Hala evlenememek moralimi bozuyor

Çok aşk değil de benzer şeylerden zevk almak daha önemli. Aşk da azalıyor ama yakın arkadaşlarla yapacağın şeyleri yapabilmek baki

Apartmana yeni evli bir çift taşındı. Geçen gece saat ikide kavga ve kapı çarpma seslerine uyandım. Gecenin bi yarısı elin adamının bağırmasını çekemem valla. Toz pembe sanılıyor ama asla değil.

En iyisi evlenmemek o zaman

Çok aşk değil de benzer şeylerden zevk almak daha önemli. Aşk da azalıyor ama yakın arkadaşlarla yapacağın şeyleri yapabilmek baki
Aşk tabii ki zamanla azalıp yerini sevgiye bırakır. Ama en azından başlangıçta o aşk mutlaka olmalı. Kendimi biliyorum, aşk yoksa asla katlanamıyorum karşımdakine.

Ozel degilse neden 2 ay? Oncesinde kac ay görüştünüz?

Ozel degilse neden 2 ay? Oncesinde kac ay görüştünüz?
:)) Ay değil 4 yıl görüştük, ama uzak mesafe iliskisiydi tanıdım sandım hiç taniyamamışım, arkamda durmadı, annesi beni rahatsızlığım yüzümden bir türlü kabullenemedi , oğluna ağıza alınmayacak laflar etti arada banada tabi, hatta şiddet bile gösterdi oğluna çocuk gibi durdu karşısında , babası yoktu 10 sene önce vefat etmiş ve 2 ay sonunda ayrılmamız gerektiğini anlattı eşim, benden vazgeçti peki dedim çıktım evden ne diyebilirdim ki başka, böyle anlatınca kalıp savaşman gerekiyordu diyenler bile var elbette savaşırdım beni sadece istemeyen kayınvalidem yada diğerleri olsaydı hiç umrumda olmazdı ama güvenip yola çıktığım eş diye tercih ettiğim kişi benden vazgeçti ve bitti, kusura bakmayın uzattım bu konuda baya doluyum çünkü.

öyle biri olsam evlenmiştim ama maalesef istediğim gibi birileri çıkmıyor karşıma
Bu işler bence nasip kısmet işi her şeyin hayırlısını istemek ve, tevekkül etmek lazım yani diyeceğim oki, mutlaka karşınıza helal süt emmiş biri çıkar.. "Nerden biliyorsunuz hayatınızın üstünün altından olacagını."Evlenmek için evlenmemek lazım.

Nasıl bir videoymuş o? Bekarlar merak ediyor. Yaşım 34, daha ağlamadım ya. Neden gençler bu kadar acele ediyor. 20li yaşlarda evlenen tanıdıklarımın çoğu 30+ yaşlarda boşanıp bir daha evleniyor.

Nasıl bir videoymuş o? Bekarlar merak ediyor. Yaşım 34, daha ağlamadım ya. Neden gençler bu kadar acele ediyor. 20li yaşlarda evlenen tanıdıklarımın çoğu 30+ yaşlarda boşanıp bir daha evleniyor.
evet yaşına baktım 27 yani ne ara gelinlik görünce ağlayacak duruma gelmiş de evlenmiş

Yaşın daha 27 bile olmamış ne evliliği. 30 yaşındayım hala bekarım tadını çıkarıyorum he erkek arkadaşım var eğer hayırlıysa olsun zaten. Ama evlenmek için asla evlenmem bir kere hayatını yaşa zaten bu yaşta ne evliliği. Bekarlığın tadını çıkar bir daha bu yıllarını bulamazsın. Yahu bende avm'ye hayatımda kimse yokken gittiğimde hiçte burukluk olmamıştı aksine ben yanımda bir erkekle asla alışveriş yapamam neyin burukluğu bu böyle. Valla daha 27sinde hatta 26sında birinin evlenemedim diye morali bozuluyorsa bizim üstümüze toprak atmayı unutmuşlar bence

Haklısınız ama muhafazakar yaşam tarzı olan biriyim ve evlilik öncesi flört, sevgililik gibi şeyler yaşamıyorum benim gibi olan insanlar da bu yüzden evlenmeyi pek geciktirmiyorlar. Dolayısıyla seçenek azalıyor.

Bu fikrinizi iptal edin. Bundan 20 küsür sene sonra kızınız asla evlilik yoluna giremeyebilir annesi olarak sizin bu arzunuz yüzünden. Naçizane uyarmak istedim. Bazen şaka ile veya veryansın ile dediklermizi hayat cok ciddiye alıyor.

O kadar çok evliliğe odaklanmışsın ki ne demek istediğimi anlamamışsın bile. Hayatında illa bir erkeğe ihtiyaç duymak çok saçma. Hayatına bir erkek olmadanda gezebilir vakit geçirebilirsin. Gezmek tozmak bekarlığı yaşamak için bir arkadaşın olması veya hayatında bir erkek olması gerekmez. Ama sana bu evlilik düşüncesi olan isteğinle mutluluklar diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…