım saat daha uyuyayım diye)
O ara sesime eşimde kalktı ne oldu bir sorun yok dimi dedi yok buluşucaz dedim.
Yatmak için yorganı kaldırdım baktım kolyem yatakta..
Aaa kolyem düşmüş dedim eşimde bana bakıyor kolyeyi elime aldım ve klipsinin açılmadığını gördüm...:KK17:
Kolyemin boynumda çıkması imkansız kafamdan geçmiyor çünkü ikimizde şok olduk...
2 gündür hala etkisindeyim arkadaşlar nasıl oldu nasıl cıktı kafayı yemek üzereyim bir düşüncesi olan varmı acaba?

Bence kolyeniz elbisenize falan takılmış öyle yatağa gelmiş. Ya da boynunuzdan çıkmış ve yatakta hareketlenmelerle falan kendi kendine takılmıştır. Olur yani benim kolyem de öyle kendi kendine kilitleniyor ...

Pazar günü arkadaşlarımızla kahvaltıya gidecekti.
Sabah 8 gibi uyandım telefon yatak odamda çekmediği için mutfakta arkadaşımla konuştum.
10 gibi görüsürüz dedik ve tekrar yatağa döndüm.(bir yarım saat daha uyuyayım diye)
O ara sesime eşimde kalktı ne oldu bir sorun yok dimi dedi yok buluşucaz dedim.
Yatmak için yorganı kaldırdım baktım kolyem yatakta..
Aaa kolyem düşmüş dedim eşimde bana bakıyor kolyeyi elime aldım ve klipsinin açılmadığını gördüm...:KK17:
Kolyemin boynumda çıkması imkansız kafamdan geçmiyor çünkü ikimizde şok olduk...
2 gündür hala etkisindeyim arkadaşlar nasıl oldu nasıl cıktı kafayı yemek üzereyim bir düşüncesi olan varmı acaba?
telefonla konuşurken çıkarmışsındır ya da öyle bişey.

Aynen şöyle olmuş olabilir;
Sen gece uyku sersemliği, kolyeyi çıkarıp klipside geri takmışsındır.
Uyku hali yatağın içine bırakıvermişsinizdir.
Uyku hali insan yatarken sacını bile örüyor. (ben gece bunalınca yarı uykulu örerim)

aynen ..bu da olabilir.. kolye rahatsız ettiyse çıkarmış olabilirsin.

Kardeşim urfa'dan bir yüzük almıştı. Ertesi günü taşı düştü. Ya çok üzüldüm falan dedi gösterdi bize de. Ertesi gün taş yerindeydi :KK17: Buyrun buradan yakın.

X