- 15 Ekim 2015
- 3.775
- 19.536
- 158
Kızlar merhaba;
Daha önce çok önemli bir konu açmıştım hepinize çok teşekkürler sayenizde o konuyu atlattım
Şimdiki sorunum ise erkek arkadaşımla ilgili.Çok kısa dönemde kendisiyle normal arkadaş şeklinde başlayıp sevgili olarak devam ettik
Arkadaşlık döneminde bunun hayatında birçok kız vardı ve ben biliyordum konuştuğumuzda yanlış yaptığını söylüyordum ama kendi hayatı diyordum.Birgün hayatındaki kızı çıkardı aynı gün kötü hissettiği için görüştük ve akşamında beni aradı çok iyi biri olduğumu söyledi.Biz daha sık buluştuk bana birşeyler hissettiğini söyledi. 15 gün boyunca ben hissettiği şeyin tek kaldığında benim onun yanında olmamla alakalı olduğunu söyledim ve sonunda sevgili olduk.Ama ben geçmişi bildiğim için bir türlü güvenemedim ve birçok kez ayrıldık her seferinde barıştık
Şimdi yine ayrıldık birkaç gün oluyor bir mesajını yakaladım başkasına attığı ileriye dönük birşey düşünmüyorum yazmış bunu görünce bitirdim oda bana zaten güvenmiyordun sonuç buydu gibisine getirdi ve sonrasında her zaman arayan insan ne aradı ne sordu
Ben hala beklentideyim en azından bir araması lazımdı diyorum ama mantıklı düşünemiyorum işte
Sadece sizinle bu durumu paylaşmak istedim nasıl aşıcam bu durumu ben 
Teşekkürler şimdiden yorumlar için
Daha önce çok önemli bir konu açmıştım hepinize çok teşekkürler sayenizde o konuyu atlattım

Şimdiki sorunum ise erkek arkadaşımla ilgili.Çok kısa dönemde kendisiyle normal arkadaş şeklinde başlayıp sevgili olarak devam ettik

Şimdi yine ayrıldık birkaç gün oluyor bir mesajını yakaladım başkasına attığı ileriye dönük birşey düşünmüyorum yazmış bunu görünce bitirdim oda bana zaten güvenmiyordun sonuç buydu gibisine getirdi ve sonrasında her zaman arayan insan ne aradı ne sordu

Teşekkürler şimdiden yorumlar için