- 16 Ocak 2021
- 4.284
- 7.697
- 108
- 30
- Konu Sahibi Berryhibiscus
-
Çok aşk değil de benzer şeylerden zevk almak daha önemli. Aşk da azalıyor ama yakın arkadaşlarla yapacağın şeyleri yapabilmek bakiBu evlilik acaba dışarıdan bazılarına çok mu güzel, keyifli geliyor? Düşünüyorum da her gün her gün aynı evde, rutine bağlamış bir hayat ne kadar güzel olabilir ki? Bunun çok tatlı olması için arada gerçekten harika bir aşk olması lazım, karşındaki insana doyamıyor olman lazım. Çok aşık olmadan evlenmeyin bence. Evlilik sadece çok aşık olduğun biriyle bir yuva kurmak istediğin zaman güzel gibime geliyor.
Apartmana yeni evli bir çift taşındı. Geçen gece saat ikide kavga ve kapı çarpma seslerine uyandım. Gecenin bi yarısı elin adamının bağırmasını çekemem valla. Toz pembe sanılıyor ama asla değil.Bugün Avm de birbirini azarlayan 3 cift gördüm .Cok kötü tablolardi .Size cazip gelen evliligin ,bir de öbür yüzü var .Yaşinız itibariyle size öyle görünmüyordur tabi.Hakkinizda hayırlisi.Yasinız cok genc daha
En iyisi evlenmemek o zamanCok asik evlensen de o is oyle olmuyor.
1.Evlenmeden once yuzune bakilmayan erkek cocuklari,evlenirken kiymetli oluyor.
Ailesinden ilk kez sevgi,onemsenme gormus erkek kisisi ,hoop ailesinin yanina geciyor.
Sen her konuda suclu cikiyorsun.
Bunu bunu yapmayalim dersen ,ariza oluyirsun.
Sansliysan evlenince aile yuzune bakmaz da,adam anlar.
Sansli degilsen,karsi tarafin sinsisine dustun demektir.Hep bisdy yapmaz,hep yapiyomus gibi gozukur.İste onu anlayinca kac.
Aşk tabii ki zamanla azalıp yerini sevgiye bırakır. Ama en azından başlangıçta o aşk mutlaka olmalı. Kendimi biliyorum, aşk yoksa asla katlanamıyorum karşımdakine.Çok aşk değil de benzer şeylerden zevk almak daha önemli. Aşk da azalıyor ama yakın arkadaşlarla yapacağın şeyleri yapabilmek baki
En temiziEn iyisi evlenmemek o zaman
Ozel degilse neden 2 ay? Oncesinde kac ay görüştünüz?Aynı yastayız ben çok kısa bir evlilik geçirdim sadece 2 ay evli kaldım, keşke hiç olmasaydıda boşanma psikolojisini yaşamasaydım , ben acele etmedim ama demek ki yinede birşeyler yanlıştı , nasip meselesi bu işler varsın cok geç olsun ama tam olsun, Rabbim bizlere hayırlı ömürlük eşler nasip inşallah
Hiç içimde böyle hisler, duygular yok ama bir gün olursa tavsiyeni hatırlayacağımEn temizi
Evliligin tek iyi yani cocuk vala kim ne derse desin.
Cocugu yapip arkana bakmadan kac
:)) Ay değil 4 yıl görüştük, ama uzak mesafe iliskisiydi tanıdım sandım hiç taniyamamışım, arkamda durmadı, annesi beni rahatsızlığım yüzümden bir türlü kabullenemedi , oğluna ağıza alınmayacak laflar etti arada banada tabi, hatta şiddet bile gösterdi oğluna çocuk gibi durdu karşısında , babası yoktu 10 sene önce vefat etmiş ve 2 ay sonunda ayrılmamız gerektiğini anlattı eşim, benden vazgeçti peki dedim çıktım evden ne diyebilirdim ki başka, böyle anlatınca kalıp savaşman gerekiyordu diyenler bile var elbette savaşırdım beni sadece istemeyen kayınvalidem yada diğerleri olsaydı hiç umrumda olmazdı ama güvenip yola çıktığım eş diye tercih ettiğim kişi benden vazgeçti ve bitti, kusura bakmayın uzattım bu konuda baya doluyum çünkü.Ozel degilse neden 2 ay? Oncesinde kac ay görüştünüz?
Bu işler bence nasip kısmet işi her şeyin hayırlısını istemek ve, tevekkül etmek lazım yani diyeceğim oki, mutlaka karşınıza helal süt emmiş biri çıkar.. "Nerden biliyorsunuz hayatınızın üstünün altından olacagını."Evlenmek için evlenmemek lazım.öyle biri olsam evlenmiştim ama maalesef istediğim gibi birileri çıkmıyor karşıma
Nasıl bir videoymuş o? Bekarlar merak ediyor. Yaşım 34, daha ağlamadım ya. Neden gençler bu kadar acele ediyor. 20li yaşlarda evlenen tanıdıklarımın çoğu 30+ yaşlarda boşanıp bir daha evleniyor.Tam benim konular. Çünkü ben de o hisleri yaşayıp dibe vurduktan sonra evlendim. Ruh eşi videoları var youtubeda ciddi anlamda uygulayınca karşılaştım eşimle. Herkese anlatıyorum bunu. Öyle dibe vurmuştum ki artık x evleyormuş deseler ağlıuordm. Bir gün kuaföre gittim. Kaşçı kızların bölümüne girdim. Bir kız nişanlığını oraya asmış. Kendi de Kuaför böşümünde saç yaptırıyormuş. O nişanlığa bakıp bakıp benm asla olmayacak diye ağladığımı biilirim
evet yaşına baktım 27 yani ne ara gelinlik görünce ağlayacak duruma gelmiş de evlenmişNasıl bir videoymuş o? Bekarlar merak ediyor. Yaşım 34, daha ağlamadım ya. Neden gençler bu kadar acele ediyor. 20li yaşlarda evlenen tanıdıklarımın çoğu 30+ yaşlarda boşanıp bir daha evleniyor.
27 yaşıma az kaldı. Hala bir ilişkim yok. Etrafımda yaşıtım olan insanlar teker teker evlendi. Mesleğim falan var çalışıyorum ama yine de bir burukluk hissediyorum. Bugün bir avm ye gittim herkes eşiyle gitmiş herhalde algıda seçicilikten hep aynı şey aklıma geliyor.
Çok aşırı güzel değilim ama en son birileri vesilesiyle biriyle tanıştırılacaktım. Fotoğraf istendi. Normalde hiç benlik şeyler değil ama tamam dedim, ben de yolladım. Hiç ses yok karşı taraftan. O da beni üzdü.
Zaman zaman kendimi umutsuz hissediyorum bu gibi durumlarda siz kendinizi nasıl motive ediyorsunuz?
Haklısınız ama muhafazakar yaşam tarzı olan biriyim ve evlilik öncesi flört, sevgililik gibi şeyler yaşamıyorum benim gibi olan insanlar da bu yüzden evlenmeyi pek geciktirmiyorlar. Dolayısıyla seçenek azalıyor.Yaşın daha 27 bile olmamış ne evliliği. 30 yaşındayım hala bekarım tadını çıkarıyorum he erkek arkadaşım var eğer hayırlıysa olsun zaten. Ama evlenmek için asla evlenmem bir kere hayatını yaşa zaten bu yaşta ne evliliği. Bekarlığın tadını çıkar bir daha bu yıllarını bulamazsın. Yahu bende avm'ye hayatımda kimse yokken gittiğimde hiçte burukluk olmamıştı aksine ben yanımda bir erkekle asla alışveriş yapamam neyin burukluğu bu böyle. Valla daha 27sinde hatta 26sında birinin evlenemedim diye morali bozuluyorsa bizim üstümüze toprak atmayı unutmuşlar bence
Bu fikrinizi iptal edin. Bundan 20 küsür sene sonra kızınız asla evlilik yoluna giremeyebilir annesi olarak sizin bu arzunuz yüzünden. Naçizane uyarmak istedim. Bazen şaka ile veya veryansın ile dediklermizi hayat cok ciddiye alıyor.Avmye esiyle gidenlerin %80 i arabada tribe maruz kaliyor,evde ayri kavga,yok onu nedn aldin,yok o nekadar.Valla kizim 4 yasjnda,gecen Allahim ins evlencem diye gelmez karsima ilerde diye dua ederken buldum kendimi gecen
Annem tobe de dedi demedim valla fjdjjdjd
O kadar çok evliliğe odaklanmışsın ki ne demek istediğimi anlamamışsın bile. Hayatında illa bir erkeğe ihtiyaç duymak çok saçma. Hayatına bir erkek olmadanda gezebilir vakit geçirebilirsin. Gezmek tozmak bekarlığı yaşamak için bir arkadaşın olması veya hayatında bir erkek olması gerekmez. Ama sana bu evlilik düşüncesi olan isteğinle mutluluklar diliyorumHaklısınız ama muhafazakar yaşam tarzı olan biriyim ve evlilik öncesi flört, sevgililik gibi şeyler yaşamıyorum benim gibi olan insanlar da bu yüzden evlenmeyi pek geciktirmiyorlar. Dolayısıyla seçenek azalıyor.
Zaten insan belli bir yaşa kadar evlenmediği zaman o yaştan sonra çok seçici oluyoöyle biri olsam evlenmiştim ama maalesef istediğim gibi birileri çıkmıyor karşıma
Benden yaşlısı hala bekar.Zaman zaman kendimi umutsuz hissediyorum bu gibi durumlarda siz kendinizi nasıl motive ediyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?