• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hala inanmak istiyorum

KeediciK

Miyawww
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2015
3.775
19.536
158
Kızlar merhaba;

Daha önce çok önemli bir konu açmıştım hepinize çok teşekkürler sayenizde o konuyu atlattım :KK49:

Şimdiki sorunum ise erkek arkadaşımla ilgili.Çok kısa dönemde kendisiyle normal arkadaş şeklinde başlayıp sevgili olarak devam ettik:KK45: Arkadaşlık döneminde bunun hayatında birçok kız vardı ve ben biliyordum konuştuğumuzda yanlış yaptığını söylüyordum ama kendi hayatı diyordum.Birgün hayatındaki kızı çıkardı aynı gün kötü hissettiği için görüştük ve akşamında beni aradı çok iyi biri olduğumu söyledi.Biz daha sık buluştuk bana birşeyler hissettiğini söyledi. 15 gün boyunca ben hissettiği şeyin tek kaldığında benim onun yanında olmamla alakalı olduğunu söyledim ve sonunda sevgili olduk.Ama ben geçmişi bildiğim için bir türlü güvenemedim ve birçok kez ayrıldık her seferinde barıştık:KK1:

Şimdi yine ayrıldık birkaç gün oluyor bir mesajını yakaladım başkasına attığı ileriye dönük birşey düşünmüyorum yazmış bunu görünce bitirdim oda bana zaten güvenmiyordun sonuç buydu gibisine getirdi ve sonrasında her zaman arayan insan ne aradı ne sordu:mad: Ben hala beklentideyim en azından bir araması lazımdı diyorum ama mantıklı düşünemiyorum işte :KK35: Sadece sizinle bu durumu paylaşmak istedim nasıl aşıcam bu durumu ben :stop:

Teşekkürler şimdiden yorumlar için :oops:

Güven olmayan yerde ilişki yürümez bence ondan bir hayır gelmez umursamayıp başka şeylere odaklan yoksa sonra çok üzülürsün ;)

Niye telefon bekliyon ki zaten mesajını yakalamışsın,
Salla gitsin ya dünyada başka adam mı yok,
Zaten güvenmiyormuşsunda ki boşada çıkmamış güvensizliğin daha ne ?
Çok şükür de ilgini dağıtacak daha farklı şeylerle meşgul ol.....

Güven ilişkideki en önemli şeydir. Bugün sana önem verdiği için birşey yapmıyorsa da, yarın ne olacağını bilemeyiz.
Senin hk ciddi düşünmediğini yazmış, bence artık bu kişiyi geride bırak. Hayatına devam et.

Niye telefon bekliyon ki zaten mesajını yakalamışsın,
Salla gitsin ya dünyada başka adam mı yok,
Zaten güvenmiyormuşsunda ki boşada çıkmamış güvensizliğin daha ne ?
Çok şükür de ilgini dağıtacak daha farklı şeylerle meşgul ol.....
O kadar haklısın ki sadece alıştım sanırım ilgisine sürekli bir şekilde olsa çaba vermesine şuan çaba vermemesi bile belli etti herşeyi :KK1:

Güven ilişkideki en önemli şeydir. Bugün sana önem verdiği için birşey yapmıyorsa da, yarın ne olacağını bilemeyiz.
Senin hk ciddi düşünmediğini yazmış, bence artık bu kişiyi geride bırak. Hayatına devam et.
Evet ve zaten bu durumu kabul edemem edersem kendime saygım kalmaz sadece beklenti halimi aşmam lazım oda geçer umarım :KK1:

Duygusal olanlar haricindeki aşırı ilgili, romantik erkekler malesefki ilişkide önce kaçanlar veya genelde büyük ölçüde değişim gösterenler oluyor... Kızlar da ilgiye alıştığı için hep zorlanıyor. "fazla iyi" ilişkilerinizi hep sorgulayın kızlar...

O kadar haklısın ki sadece alıştım sanırım ilgisine sürekli bir şekilde olsa çaba vermesine şuan çaba vermemesi bile belli etti herşeyi :KK1:

Ya boşver gerçekten değmez, hayat bu işte gerçeklerden ibaret ,
Sende allahın sevgili kuluymuşsun ki yol yakınken farkına vardın,
Şimdilik azcık kafa toparla ,silkelen kendine gel ,düşünmemeye bak,
Düşüneceğin zaman yakaladığın mesajlar ve yalanları gelsin aklına soğumaya midenin bulanmasına yeter ;)

Kızlar merhaba;

Daha önce çok önemli bir konu açmıştım hepinize çok teşekkürler sayenizde o konuyu atlattım :KK49:

Şimdiki sorunum ise erkek arkadaşımla ilgili.Çok kısa dönemde kendisiyle normal arkadaş şeklinde başlayıp sevgili olarak devam ettik:KK45: Arkadaşlık döneminde bunun hayatında birçok kız vardı ve ben biliyordum konuştuğumuzda yanlış yaptığını söylüyordum ama kendi hayatı diyordum.Birgün hayatındaki kızı çıkardı aynı gün kötü hissettiği için görüştük ve akşamında beni aradı çok iyi biri olduğumu söyledi.Biz daha sık buluştuk bana birşeyler hissettiğini söyledi. 15 gün boyunca ben hissettiği şeyin tek kaldığında benim onun yanında olmamla alakalı olduğunu söyledim ve sonunda sevgili olduk.Ama ben geçmişi bildiğim için bir türlü güvenemedim ve birçok kez ayrıldık her seferinde barıştık:KK1:

Şimdi yine ayrıldık birkaç gün oluyor bir mesajını yakaladım başkasına attığı ileriye dönük birşey düşünmüyorum yazmış bunu görünce bitirdim oda bana zaten güvenmiyordun sonuç buydu gibisine getirdi ve sonrasında her zaman arayan insan ne aradı ne sordu:mad: Ben hala beklentideyim en azından bir araması lazımdı diyorum ama mantıklı düşünemiyorum işte :KK35: Sadece sizinle bu durumu paylaşmak istedim nasıl aşıcam bu durumu ben :stop:

Teşekkürler şimdiden yorumlar için :oops:
bu ilişkiden hayır bekleme zaten bitir yoluna bak

Duygusal olanlar haricindeki aşırı ilgili, romantik erkekler malesefki ilişkide önce kaçanlar veya genelde büyük ölçüde değişim gösterenler oluyor... Kızlar da ilgiye alıştığı için hep zorlanıyor. "fazla iyi" ilişkilerinizi hep sorgulayın kızlar...
Kesinllikle çok doğru bende alışmaya çalışcam hayırlısı :110:

Adam zaten seninle ileri yonelik birsey dusunmuyor hala neyin mesajini bekliyorsun?Hic kendi degeriniz onemli degil mi ya
Önemli olduğu için bitti zaten ama pskolojik mi bilmiyorum sadece biranda sessizliğe gömülmesini kabul edemedim sanırım her söylediğine inanarak hata yaptım :KK43:

Ya boşver gerçekten değmez, hayat bu işte gerçeklerden ibaret ,
Sende allahın sevgili kuluymuşsun ki yol yakınken farkına vardın,
Şimdilik azcık kafa toparla ,silkelen kendine gel ,düşünmemeye bak,
Düşüneceğin zaman yakaladığın mesajlar ve yalanları gelsin aklına soğumaya midenin bulanmasına yeter :KK66:
Çok teşekkür ederim ne güzel demissiniz evet bunları düşünüp ondan nefret edicem silip atıcam :KK14:

Bile bile lades.Hayatindaki kizi cikarip , duygulari sogumadan senden hoslanan adam aramasin daha iyi.

Back
X