- 11 Aralık 2018
- 42.607
- 264.810
- 598
- Konu Sahibi Berryhibiscus
-
Başka seçenekleri yoksa severler tabi ki birbirleriniben buna katilmiyorum. evlilik niyetiyle de iki insan gorusur ve birbirlerini sevebilirler. evlilik zaten bir ortakliktir ayrica. ben is ortaminda ya da arkadas yemeginde tanisip gorusen insanlarla, hadi bu ikisini tanistiralim diye gorusen insanlar arasinda fark gormuyorum. ayrica insanin ruh ikizi illa is cevresinden okuldan vs olacak diye bir sey yok bence..
iliskiler formul uzerinden yurumuyor, ask da oyle.Başka seçenekleri yoksa severler tabi ki birbirlerini
Ben de onu diyorum. Eşitlik sağlanınca adı aşk olmuyor onuniliskiler formul uzerinden yurumuyor, ask da oyle.
öyle dışarıdan bakınca aman avm de mutlu aile falan özeniyorsunuz27 yaşıma az kaldı. Hala bir ilişkim yok. Etrafımda yaşıtım olan insanlar teker teker evlendi. Mesleğim falan var çalışıyorum ama yine de bir burukluk hissediyorum. Bugün bir avm ye gittim herkes eşiyle gitmiş herhalde algıda seçicilikten hep aynı şey aklıma geliyor.
Çok aşırı güzel değilim ama en son birileri vesilesiyle biriyle tanıştırılacaktım. Fotoğraf istendi. Normalde hiç benlik şeyler değil ama tamam dedim, ben de yolladım. Hiç ses yok karşı taraftan. O da beni üzdü.
Zaman zaman kendimi umutsuz hissediyorum bu gibi durumlarda siz kendinizi nasıl motive ediyorsunuz?
Kendimi motive etmiyorum çünkü kendimi yıpratmıyorum böyle şeylerle. Mutluyumda halimden açıkçası. Zorlamayla zaten olmaz olsa da mutlu ve sağlıklı bir ilişki olmaz. Hayırlısı der geçerim.27 yaşıma az kaldı. Hala bir ilişkim yok. Etrafımda yaşıtım olan insanlar teker teker evlendi. Mesleğim falan var çalışıyorum ama yine de bir burukluk hissediyorum. Bugün bir avm ye gittim herkes eşiyle gitmiş herhalde algıda seçicilikten hep aynı şey aklıma geliyor.
Çok aşırı güzel değilim ama en son birileri vesilesiyle biriyle tanıştırılacaktım. Fotoğraf istendi. Normalde hiç benlik şeyler değil ama tamam dedim, ben de yolladım. Hiç ses yok karşı taraftan. O da beni üzdü.
Zaman zaman kendimi umutsuz hissediyorum bu gibi durumlarda siz kendinizi nasıl motive ediyorsunuz?
Hayatınızı evlilik ile motive etmeyin. Eninde sonunda evlendirsiniz. Ama bu düşüncede ancak evlenmek için evlenilir.27 yaşıma az kaldı. Hala bir ilişkim yok. Etrafımda yaşıtım olan insanlar teker teker evlendi. Mesleğim falan var çalışıyorum ama yine de bir burukluk hissediyorum. Bugün bir avm ye gittim herkes eşiyle gitmiş herhalde algıda seçicilikten hep aynı şey aklıma geliyor.
fikrimi 2 yorum sonra görmekBen de bugun esimle avmye gittim. Dikkatimi en cok arkadas grubuyla gelmis civil civil genc kizlar cekti. Ah dedim simdi 20 olmak vardi.
Avmye esiyle gidenlerin %80 i arabada tribe maruz kaliyor,evde ayri kavga,yok onu nedn aldin,yok o nekadar.Valla kizim 4 yasjnda,gecen Allahim ins evlencem diye gelmez karsima ilerde diye dua ederken buldum kendimi gecen27 yaşıma az kaldı. Hala bir ilişkim yok. Etrafımda yaşıtım olan insanlar teker teker evlendi. Mesleğim falan var çalışıyorum ama yine de bir burukluk hissediyorum. Bugün bir avm ye gittim herkes eşiyle gitmiş herhalde algıda seçicilikten hep aynı şey aklıma geliyor.
kısmet bu işler.düşünerek güzelim zamanlarınızı kaçırmayın.öyle biri olsam evlenmiştim ama maalesef istediğim gibi birileri çıkmıyor karşıma
Cok asik evlensen de o is oyle olmuyor.Bu evlilik acaba dışarıdan bazılarına çok mu güzel, keyifli geliyor? Düşünüyorum da her gün her gün aynı evde, rutine bağlamış bir hayat ne kadar güzel olabilir ki? Bunun çok tatlı olması için arada gerçekten harika bir aşk olması lazım, karşındaki insana doyamıyor olman lazım. Çok aşık olmadan evlenmeyin bence. Evlilik sadece çok aşık olduğun biriyle bir yuva kurmak istediğin zaman güzel gibime geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?